Δημοσιεύτηκε στις 25 Αυγούστου 2014
Τα ξενοδοχεία Kanika Hotels & Resorts ανακοίνωσαν ότι το ξενοδοχείο τους Alexander the Great Beach Hotel στην Πάφο, έχει κερδίσει το περιβόητο Gold Medal για το 2013 σαν καλύτερη διαμονή Thomson a la carte.
Εν τω μεταξύ, τα ξενοδοχεία της Kanika συνεχίζουν να θριαμβεύουν σε όλα τα διεθνή βραβεία αντικατοπτρίζοντας μια συνταγή επιτυχίας και υπεροχής.
Μέχρι το Μάιο του 2014, τα ξενοδοχεία είχαν ήδη κατακλυστεί από επαίνους, παρουσιάζοντας ένα ενθαρρυντικό μείγμα σχολίων και ψήφων ικανοποιημένων πελατών, επιθυμητά βραβεία της βιομηχανίας και ανεξάρτητες αξιολογήσεις τρίτων για τη βιωσιμότητά μας και τις πολιτικές περιβαλλοντικής συνείδησης, τις συνθήκες εργασίας και την εμπλοκή μας σε κοινωνικά θέματα.
Το ξενοδοχείο Alexander the Great Beach Hotel στην Πάφο, κέρδισε το τιμημένο βραβείο Trip Advisor στα βραβεία Traveler’s Choice για το 2014, αφού διακρίθηκε ανάμεσα στα καλύτερα 25 ξενοδοχεία της Κύπρου. Το Olympic Lagoon Resort στην Αγία Νάπα ήταν το νούμερο ένα οικογενειακό ξενοδοχείο στην Κύπρο στο Traveler’s Choice, καθώς επίσης ψηφίστηκε ως το καλύτερο ξενοδοχείο στα Holiday Check Awards.
Το Elias Beach Hotel ήταν επίσης ανάμεσα στους νικητές των βραβείων Traveler’s Choice αφού διακρίθηκε ως το 4ο καλύτερο οικογενειακό ξενοδοχείο στην Κύπρο και 24ο ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία στην Κύπρο.
Σχετικά
Lidl Κύπρου: Δυναμική παρουσία και ουσιαστική στήριξη στο Ayia Napa Youth Soccer Festival 2026
Ως Platinum Sponsor, η Lidl Κύπρου συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της φετινής διοργάνωσης, προσφέροντας χιλιάδες θρεπτικά γεύματα και αναδεικνύοντας έμπρακτα τη σημασία της ισορροπημένης διατροφής στον αθλητισμό
Η Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 22 προορισμούς, με τιμές από €19 (μόνο για σήμερα)
Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξεις προορισμό
Ζήσαμε την απόλυτη εμπειρία διαμονής στο πρώτο πολυθεματικό θέρετρο του νησιού
Μείναμε για 24 ώρες στο City of Dreams Mediterranean και σου μεταφέρουμε εικόνες και εντυπώσεις
Τιτανικός: Η ιστορία του πιο διάσημου ναυαγίου που έγινε σαν σήμερα το 1912
Το παρθενικό ταξίδι του Τιτανικού ξεκίνησε σαν μια θριαμβευτική στιγμή της ναυπηγικής ιστορίας και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα κατέληγε σε μία από τις μεγαλύτερες ναυτικές τραγωδίες όλων των εποχών
Το «The Floor» επιστρέφει και... παίζεται αλλιώς
Πρεμιέρα, την Παρασκευή 17 Απριλίου στις 21:00 και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα
Η νέα τηλεοπτική σεζόν στο ΣΙΓΜΑ φέρνει στις οθόνες μας το «DRAGONS’ DEN»
Με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη
«Το μικρό σπίτι στο λιβάδι»: Πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix – Η ιστορία μιας οικογένειας στην Αμερικάνικη Δύση
Η πρώτη σεζόν είναι εμπνευσμένη από το τρίτο βιβλίο της πολυαγαπημένης σειράς της Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ.
Σαν καρτ ποστάλ – Αυτές είναι οι πιο πολύχρωμες πόλεις του κόσμου
Για την ανάλυση επιλέχθηκαν αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες κάθε τοποθεσίας που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς έντονα φίλτρα, αποκαλύπτοντας τις πιο πολύχρωμες πόλεις.
Euronews: Δύο ελληνικά νησιά οι προορισμοί-έκπληξη για το 2026 -«Διακοπές πέρα από τα τετριμμένα»
Η αναφορά αυτή επιβεβαιώνει τη σταθερά ανοδική πορεία της Ελλάδας στον διεθνή τουριστικό «χάρτη»
Οι 10 πιο συναρπαστικές πόλεις για να ταξιδέψεις το 2026 - Μόνο δύο στην Ευρώπη
Η παγκόσμια ταξιδιωτική σκηνή για το 2026 δείχνει πιο συναρπαστική από ποτέ, με τις περισσότερες πόλεις να βρίσκονται εκτός Ευρώπης και μόλις δύο ευρωπαϊκές μητροπόλεις να μπαίνουν στο τοπ 10.
Πότε είναι η επόμενη αργία μετά το Πάσχα – Ο μήνας με τα δύο τριήμερα
Μετά τις πασχαλινές διακοπές, το ημερολόγιο του 2026 φέρνει δύο σημαντικά τριήμερα. Αναλυτικά όλες οι αργίες του 2026