Δημοσιεύτηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2025
Η «Παλαιά Ελιά», ο προορισμός που άλλαξε τα δεδομένα της διασκέδασης στη Λευκωσία, υποδέχεται τον μοναδικό Θάνο Καλλίρη για μία εμφάνιση. Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, με το σύνθημα «Νωρίς την Κυριακή», το κέφι ξεκινά στις 20:00, εγκαινιάζοντας έναν νέο τρόπο να ζεις τη βραδινή έξοδο.
Ο Θάνος Καλλίρης, ο καλλιτέχνης που σημάδεψε τα 90s και συνεχίζει να μας χαρίζει διαχρονικές επιτυχίες, ανεβαίνει στη σκηνή με ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, χαμόγελα και ανεβαστικές στιγμές. Μαζί του ο Γιώργος Μάγος, στην κιθάρα και στο τραγούδι, ολοκληρώνοντας το δυναμικό μουσικό δίδυμο της βραδιάς.
Με την υπογραφή της ποιοτικής κουζίνας της «Παλαιάς Ελιάς» και την ατμόσφαιρα ενός χώρου που ξέρει να δημιουργεί όμορφες εμπειρίες, η βραδιά υπόσχεται χορό, τραγούδι και μοναδικές γεύσεις. Ένα Κυριακάτικο party… όπως θα έπρεπε να είναι.
>> Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, Παλαιά Ελιά Live Stage, Στρόβολος, Λευκωσία, 20.00. Πληρ. 22252600.
Minimum Charge: €50 (Η είσοδος €20 περιλαμβάνεται στην τιμή).
Σχετικά
Το Quatuor Diotima γιορτάζει 30 χρόνια και επιστρέφει στη Λευκωσία
Το διακεκριμένο γαλλικό κουαρτέτο εγχόρδων συναντά ξανά το κυπριακό κοινό στις 30 Οκτωβρίου στο The Shoe Factory, με έργα Μπραμς, Μπετόβεν και Γιώργου Απέργη.
Ο Χάρι Στάιλς ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την περιοδεία του «Together, Together»
Ο τραγουδιστής πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη σειρά συναυλιών που έχει φιλοξενηθεί ποτέ στο Madison Square Garden από έναν καλλιτέχνη, στο πλαίσιο της περιοδείας του «Together, Together»
Ο Papazó έρχεται στη Λευκωσία για ένα live στο DownTown
Ο τραγουδοποιός που ξεκίνησε με διασκευές από το μπαλκόνι του δίνει ραντεβού με το κυπριακό κοινό στις 18 Δεκεμβρίου.
Ο Maurizio Mastrini παρουσιάζει το CAPELLI στο Κυπριακό Οινομουσείο
Ο Ιταλός πιανίστας και συνθέτης ερμηνεύει δικά του έργα στις 22 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών μουσικής δωματίου Commandaria Orchestra & Friends.
Eurovision 2027: Στη Θεσσαλονίκη ο ελληνικός εθνικός τελικός - Πότε θα πραγματοποιηθεί
Το «Sing for Greece - Εθνικός Τελικός Eurovision 2027» θα περιλαμβάνει τρεις μουσικές βραδιές, δύο ημιτελικούς και έναν μεγάλο τελικό
Η Camille έρχεται πρώτη φορά στην Κύπρο με μια «ερωτική επιστολή» γεμάτη τραγούδια
Από τη Sinéad O’Connor και τον David Bowie μέχρι τον Nick Cave, η Ιρλανδή περφόρμερ μεταμορφώνει αγαπημένα τραγούδια σε προσωπικές ιστορίες στο «Loveletter».
«CINEMA IN CONCERT»: Η sold out μουσική εμπειρία έρχεται στη Λευκωσία για έναν ξεχωριστό σκοπό
Έρχεται για να στηρίξει το Simba Animal Aid Cyprus
Μάθαμε την ημερομηνία για τη μεγαλειώδη συναυλία του Robbie Williams στην Κύπρο
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Bending Time: Η Λευκωσία γίνεται μουσική και εικόνα σε μια παράσταση που «κάμπτει» τον χρόνο
Οι Copper Curios και η εικαστικός Αυγή Σταύρου συναντιούνται στο Studio του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας, συνδυάζοντας ακουστικά όργανα, ηλεκτρονικούς ήχους και εικόνες που δημιουργούνται ζωντανά.
Το κρητικό λαούτο συναντά το rock και το metal στη Λευκωσία
Το Ιδαίον Project παρουσιάζει για πρώτη φορά τις νέες του συνθέσεις, σε μια βραδιά που μοιράζεται με το Andreas Krambias Quintet στο Studio του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας.
«Τούτες Ενεί»: Τρεις φωνές, χιούμορ και ανατροπές στο Downtown Live
Η Άντρεα Μαύρου, η Άννα Χρυσάνθου και η Νωαίνα επιστρέφουν στη σκηνή την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, με τραγούδια από τη δισκογραφία τους, απρόσμενα mashups και διάθεση για παιχνίδι.
Ο Τεμπέλης Δράκος του Γιώργου Χατζηπιερρή έρχεται στη Λευκωσία τον Δεκέμβριο
Η προπώληση των εισιτηρίων για τις παραστάσεις του «Τεμπέλη Δράκου» στη Λευκωσία αρχίζει την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 14:00.