Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου 2026
Η Λίλι Κόλινς έκανε την επίσημη ανακοίνωση για την τελευταία σεζόν του Emily in Paris, με φωτογραφίες από την Ελλάδα.
Στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε, τόσο η ίδια όσο και η παραγωγή της δημοφιλούς σειράς στα social media, η ηθοποιός εμφανίζεται να ποζάρει με φόντο τοπία από την Ελλάδα, ενώ στο βίντεο που επίσης δημοσιεύθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, η Κόλινς απευθύνεται στους φαν του Emily in Paris και αποκαλύπτει πως η ιστορία της Έμιλι Κούπερ φτάνει στο τέλος της.
Στον επίσημο λογαριασμό του «Emily in Paris» στο Instagram, δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Ελλάδα. Στη λεζάντα του post αναφέρεται «Καλώς ήρθατε στην τελευταία σεζόν! Ένα τελευταίο ελληνικό καλοκαίρι πριν επιστρέψει το Emily in Paris». Φωτογραφίες από την Ελλάδα δημοσίευσε και η ηθοποιός από το δικό της προφίλ, σχολιάζοντας: «Και… επιστρέψαμε - για τελευταία φορά. Η Έμιλι ταξιδεύει στην Ελλάδα (και φυσικά στη Γαλλία) για μια τελευταία, επική περιπέτεια. Ας κάνουμε αυτή τη σεζόν την πιο ξεχωριστή μέχρι τώρα!…».
Emily in Paris: Το βίντεο της Κόλινς και το σχόλιο του δημιουργού στης σειράς
Στην περιγραφή του βίντεο το οποίο δημοσίευσε στο δικό του προφίλ, το Netflix αναφέρει: «Από το "bonjour" μέχρι το "au revoir". Μετά από έξι χρόνια, πολλές πόλεις και αμέτρητες αναμνήσεις, η τελευταία σεζόν έφτασε - και υπόσχεται να είναι ένας αποχαιρετισμός που θα μείνει αξέχαστος».
Η Ελλάδα είναι ο πρώτος σταθμός για τα γυρίσματα της 6ης σεζόν. Στη συνέχεια, η σειρά «Emily in Paris» θα μεταφερθεί στο Μονακό και, τέλος, θα επιστρέψει στην Πόλη του Φωτός, σύμφωνα με το Netflix.

Η ανανέωση για την 6η σεζόν είχε ανακοινωθεί ήδη τον Ιανουάριο.
«Η δημιουργία της σειράς “Emily in Paris” με αυτό το εξαιρετικό καστ και την ομάδα παραγωγής ήταν ταξίδι μιας ζωής», δήλωσε ο δημιουργός της σειράς Ντάρεν Σταρ. «Καθώς ξεκινάμε την τελευταία σεζόν, είμαι πολύ ευγνώμων προς το Netflix, την Paramount και, κυρίως, προς τους θαυμαστές που έκαναν αυτό το απίστευτο ταξίδι μαζί μας. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτό το τελευταίο κεφάλαιο μαζί σας. Σας ευχαριστούμε που μας αφήσατε να γίνουμε μέρος της ζωής σας, εμπνέοντας τα ταξιδιωτικά σας όνειρα και την αγάπη σας για το Παρίσι».
Στο βίντεο που δημοσίευσε από κοινού με το Netflix, η Κόλινς είπε: «Γεια σας, είμαι η Λίλι. Θέλω να μοιραστώ κάτι με όλους σας. Μετά από έξι αξέχαστα χρόνια που υποδύομαι την Έμιλι Κούπερ, είμαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας, ότι η επερχόμενη έκτη σεζόν θα είναι η τελευταία».
Σχετικά
Διπλή επιτυχία για την Pafilia στα European Property Awards 2026–2027
Το Minthis ενισχύει τη διεθνή του αναγνώριση με το βραβείο πέντε αστέρων στην κατηγορία Best Mixed Use Development στην Κύπρο, ενώ το Elysia Blu διακρίνεται στην κατηγορία Residential Development 20+ Units
Αυτή αναδείχθηκε λέξη της χρονιάς για το 2026 σύμφωνα με το λεξικό Collins του Ηνωμένου Βασιλείου
Η λέξη της χρονιάς για το 2025 ήταν το «vibe coding», η δημιουργία μιας εφαρμογής μέσω περιγραφών σε εργαλεία AI
Το νέο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο της Λάρνακας που θα γίνει talk of the town
Με 47 δωμάτια και σχεδιασμό εμπνευσμένο από τη Μεσόγειο, το πλήρως ανακαινισμένο ibis Styles Larnaca Finikoudes Beach προσθέτει μια νέα επιλογή διαμονής στο κέντρο της πόλης.
Χειμώνας στην Ευρώπη: 10 προορισμοί που αξίζει να ανακαλύψετε
Η Ευρώπη διαθέτει μια τεράστια ποικιλία προορισμών για να επισκεφθεί κανείς τον χειμώνα, είτε αναζητά χιονισμένες αποδράσεις, είτε παραθαλάσσιες διακοπές, είτε ιστορικές περιηγήσεις
Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πέφτει η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό
Javokhir Sindarov: Η μεγάλη επιστροφή στο Cap St Georges Hotel & Resort
Η επιστροφή του Javokhir Sindarov στο Cap St Georges Hotel & Resort έχει ιδιαίτερο συμβολισμό.
National Geographic: Οι 5 κορυφαίοι προορισμοί για ταξίδια τον Νοέμβριο
Ταξίδια τον Νοέμβριο προτείνει το National Geographic, ξεχωρίζοντας πέντε προορισμούς για ήλιο αλλά και για χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα
Χριστούγεννα στο ΚΠΙΣΝ από 29 Νοεμβρίου: Παγοδρόμιο, συναυλίες, παραστάσεις, σόου -Αλλαγή χρόνου με Καπουτζίδη
Αν θα βρεθείς Αθήνα τις ημέρες των γιορτών το Σταύρος Νιάρχος προσφέρει πολύ όμορφες γιορτινές επιλογές
Travel Tuesday: H «Black Friday» για τα αεροπορικά εισιτήρια -Πότε είναι
Σχεδιάζετε ταξίδι στο εξωτερικό; Περιμένετε την «Black Friday» για τα αεροπορικά εισιτήρια, για να πετύχετε τις καλύτερες προσφορές και απίστευτα χαμηλές τιμές
Ryanair: Αποδράσεις από €24,99 για ταξίδια μέχρι τα Χριστούγεννα
Η προσφορά «Escape the everyday» αφορά ταξίδια από 1 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου 2026, με κρατήσεις μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
Νέα διπλή παγκόσμια διάκριση για διάσημο Beach Resort της Κύπρου στα LUXE Global Awards 2026
Κατέκτησε δύο βραβεία Global Winner για την πολυτελή φιλοξενία και τη βιώσιμη ανάπτυξη
5 ευρωπαϊκοί προορισμοί για ένα εναλλακτικό γιορτινό ταξίδι
Ιδανικοί προορισμοί για τα Χριστούγεννα με μαγευτική ατμόσφαιρα, υπέροχο φαγητό και παραμυθένιο στολισμό