Δημοσιεύτηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 2025
Ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς της ελληνικής επιθεώρησης, Μάρκος Σεφερλής, ετοιμάζεται για μια ακόμη θεαματική κάθοδο στην Κύπρο και φέρνει μαζί του γέλιο, ρυθμό και... τον Νότη! Η απολαυστική κωμωδία "Νότις – Η Επιστροφή" έρχεται για να μας παρασύρει σε ένα καταιγιστικό δίωρο σόου, γεμάτο ατάκες, ανατροπές, σάτιρα και φυσικά, τις απίθανες μεταμορφώσεις που μόνο ο Σεφερλής ξέρει να κάνει με τόση μαεστρία.
Μετά τις sold out παραστάσεις στην Ελλάδα και την αδιάκοπη επιτυχία που τον συνοδεύει σε κάθε του θεατρικό εγχείρημα, ο αγαπημένος κωμικός επιστρέφει στην κυπριακή σκηνή πιο κεφάτος και... «σεφερλικός» από ποτέ. Η περιοδεία του στην Κύπρο περιλαμβάνει στάσεις σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν ζωντανά έναν από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες του ελληνικού θεάτρου.
Στην παράσταση "Νότις", ο Σεφερλής σατιρίζει, παρωδεί, καυτηριάζει και διασκεδάζει, σχολιάζοντας με τον δικό του μοναδικό τρόπο την επικαιρότητα, την καθημερινότητα και όλα όσα μας κάνουν να γελάμε... και να κλαίμε ταυτόχρονα. Χαρακτήρες-έκπληξη, έξυπνα λογοπαίγνια, αυτοσαρκασμός και ανελέητη ενέργεια στη σκηνή, συνθέτουν το εκρηκτικό σκηνικό που έχει γίνει συνώνυμο του ονόματος του.
Αν έχεις παρακολουθήσει έστω μία φορά τον Μάρκο Σεφερλή live, ξέρεις πως δεν είναι απλώς μια θεατρική παράσταση – είναι εμπειρία! Αν δεν το έχεις κάνει ακόμα, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία.
Ετοιμαστείτε για ένα δίωρο αυθεντικού γέλιου, γιατί ο "Νότις" δεν επιστρέφει απλώς. Έρχεται για να μείνει!
Θέατρο Στροβόλου: 2, 3, 4 & 6 Οκτωβρίου | Ώρες: 18:00 & 21:30
Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας: 5 Οκτωβρίου | Ώρα: 21:00
Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού: 7, 8, 9 Οκτωβρίου | Ώρα: 21:00
Εισιτήρια Προπωλούνται: https://ticketline.com.cy/
Περισσότερες πληροφορίες: 94540900
-
Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου
02 Οκτωβρίου - 04 Οκτωβρίου 2025
-
Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας
05 Οκτωβρίου 2025
-
Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου
06 Οκτωβρίου 2025
-
Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού "Μάριος Τόκας"
07 Οκτωβρίου - 09 Οκτωβρίου 2025
Σχετικά
Το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας ζωντανεύει από τον ΘΟΚ
Μια ιστορία-βουτιά στο δάσος του ονείρου της Κοκκινοσκουφίτσας, που μιλά για το θάρρος να προχωράς, να αμφισβητείς τους φόβους σου και να ανακαλύπτεις τη δική σου αλήθεια.
Η «Φαλακρή Τραγουδίστρια» του Ιονέσκο ανεβαίνει στη Λευκωσία
Η θεατρική ομάδα «Δώδεκα και κάτι» παρουσιάζει στο ARTOS HOUSE την εμβληματική σάτιρα του Θεάτρου του Παραλόγου, στο πλαίσιο του 39ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του ΘΟΚ.
Η Κοκκινοσκουφίτσα έρχεται στον ΘΟΚ
Μια σύγχρονη διασκευή της Άνδρης Θεοδότου και με την ποιητική σκηνοθετική ματιά του Φώτη Νικολάου, να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές μικρών και μεγάλων θεατών.
Ξανά στο Όριεντ Εξπρές: Η μεγάλη θεατρική επιτυχία επιστρέφει στον ΘΟΚ
H θεατρική σεζόν ανοίγει με νέο κύκλο παραστάσεων μετά από απαίτηση του κοινού
Για πρώτη φορά στην Κύπρο η «Μαντάμ Μαριάννα» σε μια ολοκαίνουργια θεατρική παραγωγή
Η Αστυνομική κωμωδία του Ανδρέα Αριστοτέλους, που αγαπήθηκε στην Αθήνα, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Κύπρο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κλειδέρη και παραγωγή Πάνου Στρούθου
Αυτά είναι όλα όσα θα δούμε στη σκηνή του ΘΟΚ τη νέα σεζόν
Μια νέα θεατρική σεζόν με κλασικά έργα, σύγχρονο θέατρο και νέες κυπριακές φωνές ετοιμάζεται να ανοίξει αυλαία από τον Οκτώβριο.
Angelo Tsarouchas: Ο διάσημος Ελληνοκαναδός κωμικός έρχεται στην Κύπρο
Ο καταξιωμένος stand-up comedian παρουσιάζει τη νέα του παράσταση «Diaspora» σε Λεμεσό και Λευκωσία τον Οκτώβριο
H πρωτότυπη παράσταση «Προσπαθούμε» επιστρέφει για δεύτερη χρόνια
Μια σύγχρονη κωμωδία που επιθυμεί να ρίξει φως σε ένα θέμα τόσο καθημερινό και συνάμα τόσο μυστικό
«Η Δημοπρασία» του Σταύρου Τσιώλη ανεβαίνει στην Αξιοθέα
Ο Αργύρης Μπακιρτζής πρωταγωνιστεί στο συγκινητικό μονόπρακτο, αποτίοντας φόρο τιμής στον σπουδαίο σκηνοθέτη και στην πολύχρονη φιλία τους
«Το Χρονικό της Κύπρου» επιστρέφει σε μία παράσταση αφιερωμένη στον Μιχάλη Πιερή
Η ιστορική και πολυβραβευμένη παραγωγή του Θεατρικού Εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Κύπρου παρουσιάζεται ξανά, πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του ιδρυτή και σκηνοθέτη του Θ.Ε.ΠΑ.Κ.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η ζωή του γίνεται παράσταση στην Αθήνα
Ποιοι γνωστοί τραγουδιστές και ηθοποιοί θα συμμετάσχουν