Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιανουαρίου 2026
Το «The Floor», το φανταστικό και γρήγορο game show που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στη διεθνή αγορά, επιστρέφει δυναμικά από την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 21:00, στο ΣΙΓΜΑ, με τον ανανεωμένο, δεύτερο κύκλο επεισοδίων.
Με την αμεσότητα και το αστείρευτο χιούμορ που τον χαρακτηρίζουν και με πολύ διάθεση για παιχνίδι, ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται στην εντυπωσιακή αρένα 100 νέους παίκτες. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από την Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και από χώρες της Ευρώπης, όπως την Γερμανία και την Ολλανδία, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα, συναντήθηκαν στο Άμστερνταμ για να παίξουν, να δημιουργήσουν νέες φιλίες, να ξεδιπλώσουν τις έντονες προσωπικότητές τους και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο αξίας 50.000 ευρώ!

Στον δεύτερο κύκλο του game show, υπάρχουν ωστόσο και 100 νέες, απίθανες κατηγορίες. Ο βασικός μηχανισμός με την αναγνώριση εικόνων παραμένει, αλλά ανοίγει παραπάνω τη βεντάλια γνώσεων με:
Ηχητικές κατηγορίες: Οι παίκτες ακούν ηχητικά αποσπάσματα από μια θεματική ενότητα (τραγούδια, ήχοι της καθημερινότητας κ.ά.) και θα πρέπει να τα αναγνωρίσουν. Πάντα, μέσα στον διαθέσιμο χρόνο των 45 δευτερολέπτων.
Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής: Οι παίκτες βλέπουν στην οθόνη μια ερώτηση με 3 πιθανές απαντήσεις και καλούνται να πουν ποια θεωρούν ότι είναι η σωστή. Σε αυτή τη διαδικασία, όμως, δεν μπορούν να πουν πάσο. Η πρώτη τους επιλογή είναι και... αμετάκλητη!
Συμπλήρωσε το κενό: Οι παίκτες βλέπουν στην οθόνη μια φράση, από συγκεκριμένη θεματική ενότητα, από την οποία λείπουν μία ή περισσότερες λέξεις. Εκείνοι λοιπόν, θα πρέπει να βρουν τις λέξεις που λείπουν.
Η βεντάλια γνώσεων ανοίγει και δοκιμάζονται οι γνώσεις, τα αντανακλαστικά, η στρατηγική και η ψυχραιμία των παικτών κατά τη διάρκεια των μονομαχιών. Στο «The Floor» δεν αρκεί μόνο να γνωρίζεις, αλλά πρέπει να «διαβάζεις» τους αντιπάλους, να παίρνεις ρίσκα και να τολμάς. Έτσι, κατακτάς περισσότερο χώρο πάνω στο «The Floor», διεκδικώντας 2.000 ευρώ σε κάθε επεισόδιο και το έπαθλο αξίας 50.000 ευρώ στον μεγάλο τελικό!
Και μπορεί ο δεύτερος κύκλος να ξεκινά, ωστόσο η πλατφόρμα με τις δηλώσεις συμμετοχής για τον επόμενο παραμένει για λίγο ακόμη ανοιχτή. Αν θέλεις να ταξιδέψεις μέχρι το Άμστερνταμ και να ζήσεις την εμπειρία, δήλωσε συμμετοχή στο:
https://shortaudition.com/THE-FLOOR-GREECE
Η γνώση είναι το «όπλο» σου. Το «The Floor» το πεδίο μάχης σου.
«The Floor»
Πρεμιέρα, την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 21:00
και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα
Σχετικά
Αστρονομική παρέλαση τον Φεβρουάριο με εμφάνιση έξι πλανητών: Πώς και πότε θα είναι ορατό το σπάνιο φαινόμενο
Ποιοι πλανήτες θα είναι ορατοί με γυμνό μάτι - Πότε είναι η καλύτερη ώρα παρατήρησης
Καιρός: Έρχεται νέο κύμα σκόνης - Πότε επιστρέφουν οι βροχές και οι καταιγίδες
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Το πιο instagrammable σημείο της Κύπρου γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο
Ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό στο χωριό
Οι δρόμοι που κλείνουν στη Λεμεσό λόγω Καρναβαλιού
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την περίοδο του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2026
Μαζί για τον αθλητισμό και την κίνηση: Η CRIVIT και η Stefanie Graf ξεκινούν μια διεθνή συνεργασία
Σύνθημά τους το «FIND YOUR MOVE»
H Ryanair σε ταξιδεύει σε 12 καλοκαιρινούς προορισμούς, με τιμές από €14.99
Καλοκαιρινές αποδράσεις από την Πάφο με τιμές που δεν αφήνουν δικαιολογίες
Cyta: Ισότιμο ρυθμιστικό πλαίσιο με οφέλη για την κοινωνία και τον τόπο
Δήλωση Διοικητικού Συμβουλίου και Διεύθυνσης Cyta για την είσοδο του Οργανισμού στην αγορά ενέργειας
Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο της «Βασίλισσας του Πάθους και της Τρέλας» στη Λεμεσό
Η συμπρωτεύουσα από χθες ζει σε ρυθμούς Καρναβαλιού