Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουνίου 2026
Ο Δήμος Στροβόλου συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τον επιτυχημένο θεσμό «Πολιτισμός σε κάθε γειτονιά του Στροβόλου», με στόχο να φέρει τον πολιτισμό και τις καλλιτεχνικές δράσεις πιο κοντά στους δημότες.
Η πρώτη εκδήλωση της φετινής διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28/6/2026, από τις 18:00 και μετά, στο Πάρκο των Μικρών Εθελοντών, με τη συναυλία «Fengaros High: Strovolos Edition».
Το Fengaros High, ο σημαντικότερος πλέον θεσμός για νεαρούς καλλιτέχνες, προσφέρει την ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει συναυλίες από τέσσερις «απoφοίτους» του. Το πάρκο των Μικρών Εθελοντών θα μεταμορφωθεί σε ένα μικρό φεστιβάλ, γεμάτο αυθεντική μουσική από τη νέα γενιά των καλλιτεχνών της Κύπρου.
Η συναυλία πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο.
Πληροφορίες: 22 470470
Χορηγός Επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο
Σχετικά
Ο Γιάννης Κουτής παρουσιάζει το «Words of Silence» στο Κυπριακό Μουσείο
Μαζί με τον Markus Stockhausen στο φιλικόρνο και τον Μάριο Τακούσιη στο πιάνο, ο Κύπριος ουτίστας και συνθέτης δίνει ραντεβού την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου για μια βραδιά όπου οι μουσικές της Ανατολικής Μεσογείου συναντούν τη σύγχρονη σύνθεση.
Με αυτή τη διαδικασία θα επιλέξει το ΡΙΚ τον καλλιτέχνη και το τραγούδι του για την Eurovision 2027
Ο κύβος ερρίφθη στην Κύπρο και το ΡΙΚ φαίνεται πως κατέληξε στη μέθοδο μέσω της οποίας θα επιλεγεί η κυπριακή συμμετοχή (καλλιτέχνης και τραγούδι) για την Eurovision 2027.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με Αντιγόνη Buxton και άλλα αστέρια, στη μεγαλύτερη γιορτή προσφοράς!
Διαγωνισμός ανάποδης καλαθιάς με βραβεία €1000, drone show, εισιτήριο συναυλίας μόλις €5 ή δωρεάν για κάτω των 10 ετών, VIP εμπειρίες και ένα ξεχωριστό οικογενειακό ~ νεανικό φεστιβάλ!
Ο Στέλιος Διονυσίου και η Έλενα Αναγιωτού για πρώτη φορά μαζί στη Λεμεσό
Μία βραδιά αφιερωμένη στο καλό λαϊκό τραγούδι
Ο Χρήστος Θηβαίος επιστρέφει στη Λάρνακα
Μια μοναδική επετειακή συναυλία για τα 30 χρόνια πορείας του στη δισκογραφία
Μάθαμε ποια θα τραγουδήσει μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στη Λευκωσία
Στη μεγάλη γιορτή με αφορμή τα 10 χρόνια προσφοράς του Yianis Christodoulou Foundation (YCF).
10 Χρόνια Yianis Christodoulou Foundation: Μια μεγάλη γιορτή προσφοράς με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους, με συμβολική είσοδο €5 για άτομα άνω των 10 ετών στη συναυλία και VIP ζώνη
Ο Λούκας Γιώρκας σε μία (δωρεάν) συναυλία
Μια βραδιά με αγαπημένα τραγούδια, μουσική και κέφι
Οι Monsieur Doumani ζωντανά στη Λεμεσό
Μετά από μια μακρά απουσία από τη Λεμεσό, οι Monsieur Doumani επιστρέφουν στην πόλη για μια συναυλία στο PSI Foundation
«Έλα μια Νύχτα με Φεγγάρι»: Mια ξεχωριστή μουσική βραδιά κάτω από το φως της πανσελήνου
Μουσική πανσέληνος Οκτωβρίου στην προκυμαία
Ο Γιώργος-Εμμανουήλ Λαζαρίδης συναντά για πρώτη φορά τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Με τη Ζωή Ζενιώδη στο πόντιουμ, το πρόγραμμα συνδυάζει έργα των Νέστορ Ταίηλορ, Saint-Saëns και Bizet, από τον λυρισμό του πιάνου μέχρι το πάθος της «Carmen»
Πόσα τραγούδια έχει η Βίσση χωρίς τον Καρβέλα;
Πόσα τραγούδια μπορεί να ερμηνεύει η Άννα Βίσση, αν ο Νίκος Καρβέλας κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα που της έχει κάνει