Δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2025
Εντυπωσίασε το κοινό για ακόμη μία φορά ο σπουδαίος συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής, έχοντας στο πλευρό του την εξαιρετικά ταλαντούχα ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη, σε μία μοναδική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία.

Η βραδιά φιλοξενήθηκε στον μαγευτικό χώρο της Πλατείας Ελευθερίας, όπου πλήθος κόσμου απόλαυσε αγαπημένες μελωδίες και νέες μουσικές στιγμές, σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη συγκίνηση και έμπνευση. Ο Στέφανος Κορκολής, με το αστείρευτο πάθος και τη δεξιοτεχνία που τον χαρακτηρίζουν, και η Σοφία Μανουσάκη, με τη ζεστή αλλά και δυναμική φωνή της, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια μαγευτική σύμπραξη που καθήλωσε το κοινό, χαρίζοντας μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, ρυθμό και ανεπανάληπτη ενέργεια.
Σκοπός της συναυλίας ήταν η ενίσχυση του έργου του ENAVSMA Foundation, το οποίο στηρίζει νέους ανθρώπους παρέχοντας υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στην Κύπρο και το εξωτερικό. Μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες, το Ίδρυμα συνεχίζει να επενδύει στη γνώση, την παιδεία και το μέλλον της νέας γενιάς.

Για την ακαδημαϊκή χρονιά 2025-2026, δεκαεπτά νέοι και νέες, αριστούχοι απόφοιτοι, εξασφάλισαν οικονομική στήριξη που φθάνει το συνολικό ποσό των €70,000, για τη συνέχιση των μεταπτυχιακών σπουδών τους σε πανεπιστήμια στην Κύπρο και το εξωτερικό.
Κοντά στο ENAVSMA και τις δράσεις του βρίσκονται πάντα οι συνεργάτες, χορηγοί και υποστηρικτές του: Χαραλαμπίδης-Κρίστης, Kawacom’s Ipanema Espresso, Τράπεζα Πειραιώς, Amyth of Nicosia, Καφεκοπτείο Γ. Χαραλάμπους, Ahmad Tea of London, Scaffolding Solutions, European University, CIM Business School, IPH Iakovos Photiades Group of Companies, Net U, Aspris Quality Fruits & Vegetables, Cyprofruits Citrus Trading Ltd, Akavo Cosmetics, Klinete, G. TH. St Mountains Ltd, Άλφα Κύπρου και Αλφα radio. Την διοργάνωση ανάλαβε η Forte PR.
Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το ίδρυμα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.enavsma.com
Σχετικά
Ο Κώστας Μακεδόνας σε ένα αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο
Μαζί του το Μουσικό Σχολείο Λάρνακας "Μίκης Θεοδωράκης
Το Paradise Jazz Festival επιστρέφει και φέτος στο μαγευτικό Val’s Place στη Γιαλιά
Μάθαμε τις ημερομηνίες για ένα από τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά φεστιβάλ
Νίκος Μακρόπουλος Live στο Theama Venue!
Έρχεται για να προσφέρει στο κοινό της Λεμεσού μια ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία.
Το Φεστιβάλ ΕΔΟΝ ανακοίνωσε ολόκληρο το line up του
Δείτε τους καλλιτέχνες του Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου συμπράττει με 120 μαθητές και εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Πάφου
Σε δύο μεγάλες καλοκαιρινές συναυλίες-αφιέρωμα στον Διονύση Σαββόπουλου
Ο Στέλιος Πετράκης παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ Λυρικόν στην Αξιοθέα
Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι που συνδέει σύγχρονες δημιουργικές αναζητήσεις με συγγενείς τροπικές παραδόσεις της Μεσογείου
Βραβεία Grammy: 5 νέες κατηγορίες και καινούργιοι κανόνες – Η νίκη του Bad Bunny άλλαξε τα δεδομένα
Η Latin, η Asian Pop και η R&B. Σε ισχύ από την τελετή απονομής του 2027.
Η συναυλία «Fengaros High: Strovolos Edition» έρχεται να μας δροσίσει στην πρωτεύουσα
Στο πλαίσιο του επιτυχημένου θεσμού «Πολιτισμός σε κάθε γειτονιά του Στροβόλου»
«Εις τον Αέραν»: Η Amalgamation τραγουδά στην Οικία Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής
Το μουσικό δρώμενο «Εις τον Αέραν» ταλαντεύεται ανάμεσα στη ρευστότητα και την ουσιώδη ανταλλαγή
To party: Οι Δευτέρες στο Garden Day & Night
Κάθε Δευτέρα, το Garden Day & Night μεταμορφώνεται σε ένα ζωντανό μουσικό καταφύγιο στην καρδιά της Λευκωσίας.
Όλες οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στην Κύπρο
Η Κύπρος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής (Κυριακή 21 Ιουνίου) με δωρεάν συναυλίες, χορωδίες και αφιερώματα σε πλατείες και δρόμους της πόλης