Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουλίου 2026
Οι «Συναυλίες Αγάπης 2026» έρχονται στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου στις 30 Σεπτεμβρίου και την 1η Οκτωβρίου, με τρεις καταξιωμένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, η Γλυκερία και ο Θανάσης Βασιλόπουλος θα παρουσιάσουν, με τις πολυμελείς ορχήστρες τους, ένα πρόγραμμα με λαϊκά, έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια, καθώς και διασκευές από την ελληνική και την παγκόσμια μουσική.
Την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου, στη σκηνή θα ανέβουν η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Θανάσης Βασιλόπουλος. Μεγάλες επιτυχίες, παραδοσιακοί και βαλκανικοί ήχοι, αλλά και instrumental world music διασκευές, συνθέτουν το πρόγραμμα της δεύτερης βραδιάς.
Οι συναυλίες αρχίζουν στις 20:00 και έχουν διάρκεια περίπου δύο ώρες και 15 λεπτά. Διοργανώνονται για την ενίσχυση της προσπάθειας αποπεράτωσης του Ιερού Ναού Καλού Ποιμένος Χριστού Επισκοπής και τελούν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.
Το εισιτήριο για κάθε βραδιά κοστίζει 30 ευρώ, ενώ το πακέτο και για τις δύο συναυλίες διατίθεται στην τιμή των 50 ευρώ. Η προπώληση πραγματοποιείται μέσω της Ticketmaster Cyprus και των καταστημάτων ACS Courier.
Σχετικά
O Γρηγόρης Σαμόλης έρχεται για ένα γνήσιο κρητικό γλέντι στο Μαρώνι
Η Κύπρος ετοιμάζεται για μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη κρητική μουσική, χορό, πάθος και αυθεντικό γλέντι!
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το 39ο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ
Θα επιστρέψει και πάλι το καλοκαίρι.
Ανακοινώθηκαν οι καλλιτέχνες που θα μας διασκεδάσουν στον Χορό του Καϊσιού
Έρχονται με ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και αγαπημένες επιτυχίες!
Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη: Βίντεο από την αγρυπνία στη Νίκαια
Πλήθος θαυμαστών και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν στην αγρυπνία, το βράδυ της Κυριακής
Μετά τη συναυλία-υπερθέαμα στη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Ρέμος έρχεται στην Κύπρο
Μετά από μια ιστορική βραδιά στη Θεσσαλονίκη με περισσότερους από 200.000 θεατές, ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή της Κύπρου.
Η Σελίν Ντιόν επέστρεψε στη σκηνή έπειτα από έξι χρόνια απουσίας
Η συγκίνηση της τραγουδίστριας ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής της επάνω στη σκηνή - «Είμαι όλα όσα είμαι επειδή με αγαπήσατε»
Ο APON ακύρωσε συναυλία του λόγω του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη: Σε τέτοιες στιγμές η μουσική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα
Ο τραγουδιστής θα εμφανιζόταν στην Πάτρα, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, τη μέρα που θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη
Η Ρίτα Αντωνοπούλου στη Λευκωσία για διήμερο Masterclass Τραγουδιού & Ερμηνείας
«Άκου τη φωνή σου... όπως δεν την έχεις ξανακούσει!»
Αναβάλλεται η συναυλία της Πάολας στην Κύπρο
Λόγω του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, η συναυλία της Πάολας μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία
Οι συναυλίες που αναβάλλονται μετά τον θάνατο του Μαζωνάκη
Οι καλλιτέχνες που ανακοίνωσαν ότι αναβάλλουν τις συναυλίες τους