Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2025
Ο Άρης Λεμεσού ανακοίνωσε σήμερα την διεξαγωγή μεγάλου φεστιβάλ για τον εορτασμό των 95 Χρόνων ζωής του σωματείου!
Οι λεπτομέρειες:
"Ο Άρης Λεμεσού, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 95 χρόνια από την ίδρυσή του, διοργανώνει φεστιβάλ την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, στον χώρο της ΕΤΚΟ (περιοχή Νέου Λιμανιού), από τις 15:00 έως τις 22:00. Το φεστιβάλ απευθύνεται όχι μόνο στους φίλους του Άρη, αλλά σε όλους όσοι επιθυμούν να περάσουν μια μέρα γεμάτη παιχνίδια, φαγητό, ποτό, μουσική και διασκέδαση.
Η ομάδα του Άρη έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή τη σημαντική επέτειο. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο mini-football, μπάσκετ, μπόουλινγκ, σαΐτες, σκάκι και PlayStation. Επιπλέον, θα υπάρχουν τραμπολίνο και πολλές ακόμα δραστηριότητες. Όλες οι δραστηριότητες είναι δωρεάν, και κάθε παιδί ή ενήλικας μπορεί να τις επαναλάβει όσες φορές επιθυμεί.
Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να αφήσουν την ευχή τους για τα γενέθλια του Άρη στο εντυπωσιακό κασκόλ μήκους 95 μέτρων, που έχει ετοιμαστεί ειδικά για την ημέρα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μουσική θα παίζει ο DJ Alejjos, ενώ με τη φωνή του θα ντύσει τη βραδιά ο Κύπριος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα κορυφωθεί με τη συναυλία της αγαπημένης Ελληνίδας τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή.
Τιμές & Διαθεσιμότητα Εισιτηρίων
Τα εισιτήρια για το φεστιβάλ κοστίζουν €15, ενώ η είσοδος για παιδιά κάτω των 14 ετών είναι δωρεάν. Με την αγορά ενός εισιτηρίου, δικαιούστε μέχρι και δύο δωρεάν παιδικά εισιτήρια.
Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα διαδικτυακά στην ιστοσελίδα μας www.arisfc.com και στο κατάστημα του Άρη από τις 09:30 έως τις 17:30 τις καθημερινές και 10:00 έως 13:00 το Σάββατο.
Κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας & Κλήρωση Αυτοκινήτου
Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας η είσοδος θα είναι δωρεάν και μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τους, μόνο από το κατάστημα του Άρη. Επιπλέον, όσοι παραβρεθούν στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν στη κλήρωση ενός αυτοκινήτου.
Σημειώνεται ότι η δωρεάν είσοδος και η συμμετοχή στην κλήρωση δεν ισχύει για τους κατόχους τιμητικών εισιτηρίων διαρκείας.
Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος, γι’ αυτό προμηθευτείτε έγκαιρα το δικό σας και ελάτε να γιορτάσουμε μαζί."
>> Κυριακή 12 Οκτωβρίου, ΕΤΚΟ (περιοχή Νέου Λιμανιού), 15:00-22:00.
-
ETKO
12 Οκτωβρίου 2025
Σχετικά
Αυτή η τραγουδίστρια θα πάρει τη θέση του Γιώργου Μαζωνάκη στο The Voice
Η τραγουδίστρια θα είναι το τέταρτο πρόσωπο των coaches δίπλα στην Έλενα Παπαρίζου, τον Χρήστο Μάστορα και τον Πάνο Μουζουράκη
Μάθαμε πότε κάνει πρεμιέρα ο Γιάννης Πλούταρχος στις Notes Live
Mαζί του η Κατερίνα Κακοσαίου
Αλλαγή χώρου για τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στα Λευκωσία
Η συναυλία των Σωκράτη Μάλαμα, Ιουλίας Καραπατάκη και Γιάννη Μάλαμα μεταφέρεται, για τεχνικούς λόγους, στα Λύμπια
Τεχνόπολη: Ακυρώνεται οριστικά η συναυλία-αφιέρωμα στον Μαζωνάκη
Η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας
«Μια ζωή τραγούδι» με τον Μανώλη Μητσιά στη Σωτήρα
ένα αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι και στην πλούσια μουσική διαδρομή ενός από τους σημαντικότερους και πλέον αγαπητούς ερμηνευτές του ελληνικού πενταγράμμου
Στέλιος Διονυσίου, Κωνσταντίνα και ο Δημήτρης Σουρουλλάς σε μια δωρεάν συναυλία στην πλατεία
Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με τίτλο «Κύπρος – Μια Πατρίδα – Ένας Λαός»
Η Ρία Ελληνίδου έρχεται Κύπρο, για μία από τις πιο δυνατές βραδιές της σεζόν
Γίνε μέρος του πιο πολυσυζητημενου και πολυαναμενόμενου live του φετινού φθινοπώρου.
O Γρηγόρης Σαμόλης έρχεται για ένα γνήσιο κρητικό γλέντι στο Μαρώνι
Η Κύπρος ετοιμάζεται για μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη κρητική μουσική, χορό, πάθος και αυθεντικό γλέντι!
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το 39ο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ
Θα επιστρέψει και πάλι το καλοκαίρι.
Ανακοινώθηκαν οι καλλιτέχνες που θα μας διασκεδάσουν στον Χορό του Καϊσιού
Έρχονται με ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και αγαπημένες επιτυχίες!
Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη: Βίντεο από την αγρυπνία στη Νίκαια
Πλήθος θαυμαστών και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν στην αγρυπνία, το βράδυ της Κυριακής
Μετά τη συναυλία-υπερθέαμα στη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Ρέμος έρχεται στην Κύπρο
Μετά από μια ιστορική βραδιά στη Θεσσαλονίκη με περισσότερους από 200.000 θεατές, ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή της Κύπρου.