Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου 2025
Σήμερα η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αναλυτικά η πρόγνωση:
Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα παράλια και στα ορεινά. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, ωστόσο σταδιακά θα καταστούν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, ενώ σταδιακά και μέχρι τις πρωινές ώρες, θα παρατηρείται τοπική ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.
Την Κυριακή, τη Δευτέρα αλλά και την Τρίτη, ο καιρός στις πλείστες περιοχές του νησιού θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Ωστόσο κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Κατά τις νυχτερινές και πρωινές ώρες, θα συνεχίσει να παρατηρείται τοπική ομίχλη αλλά και χαμηλή νέφωση.
Η θερμοκρασία την Κυριακή θα σημειώσει μικρή πτώση, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Voici La Mode: Νέα εποχή δυναμικής ανάπτυξης με CEO τον Μιχάλη Αντωνιάδη
Η κίνηση αυτή αποτυπώνει με τον πιο ουσιαστικό τρόπο τη φιλοσοφία του Ομίλου: μια ισχυρή οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς που εξελίσσεται διαρκώς
Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Σιακόλας, ιδρυτής του Ομίλου CTC
Σε ηλικία 98 ετών έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος μεγαλοεπιχειρηματίας, Νίκος Σιακόλας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα στην υγεία του
Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου
Έχει παίξει σε σειρές που ήταν σταθμοί στην ελληνική τηλεόραση όπως «Γιούγκερμαν», «Πανθέοι», «Η γειτονιά μας», «Οι φρουροί της Αχαϊας»
Τα Lidl Better Living Days ξεκίνησαν με επιτυχία από τον Άγιο Δομέτιο
Η πρώτη στάση του καλοκαιρινού roadtrip ευεξίας της Lidl Κύπρου πρόσεφερε στο κοινό δωρεάν δράσεις για διατροφή, άσκηση, μαγειρική και ευεξία, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια στην Πάφο.
Ταξίδια για λίγους: Οι πιο ακριβοί προορισμοί του πλανήτη το 2026
Από την Ανταρκτική μέχρι τις Μαλδίβες, αυτοί οι δημοφιλείς προορισμοί διακοπών θα σας θα σας κοστίσουν μια περιουσία
Συνεχίζονται οι προσφορές της Louis Hotels για αυτό το καλοκαίρι
Από την 1η Ιουλίου μέχρι και την 31η Αυγούστου, στα ξενοδοχεία της Louis Hotels οι προσφορές συνεχίζονται
Το ελληνικό νησί που βρίσκεται στους κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς για αρχές καλοκαιριού
Τι αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής ταξιδιωτικής πλατφόρμας, HolidayCheck
Πέθανε ο ηθοποιός Μιχάλης Μόσιος, ο «Ταμτάκος» του ελληνικού κινηματογράφου
Πέθανε σε ηλικία 79 ετών ο ηθοποιός Μιχάλης Μόσιος, ο οποίος έμεινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τον ρόλο του «Ταμτάκου», αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στο ελληνικό θέατρο και τον κινηματογράφο.
Ξηλώνουν το Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου
Τα κατασκευαστικά έργα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούλιο του 2027 και να ολοκληρωθούν μέχρι τον Φεβρουάριο του 2029