Things to Do , Προσεχώς

Φουρέιρα, Πάολα και Josephine στον Κατακλυσμό της Λάρνακας

Η μεγάλη γιορτή του Κατακλυσμού στην πόλη του Ζήνωνα πλησιάζει

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαΐου 2022

Το τριήμερο του Κατακλυσμού πλησιάζει (10-13 Ιουνίου) και μαζί του και η μεγαλύτερη γιορτή λαϊκής έκφρασης χαράς και αισιοδοξίας που συνδέεται με την έλευση του καλοκαιριού και την είσοδο σε μια εποχή ανεμελιάς και ανάπαυσης.

Μάλιστα η πόλη του Ζήνωνα ετοιμάζεται ξανά να το γιορτάσει με ένα τριήμερο γεμάτο πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, λαϊκό πανηγύρι και πολλές δραστηριότητες, όπως άλλωστε μας έχει τόσα χρόνια συνηθίσει!

Μετά από 2 χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας του Covid 19, η Λάρνακα θα γιορτάσει τον Κατακλυσμό με ένα πλούσιο και φαντασμαγορικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LarnakaOnline η έναρξη του φετινού Κατακλυσμού θα γίνει την Παρασκευή 10 Ιουνίου με την τραγουδίστρια Josephine, η οποία θα χαρίσει στο κοινό ένα μοναδικό show επί σκηνής.

Τις επόμενες ημέρες θα εμφανιστούν και άλλοι καλλιτέχνες ανάμεσα τους ο Ηλίας Βρετός,  η Άντρη Καραντώνη, η Ελένη Φουρέιρα και η Πάολα.

Το μόνο λοιπόν που απομένει είναι να ανακοινωθεί το πρόγραμμα! 

Σχετικά

July 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!