Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαΐου 2026
Η Δερύνεια ετοιμάζεται να γεμίσει μουσική, χρώματα και άρωμα φράουλας, καθώς το 15ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Φράουλας επιστρέφει την Παρασκευή 29 Μαΐου στο γήπεδο της Αναγέννησης Δερύνειας.
Το πρόγραμμα της βραδιάς ξεκινά από νωρίς, με τις πύλες να ανοίγουν στις 16:00, προσκαλώντας το κοινό να απολαύσει τις πρώτες βόλτες και τη γιορτινή ατμόσφαιρα του φεστιβάλ. Τη μουσική έναρξη θα αναλάβουν η Μυρτώ Μελετίου και ο Δημήτρης Σουρουλλάς, οι οποίοι θα εμφανιστούν στη σκηνή από τις 18:00 μέχρι τις 19:45, ανεβάζοντας τη διάθεση με ένα ζωντανό πρόγραμμα γεμάτο ρυθμό και αγαπημένα τραγούδια.
Η βραδιά θα κορυφωθεί με τη μεγάλη συναυλία του φεστιβάλ, όπου ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα εκρηκτικό live γεμάτο επιτυχίες, χορό και δυνατή ενέργεια. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες αναμένεται να ξεσηκώσουν το κοινό με ένα πρόγραμμα που υπόσχεται μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά.
Το Φεστιβάλ Φράουλας αποτελεί πλέον έναν από τους πιο αγαπημένους θεσμούς της επαρχίας Αμμοχώστου, συνδυάζοντας μουσική, τοπικά προϊόντα και γιορτινή ατμόσφαιρα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Σχετικά
Ανακοινώθηκε το παραδοσιακό φεστιβάλ που θα μας πάει και φέτος στο Τρόοδος
Στις 6 Σεπτεμβρίου επιστρέφει ο θεσμός που αναδεικνύει την τοπική δημιουργία, τις γεύσεις και τις παραδόσεις μας
Θα πάμε και φέτος στο γραφικό Βουνί για τη Γιορτή του Παλουζέ
Η δημοφιλής Γιορτή του Παλουζέ, μια εκδήλωση αφιερωμένη στην κυπριακή παράδοση και τη γαστρονομική κληρονομιά του τόπου, επιστρέφει τον Σεπτέμβριο
Ο Χορός του Αμυγδάλου επιστρέφει στο Λιμνάτη
Ετήσιος Χορός Αμυγδαλιάς στο Λιμνάτι με τον Εύρο Αντωνίου και τη Νατάλι Ηροδότου
Το 7ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς τιμά τον σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη
Μια ολοήμερη γιορτή παραδοσιακών γεύσεων, μουσικής και χορού στήνεται στην κεντρική πλατεία του χωριού, με δωρεάν είσοδο
Το Kathikas Festival επιστρέφει με περισσότερα από 50 περίπτερα και διασκέδαση για όλη την οικογένεια
Μια μεγάλη γιορτή με street food, ζωντανή μουσική, παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες στήνεται στην πλατεία της Κάθηκα
2ο Φεστιβάλ Μουσικής Δήμου Παραλιμνίου–Δερύνειας: Έξι συναυλίες από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβριο
Από τον Αλκίνοο Ιωαννίδη μέχρι ένα μεγάλο αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού, με τις περισσότερες εκδηλώσεις να έχουν ελεύθερη είσοδο.
Το 7ο Φεστιβάλ Γλυκού του Κουταλιού επιστρέφει φέτος στην Κακοπετριά
Μάθαμε πότε θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή των παραδοσιακών γεύσεων
Το Παγκύπριο Φεστιβάλ Κολοκασιού Σωτηρας επιστρέφει με τον Νίκο Μακρόπουλο
Η μεγάλη γιορτή της Σωτήρας ανανεώνεται και μας προσκαλεί σε δωρεάν γευσιγνωσίες, δημιουργικές συνταγές, παιδικές δραστηριότητες και ένα δυνατό λαϊκό πρόγραμμα.
Η Ορμήδεια γιορτάζει το Φεστιβάλ Ροδιού, μία διοργάνωση γεμάτη γεύσεις και μουσική
Ο Φίλιππος Κτενάς, η Ρένα Ανδρέου και οι Πασπαρτού πρωταγωνιστούν στο 21ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ροδιού, που επιστρέφει με ελεύθερη είσοδο.
Απολαμβάνουμε δωρεάν σταφύλι στο Φεστιβάλ Σταφυλιού στον Κάθηκα με τον Στέλιο Διονυσίου
Μια καλοκαιρινή γιορτή αφιερωμένη στο σταφύλι, την παράδοση και τη διασκέδαση, στον όμορφο Κάθηκα!
Το Φεστιβάλ Φορέων Πολιτιστικής Κληρονομιάς επιστρέφει για 14η χρονιά στο Αρεδιού
Η μεγάλη γιορτή παράδοσης θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου στο Αρεδιού – Άρχισαν οι αιτήσεις συμμετοχής για επαγγελματίες.
Animafest Cyprus 2026: Αυτές είναι οι ταινίες που ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν
Η 25η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Animation Κύπρου ολοκληρώθηκε στο Κοιλάνι, αναδεικνύοντας τις κορυφαίες δημιουργίες του διεθνούς, του εθνικού και του νεανικού διαγωνιστικού προγράμματος.