Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιανουαρίου 2026
Ελάτε να συναντήσουμε…ποιον λέτε άραγε;
Μα την Πέππα το γουρουνάκι φυσικά και την οικογένεια της!
Να συναντηθούμε όλοι στον κόσμο της Πέππας. Σ’ αυτόν τον ζαχαρωτό, ροζ υπέροχο κόσμο της Πέππας , περιτριγυρισμένος με τα γλυκά και την γλύκα όλου του κόσμου της!!
Peppa το γουρουνάκι και ελάτε όλοι μα όλοι, να της πούμε ένα μεγάλο και δυνατό σ’ αγαπώ!
Όλοι χρειαζόμαστε μια αγκαλιά – μια αποδοχή – ένα σ’ αγαπώ, μα πιο πολύ αυτή η ιδιαίτερη ύπαρξη, η γλυκιά, ατίθαση μας γουρουνίτσα.
Σημείωση: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣΚΟΤ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ
Και είναι η νέα μας παραγωγή, το νέο παιδικό θεατρικό μας έργο, από την παιδική σκηνή μας ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ (Κυπριακή θεατρική ομάδα) και έρχεται να μαγέψει και να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους και να τους παρασύρει σε νέες περιπέτειες.
Σε κείμενα του ηθοποιού και συγγραφέα Γιάννη Σπανού.

"Peppa σ’ αγαπώ"
Μετά την επιτυχία που μας χάρισαν τα προηγούμενα άλλα έργα μας, μια πορεία δεκαέξι χρόνια παραστάσεις σε σχολεία της Κύπρου, αλλά και παραστάσεις σε μεγάλα θέατρα, με υπέροχες, μοναδικές SOLD OYT παραστάσεις, επιστρέφουμε ακόμα πιο δυναμικά - πολλά υποσχόμενοι και σταθεροί στην ποιότητα που προσφέρουμε , με ακόμα ένα ολοκαίνουργιο παιδικό θεατρικό έργο.
Μια παιδική παράσταση γεμάτη κέφι, μαγεία, διασκέδαση και πολλή – πολλή περιπέτεια, που θα παρασύρει κάθε παιδί μα και μεγάλο που νιώθει παιδί, στις περιπέτειες των μικρών μας ηρώων, που δεν είναι άλλοι από τη Peppa, την οικογένεια και τους φίλους της.
Και η περιπέτεια αρχίζει….
Που αλλού;
Στην υπέροχη ροζ γειτονιά όπου ζει η Peppa το γουρουνάκι με την οικογένεια της.
Ένα κακομαθημένο γουρουνάκι, απαιτητικό, που θα πρέπει να μάθει τους σωστούς τρόπους συμπεριφοράς και να αποδεχτεί την αγάπη και την αγκαλιά των γύρω της.
Η αποδοχή, η διαφορετικότητα, η εμπιστοσύνη και η αγάπη, ίσως και να γεννούν το πιο γλυκό χαμόγελο που υπάρχει σ’ ολόκληρο τον κόσμο!
Η παιδική φαντασία μπορεί να γεννήσει – να εφεύρει και να χτίσει τους πιο φανταχτερούς – χαρούμενους - παιχνιδιάρικους και ανεπανάληπτους κόσμους! Και αυτός είναι ο σκοπός μας. Τα παιδιά άθελα τους ή και με την δική τους ακόμα θέληση, καλούνται, ν’ ανακαλύψουν το μονοπάτι που οδηγεί στην δική τους μοναδική ευτυχία!
Επαγγελματικά ολοκαίνουργια μαγικά και όλο χρώματα κοστούμια και σκηνικά, υπέροχες όλο ζωντάνια μουσικές που θα σε παρασύρουν στον κόσμο και στην φαντασία των παιδιών..
Το σενάριο , οι στίχοι τραγουδιών και η σκηνοθεσία ανήκουν πάλι στον ηθοποιό – συγγραφέα και σεναριογράφο Γιάννη Σπανό. Την μουσική υπογράφει και επιμελείται ο Νίκος Παπαδόπουλος, ενώ τα χορευτικά η Μαρία η Σάββα. Οι μάσκες ανήκουν στην Ανδρούλα Εμπεδοκλέους. Η φωτογράφιση στην Κωσταντίνα Λοίζου και τα σκηνικά η Ανδρούλα Εμπεδοκλέους και ο Γιάννης Σπανός.
Κοστούμια κατασκευάζει η Δώρα Χιώτη σε σχέδια του Γιάννη Σπανού.
Συμμετέχουν, τραγουδούν και χορεύουν επαγγελματίες Κύπριοι ηθοποιοί.
Μια υπέροχη παιδική θεατρική παράσταση για κάθε ηλικία, για όλη την οικογένεια με πολλά χρώματα, πολλή περιπέτεια και αστείρευτη παιδική φαντασία.
Κατάλληλο για όλες της ηλικίες – για όλη την οικογένεια
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ Τicketmaster και σε όλα τα ACS Courier ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ// ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
>> 08.03.2026 στις 10:30, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΩΤΗΡΑΣ
>> 14.03.2026 στις 16:00, ΜΑΡΚΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΦΟΥ
>> 21.03.2026 στις 16:00, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Γ.ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ
>> 01.04.2026 στις 10:30, ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ
>> 04.04.2026 στις 16:00, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΤΣΙΩΝ
Σχετικά
Στο 1o Φεστιβάλ Παιδιού στο χωριό θα γίνουμε «Όλοι μια αγκαλιά»
Πάμε να παίξουμε, να δημιουργήσουμε και να περάσουμε ένα Σάββατο γεμάτο έμπνευση!
5 όμορφες δραστηριότητες με τα παιδιά για το σαββατοκύριακο
Θέατρο, μουσική, παιχνίδι και δημιουργία για όλη την οικογένεια
4 τελευταίες παραστάσεις για Τα καινούρια ρούχα του βασιλιά
Μια διασκευή του έργου του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν από τους Παρασκευά Καρασούλο και Νίκανδρο Σαββίδη, σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη
Το Βασίλειο των Ζώων έρχεται στη Λάρνακα!
μουσική αφηγηματική διαδραστική παράσταση για βρέφη & νήπια 6 μηνών – 4 ετών
Το ALL4KIDS EXPO έρχεται στη Λεμεσό!
Για δύο ημέρες, το Carob Mill φιλοξενεί δραστηριότητες για παιδιά
"Μια ταπεινή βράκα": Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά για την παραδοσιακή ανδρική ενδυμασία της Κύπρου
Στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών & Έρευνας (CVAR)
SWEETOPIA Chocolate & Candy Fun: Μια πολύχρωμη, σοκολατένια εμπειρία για όλη την οικογένεια
Η πιο γλυκιά οικογενειακή εμπειρία έρχεται στη Λευκωσία
Μια φορά και… μια χώρα για μια μοναδική παράσταση στη Λαρνακα
Μη χάσετε την οικογενειακή παράσταση του θέατρο Piccolo «Μια φορά και… μια χώρα» σε μια μοναδική παράσταση στη Λάρνακα
Γέλα Παλιάτσε: Η νέα παραγωγή από το Θέατρο Βεστιάριο
Μια παιδική παράσταση γεμάτη κέφι, μαγεία, διασκέδαση και πολλή – πολλή περιπέτεια, που θα παρασύρει κάθε παιδί μα και μεγάλο που νιώθει παιδί, στις περιπέτειες των μικρών μας ηρώων, που δεν είναι άλλοι από τους υπέροχους – γλυκύτατους παλιάτσους!
«Οι Περιπέτειες του Μίκυ Μάους» έρχονται Κύπρο για να ξετρελάνουν τα παιδιά
Μια νέα παιδική θεατρική παράσταση εμπνευσμένη από τον θρυλικό ποντικό του κινηματογράφου
Ένας ολοκαίνουργιος κόσμος παιχνιδιού ανοίγει στη Λευκωσία και υπόσχεται ατελείωτη χαρά
Ένας εντυπωσιακός, πολύχρωμος χώρος 600 τ.μ έρχεται για να γίνει το νέο αγαπημένο στέκι παιδιών και οικογενειών, συνδυάζοντας παιχνίδι, φαντασία και ξεγνοιασιά σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
Χακούνα Ματάτα: Η παράσταση που θα λατρέψει όλη η οικογένεια έρχεται από την Ελλάδα στην Κύπρο
Μία ιστορία για το να ζεις χωρίς φόβο