Δημοσιεύτηκε στις 10 Οκτωβρίου 2025
Η Λεμεσός ετοιμάζεται να ζήσει δύο μοναδικές, «τρομακτικά» διασκεδαστικές βραδιές!
Το CYBERNESS Halloween Market επιστρέφει στο Kolla στις 1 και 2 Νοεμβρίου, φέρνοντας μαζί του μουσική, κοστούμια, φαγητό, δημιουργία και πολλή ενέργεια.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, ο χώρος pet-friendly, και όλοι — μικροί, μεγάλοι και… τετράποδοι φίλοι — είναι καλεσμένοι σε αυτή τη μεγάλη γιορτή!
🕺 Σάββατο 1 Νοεμβρίου (15:00–00:00)
Η πρώτη βραδιά ξεκινά με μια δυνατή συνεργασία με το @kipria_cos_fest και περιλαμβάνει διαγωνισμούς κοστουμιών ενηλίκων & cosplay.
Ήρωες, κακοί, φανταστικά πλάσματα ή ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς — όλα επιτρέπονται! Το βράδυ θα γεμίσει με DJs, live μουσική και το χαρακτηριστικό παλμό του Kolla που κρατά το κέφι ζωντανό μέχρι τα μεσάνυχτα.
🎈 Κυριακή 2 Νοεμβρίου (16:00–23:00)
Η δεύτερη μέρα είναι αφιερωμένη στις οικογένειες και τους μικρούς μας φίλους, σε συνεργασία με το @petsandfriends_cy.
Τα παιδιά που θα φορέσουν στολές θα κερδίσουν γλυκές εκπλήξεις, ενώ τα σκυλάκια της παρέας θα λάμψουν στο Dog Costume Contest!
Θα υπάρχουν ακόμη εκθέτες με προϊόντα για κατοικίδια, λιχουδιές, αξεσουάρ, αλλά και photo zones για τα πιο χαριτωμένα “paw-traits”! 🐶📸
Όλο το Σαββατοκύριακο θα απολαύσουμε:
✨ 150+ δημιουργούς και σχεδιαστές
🍔 Street food και craft bars
🎵 DJs, live μουσική και workshops
🎮 Παιχνίδια και δραστηριότητες για όλους
Φόρα τη στολή σου (και του σκύλου σου!), μπες στο πνεύμα του Halloween και ετοιμάσου για δύο νύχτες γεμάτες δημιουργικότητα, ρυθμό και spooky χαρά!
Το CYBERNESS Halloween Market στο Kolla υπόσχεται να είναι η πιο ζωντανή, παιχνιδιάρικη και ατμοσφαιρική γιορτή του φθινοπώρου.
📍 Kolla, Λεμεσός — 1 & 2 Νοεμβρίου | Ελεύθερη είσοδος | Pet-friendly
Σχετικά
Weekend Agenda: 31 πράγματα που αξίζει να κάνεις αυτό το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου
Συναυλίες με μεγάλα ονόματα, παραδοσιακά φεστιβάλ, πάρτι, θέατρο, όπερα και οικογενειακές διοργανώσεις γεμίζουν την Κύπρο με επιλογές.
4 events στον Πρωταρά που αξίζει να βάλεις στο ημερολόγιό σου
Τρεις διαφορετικές διοργανώσεις που επιβεβαιώνουν πως η περιοχή έχει λόγους να την επισκεφθείς και μετά το τέλος του καλοκαιριού, προσφέροντας δράσεις για κάθε ηλικία και ενδιαφέρον
Θέατρο Σκιών στη Βάβλα: Εργαστήρι Θεάτρου Σκιών & Παράσταση «Ο Καραγκιόζης Τραγουδιστής»
Ένα ξεχωριστό απόγευμα με τον καραγκιοζοπαίχτη Γιάννη Πάφιο.
Rainbow Mermaids: Ένα φαντασμαγορικό drag show έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Οι Rainbow Mermaids παρουσιάζουν το «True Colours» σε Λεμεσό και Λευκωσία, συνδυάζοντας ζωντανό podcast, μουσική, χιούμορ, λάμψη και ελεύθερη έκφραση.
Πότε θα γίνει φέτος το προσκύνημα του Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος
Το χωριό ετοιμάζεται να βάλει τα γιορτινά του
Πέντε φθινοπωρινές εκδηλώσεις στον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς
Από την παράδοση και το θέατρο μέχρι το Φεστιβάλ Αβοκάντο και τη μουσική, η περιοχή υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα πλούσιο πρόγραμμα.
Μια μαγική βραδιά κάτω από το φως της Σελήνης, στο σημείο με την ωραιότερη (ίσως) θέα!
Στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία, με κρασί και εδέσματα
Cinema και pizza σε μία υπέροχη παραλία
Ένα από τα events που θα μας κρατήσουν λίγο ακόμη σε καλοκαιρινό mood έρχεται στις 25 Σεπτεμβρίου, συνδυάζοντας κινηματογράφο, pizza και μια όμορφη βραδινή έξοδο.
30 σπουδαίες διεθνείς παραγωγές και δημιουργοί έρχονται το φθινόπωρο στην Κύπρο
Σημαντικοί καλλιτέχνες, διεθνείς παραγωγές, θέατρο, μουσική, όπερα και χορός συνθέτουν μια από τις πλουσιότερες πολιτιστικές ατζέντες της χρονιάς.
Ο «Δον Κιχώτης» ζωντανεύει σε ένα μεγαλειώδες μπαλέτο κάτω από τα αστέρια της Πάφου
Το Εθνικό Μπαλέτο της Σλοβενίας παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο την ολοκληρωμένη παραγωγή του διάσημου έργου, με φόντο το επιβλητικό Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου.
Βραδινή εξόρμηση στον Άγιο Σωζόμενο
Με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, θα παρατηρήσουμε Κουκκουφκιάους (μικρή κουκουβάγια) και αν είμαστε τυχεροί μπορεί να δούμε και νυχτερίδες!
Η μαγεία των βιεννέζικων βαλς έρχεται για πρώτη φορά στην Πάφο
Οι Strauss Virtuosi, διακεκριμένοι σολίστ της περίφημης Ορχήστρας του Ανακτόρου Σενμπρούν της Βιέννης, παρουσιάζουν μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική του Γιόχαν Στράους.