Μουσική , Συναυλίες & Events

Οι 15 συναυλίες του Μάη που δεν πρέπει να χάσεις!

Μουσικά live με αγαπημένους καλλιτέχνες

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαΐου 2022

Ο μήνας που μόλις υποδεχθήκαμε έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις, να δεις και να ακούσεις!

Ανάμεσά τους παραδοσιακά φεστιβάλ, όπως του τριαντάφυλλου, θεατρικές παραστάσεις, αλλά και πολλά live με αγαπημένους καλλιτέχνες, οι οποίοι κατεβαίνουν αυτόν το μήνα στο νησί μας για να μας φτιάξουν τα βράδια μας.

Γι' αυτό λοιπόν κι εμείς εδώ στο Check In αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τις σημαντικότερες συναυλίες ή τουλάχιστον αυτές που ανακοινώθηκαν μέχρι σήμερα, ώστε να φτιάξεις το συναυλιακό καλεντάρι του μήνα! 



Δημήτρης Μεσημέρης
Ένα νεαρό παιδί, που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Ο Δημήτρης Μεσημέρης, ένας ξεχωριστός τραγουδοποιός και ερμηνευτής, που συνδυάζει στοιχεία από το έντεχνο, τη λαϊκή ελληνική και κυπριακή παράδοση καθώς και από το ρεμπέτικο τραγούδι, με σύγχρονο ήχο, στίχο, μελωδία και ενορχήστρωση, έρχεται σε ένα μοναδικό live. Παρέα με το εξαιρετικό σχήμα επτά μουσικών παρουσιάζουν, σε μια μοναδική συναυλία, τραγούδια από τον live δίσκο «Ζωντανή Ηχογράφηση». Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν επιπλέον επιλογές από αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια και από την προσωπική δισκογραφία του Δημήτρη Μεσημέρη. Στην αγορά του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνετε το φυσικό προϊόν (CD) του δίσκου «Ζωντανή Ηχογράφηση». Συνοδεύουν επί σκηνής: Ξένιος Παπασωφρονίου, μπάσο μαέστρος, Ανδρέας Καρβέλας στο πιάνο, Γιώργος Χατζηπαπάς στο κλαρίνο, μπουζούκι, Χριστόδουλος Χριστοδούλου στο βιολί, Χαράλαμπος Παντελή στο λαούτο, Πέτρος Παπακωνσταντίνου στην ηλεκτρική κιθάρα και Γιώργος Ζένιος στα τύμπανα.
>>  Τετάρτη 4 Μαΐου, Μουσική σκηνή DownTown Live, Λευκωσία, 20:30. Είσοδος: €10, Προπώληση Εισιτηρίων: SoldOut Tickets
Πληρ. 99 810011


Ηλίας Καμπακάκης
Ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, ο Ηλίας Καμπακάκης, ετοιμάζεται να έρθει στο νησί μας. Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα βρεθεί για μια ξεχωριστή βραδιά την Παρασκευή 6 Μαΐου στη Λευκωσία, στο STATE Night Club. "Όλα είναι στο μυαλό", "Δεν σου θυμώνω", "Με ανάσα κομμένη", "Στα χίλια χρόνια μια φορά", ''Παλιοπράγματα'', ''Τέτοια Νύχτα'' και πολλές άλλες επιτυχίες θα απολαύσουμε παρέα μαζί με τον Ηλία Καμπακάκη.
>>Παρασκευή 6 Μαΐου, STATE Night Club, Λευκωσία. Πληρ. 22255111.

Γιώργος Τσαλίκης
Σε κάθε του εμφάνιση γίνεται πανικός. Ο μοναδικός, ο ανεπανάληπτος και γεμάτος ενέργεια Γιώργος Τσαλίκης ετοιμάζει τις βαλίτσες του και έρχεται ξανά στο νησί μας. Ο Γιώργος Τσαλίκης ξέρει πως να διασκεδάζει το κοινό και αυτό το έχει αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια. Ο κόσμος τον αγαπά και τον ακολουθά πιστά παντού, γιατί είναι ξεχωριστός, γιατί είναι αληθινός. Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα δώσει ακόμη ένα εκρηκτικό live γεμάτο χορό, τραγούδι, φαγητό και ποτό. ''Ξενυχτάω'', ''Ο τέλειος άντρας'', ''Το ραβασάκι'', ''Δυναμίτης'', ''Δε σου κάνω τον Άγιο'', ''Εσύ τι να μου πεις'', ''Φταις'' και άλλες παλιές και νέες επιτυχίες θα απολαύσεις παρέα με τον αγαπημένο Γιώργο Τσαλίκη!
>>  Παρασκευή 6 Μαΐου, Savoy Music Restaurant, Λεμεσός. Ώρα Προσέλευσης: 21:30, Ώρα Έναρξης: 23:00 
Πληρ. 25 341010 και 99 535156.


Θοδωρής Φέρρης
Ο Θοδωρής Φέρρης είναι μια από τις πιο αναγωρίσιμες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου με πολλές επιτυχίες και σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό του. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια η επιτυχία που απολαμβάνει είναι τεράστια κι ο κόσμος τον ακολουθεί πιστά όπου κι αν εμφανίζεται. Αυτό αναμένεται να γίνει και στο νησί μας, στην επικείμενη εμφάνισή του. ''Κάψε'', ''Χίλια κομμάτια'', ''Ζήσε τη Στιγμή'', ''Τα αμαρτωλά σου μάτια'', ''Στάσου λίγο'' είναι μερικές από τις επιτυχίες του που θα σιγοτραγουδάμε μαζί του. Δίνουμε ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή 6 Μαΐου στο Pavillion Hall στη Λευκωσία για μια ανεπανάληπτη νύχτα, παρέα με τον Θοδωρή Φέρρη. Μαζί του η Ματίνα Ζάρα και ο Dj Νίκος Γκάτσος. 
>> Παρασκευή 6 Μαΐου, Pavillion Hall, Λευκωσία,22.00.. Πληρ. 99374437.



Onirama
Οι Onirama, ένα από τα πιο δυναμικά συγκρότημα των τελευταίων χρόνων που έχει αγαπηθεί απ' όλους και έχει ξεχωρίσει για την ενέργεια και το πάθος στις ζωντανές εμφανίσεις τους, έρχονται με την καλύτερη διάθεση στο νησί μας. Ο Θοδωρή\ς Μαραντίνης μαζί με την παρέα του ετοιμάζονται για ένα εκρηκτικό live γεμάτο επιτυχίες που όλοι έχουμε αγαπήσει. Οι Onirama υπόσχονται μια διασκεδαστική βραδιά. " Που ήσουν χτες", "Κλείσε τα μάτια", "Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες", "Κλεψύδρα" κ.ά. θα μας ξεσηκώσουν μέχρι το ξημέρωμα. Η συναυλία ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την Παρασκευή 25 Μαρτίου, ωστόσο λόγω της πανδημίας, η μουσική σκηνή Red και το συγκρότημα ONIΡΑΜΑ αποφάσισαν από κοινού να μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία.
>> Σάββατο 7 Μαΐου, Μουσική σκηνή RED, Λευκωσία, 22:00. Προπώληση Εισιτηρίων:  www.tickethour.com.cy & ACS courier (77777040).



Χρήστος Δάντης
Μοναδικός, ροκ αλλά και λαϊκός, ο Χρήστος Δάντης, έρχεται Κύπρο για να μας χαρίσει μια ξεχωριστή βραδιά, με πρόσφατες αλλά και παλαιότερές του επιτυχίες. Ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα, με τραγούδια δικά του και άλλων, μουσικές του χθες και του σήμερα, πάντα με τον δυναμισμό και την ευαισθησία της φωνής του και την εκρηκτική on-stage παρουσία του. ''Πάει η αγάπη μου'',  ''Κάποιος σ' αγαπάει'', ''Κομμάτια'', ''Δωμάτιο'', ''Ψάξε με'', ''Παλιό μου παλτό'', Μοναξιά μου για πες'' και πολλά άλλα θα σιγοτραγουδάμε μαζί του.
>>  Σάββατο 7 Μαΐου, Eventi by Como, Λεμεσός, 23:00. Πληρ. 25 247247.



Πέγκυ Ζήνα
Αξιαγάπητη, μοναδική, από τις μεγαλύτερες λαϊκές ερμηνεύτριες του είδους. Η εκπληκτική Πέγκυ Ζήνα, η αγαπημένη σε όλους Ελληνίδα τραγουδίστρια, βρίσκεται για μια ξεχωριστή σειρά εμφανίσεων στην Κύπρο. Οι Νότες Live που ξέρουν τι θα πει διασκέδαση και οι οποίες προσφέρουν εκρηκτικές βραδιές και πλούσιο πρόγραμμα με μοναδικούς καλλιτέχνες, παρουσιάζουν την Πέγκυ Ζήνα σε ένα ανεπανάληπτο πρόγραμμα. Από τις 30 Απριλίου και για τα επόμενα τρια Σάββατα η γνήσια λαϊκή ερμηνεύτρια θα παρασύρει το κυπριακό κοινό σε ένα μοναδικό μουσικό συναπάντημα. Ραντεβού στις Νότες Live!
>> Σάββατα 7,14, 21 Μαΐου, Νότες Live, Λεμεσός,  23:00. Πληρ. 25 344344.



Πάνος Κιάμος
Ο Πάνος Κιάμος, μια από τις πιο γνήσιες λαϊκές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου έρχεται στο νησί μας. Ο αγαπημένος ερμηνευτής έρχεται να μας διασκεδάσει με τα τραγούδια του που αγαπάμε. Ο Πάνος Κιάμος μαζί με το μουσικό επιτελείο και τους συνεργάτες του ετοίμασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα για μια βραδιά άκρως ανεβαστική. Μαζί του θα βρίσκονται επί σκηνής άλλες τρεις εκπληκτικές φωνές σε ένα μοναδικό live.
>> Σ 14 Μαΐου, Opus Event Avenue (Anodos Live), Λεμεσός. Πληρ. 7000 0087.



Ιουλία Καραπατάκη
Η Ιουλία Καραπατάκη τραγουδάει όπως γελάει. Με την καρδιά της. Για αυτήν το τραγούδι είναι ο τρόπος που επικοινωνεί σκέψεις και συναισθήματα. Η μοναδική ερμηνεύτρια με την χαρισματική φωνή και παρέα μαζί με την κιθάρα της κατεβαίνει στην Κύπρο για μια ξεχωριστή νύχτα. Η Ιουλία Καραπατάκη είναι πανέτοιμη να μας χαρίσει μια βραδιά γεμάτη τραγούδι και μουσική. Μαζί της και οι Prospectus σε ένα μοναδικό πρόγραμμα. Συμμετέχει επίσης στο μουσικό σχήμα Kompania όπου όπως η ίδια λέει, τραγουδάει αυστηρά ρεμπέτικα. Μαζί της οι: Άγης Παπαπαναγιώτου στο μπουζούκι , κιθάρες, φωνή,  Καλογιάννης Βεράνης στο βιολί, τρομπέτα, Άρης Κονιδάρης στα πλήκτρα, κιθάρα, Μιχάλης Δάρμας στο κοντραμπάσο και Μιχάλης Μπακάλης στα κρουστά.
>> Σάββατο 14 Μαΐου, DownTown, Λευκωσία, 20:00. Εισιτήρια: €20/Ελάχιστη κατανάλωση €15 ανά άτομο, Προπώληση εισιτηρίων: SoldOut Tickets. Πληρ. 99 810011.

 
Ευανθία Ρεμπούτσικα και Διάσταση
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα, μια από τις πιο μελωδικές φωνές της ελληνικής μουσικής, ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια της. Η δημοφιλής καλλιτέχνις συναντά τη Διάσταση σε ένα μοναδικό συναπάντημα. Με το κόκκινο βιολί της θα βρεθούν μαζί στη σκηνή για να παίξουν μελωδίες από το "Αστέρι κι η Ευχή", "Μικρές ιστορίες", "Πολίτικη Κουζίνα", "Babam ve Oglum", "Συρανό ντε Μπερζεράκ" και άλλα τραγούδια που αγαπήσαμε. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έρχεται στην Κύπρο και θα δώσει δύο συναυλίες σε Λευκωσία και Λεμεσό. Ενορχηστρώσεις/Διεύθυνση Ορχήστρας: Νεοκλής Νεοφυτίδης, Διεύθυνση Φωνητικού Συνόλου: Χριστίνα Κρασίδου.
>> Τρίτη 17 Μαΐου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 20:30.
>> Πέμπτη 19 Μαΐου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, Λεμεσός, 20:30. Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS COURIER.



Νίκος Μακρόπουλος
Γνήσιος, λαϊκός ερμηνευτής. Αξιαγάπητος στο κοινό, ο Νίκος Μακρόπουλος ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές στο μουσικό στερέωμα, ετοιμάζεται για να ξεσηκώσει το κυπριακό κοινό σε μια εκρηκτική βραδιά. Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα μας ταξιδέψει για άλλη μια φορά με τα τραγούδια του, χαρίζοντάς μας μια αξέχαστη βραδιά με αγαπημένα κομμάτια του. "Θα περνάω καλά" , Παράδεισέ μου" "Κάνε χιλιοστά τα χιλιόμετρα" και πολλά άλλα θα απολαύσουμε παρέα με τον δημοφιλή καλλιτέχνη μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες!
>> Παρασκευή 20 Μαΐου, Pavillion, Λευκωσία. Πληρ.  22 878878.

Ορφέας Περίδης - Μανόλης Ανδρουλιδάκης
Ο Ορφέας Περίδης και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης μετά από 2 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα έρχονται στην Κύπρο το Σάββατο 21/05 στο RED. στη Λευκωσία. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός και εξαιρετικός μελωδός Ορφέας Περίδης και ο εντυπωσιακός κιθαρίστας, συνθέτης και ενορχηστρωτής Μανόλης Ανδρουλιδάκης συνθέτουν ένα αξιοζήλευτο ντουέτο και μεταφέρουν το κοινό, με όχημα το δημιουργικό τους χάρισμα αλλά και τη δεξιοτεχνία τους, στα πιο όμορφα τοπία των μουσικών τους κόσμων. Eνώνουν το ταλέντο τους και την αγάπη τους για την κιθάρα παρουσιάζοντας μία μοναδική παράσταση που συνδυάζει μαεστρικά, τραγούδια που έχουν συνθέσει οι ίδιοι αλλά και αγαπημένα ακούσματα που έχουν καθορίσει την ελληνική μουσική σκηνή. Σε μία σπάνια και μουσικά γόνιμη συνάντηση, οι δύο καλλιτέχνες δημιουργούν ένα πρόγραμμα που συνταιριάζει τη μελωδική μυσταγωγία και τον ρυθμό της λυτρωτικής ψυχαγωγίας επιβεβαιώνοντας τη ρήση: «Τίποτα καλύτερο από μία κιθάρα εκτός ίσως από δύο».
>> Σάββατο 21 Μαΐου, RED., Λευκωσία, 22.00, €18 (ελάχιστη κατανάλωση ποτών ανά άτομο: 10 ευρώ). Πληρ.: 99059257 Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy & acs courier (77777040) Μουσική Σκηνή RED (28ης Οκτ. 4 Έγκωμη).



Νατάσα Μποφίλιου
Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, έχοντας ολοκληρώσει μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στην αθηναϊκή σκηνή του VOX, ταξιδεύει επιτέλους και πάλι με την εξαιρετική μπάντα της σε Ελλάδα και Κύπρο, για να γιορτάσει την επιστροφή σε αυτό που αγαπά περισσότερο: την άμεση επικοινωνία με το ενθουσιώδες κοινό της, μέσα από τις ανοιχτές συναυλίες. Με την γνωστή κι αγαπημένη “Εποχή του Θερισμού”, που κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων μας, πλήρως αφομοιωμένη στον πυρήνα του προσωπικού κι αγαπημένου της ρεπερτορίου, η πιο δεμένη καλλιτεχνική τριάδα του ελληνικού τραγουδιού σας προσκαλεί σε μια ηλεκτρισμένη παράσταση, γεμάτη πάθος, έμπνευση, και ανατροπές. Η συναυλία στη Λευκωσία πραγαμτοποιείται στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20χρονα του RED.
>> Πέμπτη 26 Μαΐου, Κηποθέατρο Μάριος Τόκας, Λεμεσός, 20.30, €25. Προπώληση: www.tickethour.com.cy & acs courier (77777040)
>> Παρασκευή 27 Μαΐου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 20.30. Eισιτήρια: €30 & €25. Πληρ. 99059257 ( RED.) Προπώληση: www.tickethour.com.cy & acs courier (77777040).



Τριαντάφυλλος
Εκρηκτικός, γεμάτος ενέργεια, ανεβασμένη διάθεση και χαμόγελο. Ο Τριαντάφυλλος, ο τραγουδιστής με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των 90's, επιστρέφει Κύπρο για να ξεσηκώσει και πάλι το κοινό. Ετοιμάσου να ''Σπάσεις τα ρολόγια'' μαζί με τον Τριαντάφυλλο σε μια βραδιά που θα σου μείνει αξέχαστη!
>> Σάββατο 28 Μαΐου, Μουσική σκηνή RED, Λευκωσία. Πληρ. 99815838.



Melisses
Η πιο δημοφιλής και η εκρηκτική μπάντα του ελληνικού στερεώματος, ετοιμάζει βαλίτσες και έρχεται Κύπρο. Οι Μέλισσες, με περισσότερα από 1300 live στα 13 τους χρόνια παρουσίας, αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο. Το αγαπημένο συγκρότημα έρχεται στην μεγαλόνησο και θα παρουσιάσει έναμοναδικό πρόγραμμα γεμάτο από επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε. «Το Κύμα», το «Έλεγες», το «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Δεν Έχω Ιδέα», το «Είμαι Αλλού», το «Κρυφτό», το «Ένα Λεπτό» το «Αν» , αλλά και μοναδικές διασκευές σε μια βραδιά παρέα με το αγαπημένο συγκρότημα. Να είσαι εκεί!
>> Τρ 31 Μαΐου, Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21:00. Προπώληση Εισιτήριων: Tickethour
>> Τετ 1η Ιουνίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο, Λάρνακα, 21.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close