Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα νέο, σύγχρονο deli, με ξεχωριστά προϊόντα, έκανε μόλις την εμφάνισή του

Ένας καλόγουστος και φιλόξενος χώρος που σου κεντρίζει αμέσως το ενδιαφέρον!

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιανουαρίου 2022

Πρόκειται για αυτά τα γουστόζικα, σύγχρονα και εκλεπτυσμένα μαγαζάκια που σου κινούν την περιέργεια από το πρώτο λεπτό. Είναι από αυτούς τους χώρους με άποψη, στιλ και φιλικό ύφος που σίγουρα θα σε αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένο, με τα εδέσματα, τα παραδοσιακά αλλά και τα γκουρμέ προϊόντα τους, τις μυρωδιές και τα αρώματά του.

Όπως είναι το MiRom Delicatessen, που έκανε την εμφάνισή του πριν από μερικές εβδομάδες σε μια στοά, πολύ κοντά στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό. 

Είναι ένα καθαρά οργανικό μαγαζί, με οργανικά και βιολογικά προϊοντα, μοναδικά στο είδος τους.

Σε αυτή την μοντέρνα boutique θα βρεις προϊόντα από βιοτεχνίες μικρών παραγωγών από την Ελλάδα και την Κύπρο, προσεκτικά επιλεγμένα, ώστε να κάνεις τις αγορές σου, και να δεις τι νέο και πρωτοπόρο κυκλοφορεί στην αγορά καθώς και να τα δοκιμάσεις επιτόπου.  

Δοκίμασε για παράδειγμα φανταστικές μαρμελάδες χωρίς έξτρα συντηρητικά σε απίθανες γεύσεις, όπως νεκταρίνι και μαστίχα, τη μαρμελάδα με super berries, καθώς και τη βερίκοκο με αμύγδαλο και αγαύη, την οποία μπορείς να συνδυάσεις άνετα με ένα ξινότυρο που επίσης μπορείς να προμηθευτείς από εδώ, επιλέγοντας ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία τυριών που διαθέτει.

Στην ξεχωριστή boutique της πόλης θα συναντήσεις και βιολογικά όσπρια, αλλαντικά, χυλοπίτες ολικής αλεσέως, τραχανά χωρίς γάλα, ζυμαρικά, καθώς και τις ξεχωριστές σάλτσες chutney (σαν σος) από μανιτάρι, κόλιαντρο και μπαχάρι και μανιτάρι, τσίλι και πορτοκάλι. Το μοναδικό με αυτές τις σάλτσες είναι ότι μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και σε μια φέτα ψωμί σαν συνοδευτικό στο γεύμα σου. Να σου πούμε πως υπάρχουν και πολλές επιλογές για τους vegan, όπως η vegan μπολονέζ και η vegan carbonara σάλτσα κ.ά.

Στην πλούσια γκάμα από προϊόντα ξεχωρίζουν και τα λικέρ σε εντυπωσιακά μπουκαλάκια, τα οποία φτάνουν από την Ελλάδα, τα κρασιά από μικρές οικοτεχνίες και βιοτεχνίες της Κύπρου, αλλά και του εξωτερικού από Ιταλία, Γαλλία κ.ά. 

Ένα delicatessen με πολλές και καινοτόμες προτάσεις υψηλής αισθητικής και γεύσης!

(99 976835) Οδός Θέμιδος 37, 3036, Λεμεσός. Δ-Σ 10:00-19:00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close