Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαΐου 2025
Κλειστός θα είναι απόψε Δευτέρα [19/05] ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού-Λευκωσίας, στο ύψος της περιοχής Λατσιών και Στροβόλου, λόγω ολονύκτιων εργασιών που θα διεξάγονται, ενώ λόγω εργασιών σε τμήματα στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Σκαρίνου και Γερμασόγειας, θα είναι κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου.
Στην περιοχή Λατσιών και Στροβόλου, από τις 9.00 το βράδυ μέχρι τις 5.30 το πρωί αύριο Τρίτη [20/05], θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία και οι τρεις λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, στο τμήμα αμέσως μετά την έξοδο προς Λατσιά και Γέρι (κόμβος λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου παρά τον Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών) μέχρι και τον κόμβο παρά το ΓΣΠ.
Η τροχαία κίνηση από Λεμεσό προς Λευκωσία θα διοχετεύεται μέσω της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού και ακολούθως οι οδηγοί θα μπορούν να εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κόμβου παρά το ΓΣΠ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων οι εργασίες θα διεξάγονται κατά τις βραδινές ώρες, μέχρι και το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής [23/05], για ασφαλτόστρωση του αυτοκινητοδρόμου.
Ολονύκτιες εργασίες θα διεξάγονται απόψε και στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού, μεταξύ της εξόδου προς Σκαρίνου και της Γερμασόγειας και στις δύο κατευθύνσεις προς Λεμεσό και προς Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 200 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.
Οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι τις 6.00 το πρωί αύριο Τρίτη [20/05], ενώ θα συνεχιστούν και το βράδυ της Τρίτης και Τετάρτης [20-21 Μαΐου] για να ολοκληρωθούν στις 6.00 το πρωί της Πέμπτης [22/05].
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται για αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου.
Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.
Σχετικά

Έως τους 39 βαθμούς η θερμοκρασία – Δείτε τον καιρό των επόμενων ημερών
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας


Η Κύπρος στην κορυφή της Ευρώπης για τα πιο καθαρά νερά κολύμβησης
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος (AEE)

Πραγματοποίηση Διεθνούς Συνάντησης του Ευρωπαϊκού έργου “DigAccess Agrotourism”- COSME στην Κύπρο
Η 2η Διακρατική Συνάντηση των Εταίρων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος COSME

Κυπριακή πόλη υποψήφια για το βραβείο "Best Night-Time Economy Initiative"
Διεθνής Διάκριση για τη Λευκωσία

Αυτό είναι καλύτερο μέρος για ταξίδι στην Ασία και δεν είναι ούτε το Τόκιο, ούτε η Μπανγκόκ, ούτε το Μπαλί
Ονειρεύεστε ένα ταξίδι διαφορετικό; Μακρινό και εξωτικό; Σίγουρα η Ασία μπορεί να προσφέρει αμέτρητες ταξιδιωτικές εμπειρίες και συγκινήσεις…

Splash στην πρωτεύουσα! Οι πιο cool πισίνες της Λευκωσίας
Χαλάρωσε, κολύμπα και απόλαυσε city vibes με καλοκαιρινό twist σε 6 οάσεις δροσιάς στην πόλη

Μαρίνα Λεμεσού: Μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας και διασκέδασης
Ένας προορισμός για πολυτελή γιοτ, διαμονή, φαγητό, διασκέδαση και ψυχαγωγία,

5 μαγευτικά και «ανεξερεύνητα» ελληνικά νησιά για χαλαρές διακοπές αυτό το καλοκαίρι
Εδώ προτείνουμε 5 πανέμορφα ελληνικά νησιά που όλοι ξέρουμε αλλά ελάχιστοι έχουν επισκεφτεί

Η ευρωπαϊκή πόλη που είναι ο καλύτερος προορισμός στον κόσμο για γυναίκες solo travelers
Μια ευρωπαϊκή πόλη ανακηρύχθηκε ο καλύτερος προορισμός στον κόσμο για γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες τους

10+1 από τα ομορφότερα ορεινά τοπία της Κύπρου, για καλοκαιρινές διακοπές
Τα χωριά της Πιτσιλιάς και τα διάσημα σημεία τους, τα έχουμε συνδυάσει με χειμερινές εξορμήσεις: πώς είναι, όμως, το καλοκαίρι; Η απάντηση ίσως κρύβει τον φετινό προορισμό των διακοπών σας

Ένα ολοκαίνουργιο μουσείο για τη Φρίντα Κάλο ανοίγει στην Πόλη του Μεξικού
Προγραμματισμένο να ανοίξει το φθινόπωρο, είναι το πρώτο ίδρυμα που διευθύνεται από απογόνους αυτής της θρυλικής καλλιτέχνιδας