Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2025
Αύριο η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 βαθμούς στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά, αναφέρει το Τμήμα Μετεωρολογίας.
Η θερμοκρασία, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να συνεχίσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Αναλυτικά η πρόγνωση:
Σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.
Απόψε αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Σταδιακά, κυρίως στα παράλια και ανατολικά, αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα καταστούν μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στα βόρεια παράλια και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια.
Αύριο, μετά τη διάλυση της ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 και αργότερα θαλάσσιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 βαθμούς στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αργότερα αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά, μεταβλητοί ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αργά τη νύχτα αλλά και τις πρωινές ώρες θα παρατηρείται τοπικά ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στα παράλια.
Η θερμοκρασία, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να συνεχίσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Voici La Mode: Νέα εποχή δυναμικής ανάπτυξης με CEO τον Μιχάλη Αντωνιάδη
Η κίνηση αυτή αποτυπώνει με τον πιο ουσιαστικό τρόπο τη φιλοσοφία του Ομίλου: μια ισχυρή οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς που εξελίσσεται διαρκώς
Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Σιακόλας, ιδρυτής του Ομίλου CTC
Σε ηλικία 98 ετών έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος μεγαλοεπιχειρηματίας, Νίκος Σιακόλας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα στην υγεία του
Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου
Έχει παίξει σε σειρές που ήταν σταθμοί στην ελληνική τηλεόραση όπως «Γιούγκερμαν», «Πανθέοι», «Η γειτονιά μας», «Οι φρουροί της Αχαϊας»
Τα Lidl Better Living Days ξεκίνησαν με επιτυχία από τον Άγιο Δομέτιο
Η πρώτη στάση του καλοκαιρινού roadtrip ευεξίας της Lidl Κύπρου πρόσεφερε στο κοινό δωρεάν δράσεις για διατροφή, άσκηση, μαγειρική και ευεξία, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια στην Πάφο.
Ταξίδια για λίγους: Οι πιο ακριβοί προορισμοί του πλανήτη το 2026
Από την Ανταρκτική μέχρι τις Μαλδίβες, αυτοί οι δημοφιλείς προορισμοί διακοπών θα σας θα σας κοστίσουν μια περιουσία
Συνεχίζονται οι προσφορές της Louis Hotels για αυτό το καλοκαίρι
Από την 1η Ιουλίου μέχρι και την 31η Αυγούστου, στα ξενοδοχεία της Louis Hotels οι προσφορές συνεχίζονται
Το ελληνικό νησί που βρίσκεται στους κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς για αρχές καλοκαιριού
Τι αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής ταξιδιωτικής πλατφόρμας, HolidayCheck
Πέθανε ο ηθοποιός Μιχάλης Μόσιος, ο «Ταμτάκος» του ελληνικού κινηματογράφου
Πέθανε σε ηλικία 79 ετών ο ηθοποιός Μιχάλης Μόσιος, ο οποίος έμεινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τον ρόλο του «Ταμτάκου», αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στο ελληνικό θέατρο και τον κινηματογράφο.
Ξηλώνουν το Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου
Τα κατασκευαστικά έργα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούλιο του 2027 και να ολοκληρωθούν μέχρι τον Φεβρουάριο του 2029