Δημοσιεύτηκε στις 14 Απριλίου 2026
Αν υπάρχει ένα spot που θα μποορύσες να αποκαλέσεις καλοκαιρινό παράδεισο, αυτό είναι το Columbia Sun. Και τώρα, μάθαμε πότε ανοίγει ξανά, βάζοντάς μας επίσημα σε summer mode!
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το Columbia Sun και ανοίγει ξανά τις πόρτες του στο Lady’s Mile στις 23 Απριλίου 2026, ετοιμάζοντας το έδαφος για ακόμη μία σεζόν γεμάτη θάλασσα, χαλαρή διάθεση, ωραίο κόσμο, cocktails και all-day εξόδους που καταλήγουν σχεδόν πάντα να κρατούν λίγο παραπάνω.

Τα προηγούμενα καλοκαίρια, το Columbia Sun ήταν από εκείνα τα spots που δύσκολα έλειπαν από τη λίστα του καλοκαιριού. Με φόντο τα κρυστάλλινα νερά του Lady’s Mile της Λεμεσού, εκφράζει μια σύγχρονη εκδοχή παραθαλάσσιας κομψότητας.
Η μεσογειακή κουζίνα που προσφέρει σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή και σε κάνει να θέλεις να επιστρέψεις ξανά και ξανά. Από την πρώτη μπουκιά, η φρεσκάδα και η ποιότητα της πρώτης ύλης γίνονται άμεσα αντιληπτές, μέσα από καθαρές γεύσεις και ισορροπημένες συνθέσεις, ενώ η ανοιχτή κουζίνα αποκαλύπτει τη διαδικασία και το πάθος της ομάδας.

Η boho αισθητική και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα μετατρέπουν κάθε επίσκεψη σε μια καλοκαιρινή απόδραση, όπου η πολυτέλεια δεν επιδεικνύεται, γίνεται αισθητή.
Ιδανικό για relaxed vibes και Insta-pics που κλέβουν την παράσταση. Μια ήσυχη καλοκαιρινή απόδραση, όπου η πολυτέλεια γίνεται αισθητή μέσα από την απλότητα και τη λεπτομέρεια.
Και όλα δείχνουν ότι φέτος επιστρέφει έτοιμο να κάνει ακριβώς το ίδιο. Να γίνει ξανά ένα από τα spots που θα συζητηθούν περισσότερο, θα φωτογραφηθούν περισσότερο και θα μπουν ξανά στην ατζέντα όσων ξέρουν καλά πού θα περάσουν τις πιο όμορφες ώρες του καλοκαιριού.

Προς το παρόν, οι πληροφορίες παραμένουν περιορισμένες, όμως και μόνο η είδηση της επιστροφής του είναι αρκετή για να μας βάλει σε summer mood και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τις πρώτες εξορμήσεις στο Lady’s Mile. Περισσότερα αναμένονται πολύ σύντομα.
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει!
Σχετικά
Το Grecophilia επιστρέφει στην παλιά Λευκωσία για ένα φθινοπωρινό gathering στην αυλή
Ένα ακόμη gathering που υπόσχεται να συνδυάσει μουσική, γεύσεις, ανθρώπους και την ξεχωριστή ενέργεια του χώρου
Pattiha Street: Το καλοκαιρινό street party με πρωταγωνίστρια την παττίχα επιστρέφει
Ένα μικρό, ζουμερό «καρκασσιαλλίκιν» γεμάτο ενέργεια, καλοκαιρινή διάθεση και καλή παρέα
Το καλοκαιρινό spot στον Κάππαρη που αγαπάμε
Θάλασσα, χαλαρή διάθεση, καλό φαγητό, δροσιστικά ποτά και μουσική.
Ξέρουμε πώς φτιάχνεται και πού σερβίρεται το πιο viral κοκτέιλ του φετινού καλοκαιριού στον Πρωταρά
23 μέρη σερβίρουν το Protaras Riviera Signature Cocktail
Blockhead, ProleteR & Arms and Sleepers, για πρώτη φορά live στην Κύπρο
Τρία καταξιωμένα ονόματα της instrumental hip-hop και της ηλεκτρονικής μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα ξεχωριστό live στη Λεμεσό, στις 12 Σεπτεμβρίου 2026
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ: Μετά το σαρωτικό launch, η ομάδα του «Lick R&B» φέρνει το «Y2K4EVER» στο Summer Breeze
Την Παρασκευή, 28 Αυγούστου, ο θρύλος επιστρέφει επίσημα στην ιστορική του έδρα, το εμβληματικό Summer Breeze!
BEONIX x Wet Glam: Η απόλυτη εμπειρία ηλεκτρονικής μουσικής στο City of Dreams Mediterranean
Mια βραδιά υψηλών προδιαγραφών σε έναν από τους πιο εμβληματικούς προορισμούς της Κύπρου.
Ένα all day beach bar/εστιατόριο στο πιο ειδυλλιακό σημείο του νησιού, που πρέπει να επισκεφθείς
Τον φετινό Αύγουστο βάλε στη λίστα σου έναν από τους πιο ξεχωριστούς καλοκαιρινούς προορισμούς της Κύπρου
Ένα beach bar σε μία μαγευτική τοποθεσία, ιδανική για να θαυμάσεις το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα
To beach bar στη βορειοδυτική ακτογραμμή του νησιού που πρέπει να επισκεφτείς
Το πιο εξωτικό beach bar θα το βρεις σε μία πανέμορφη παραλία του νησιού
Ένας μαγευτικός τόπος, με πεντακάθαρα νερά, θέα τα βουνά και το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της Κύπρου.
Week Agenda: 17 εκδηλώσεις που αξίζει να ζήσεις αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Συναυλίες, φεστιβάλ, παραστάσεις και ξεχωριστές δράσεις μάς βγάζουν από το σπίτι
Η πιο εντυπωσιακή πισίνα της Αγίας Νάπας και δύο events που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τον Δεκαπενταύγουστο
Το AYA Summer Club στο Aya Resort γίνεται το απόλυτο σημείο συνάντησης του καλοκαιριού, με day passes, tropical vibes και δύο δυνατά μουσικά events στις 14 και 15 Αυγούστου.