Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαΐου 2025
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αναλυτικά η πρόγνωση:
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 βαθμούς στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο μέχρι την Πέμπτη για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Αυτές είναι οι τιμές για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας φέτος
Πόσα θα μας στοιχίσουν οι βουτιές στην πισίνα του Λέλλου
Αίθριος σήμερα ο καιρός με ισχυρούς ανέμους και σκόνη στην ατμόσφαιρα
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
O Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου επιστρέφει στο «σπίτι» του: Μια νέα εποχή ξεκινά με έδρα τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Οι εγκαταστάσεις της Μαρίνας Αγίας Νάπας θα φιλοξενήσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκπαίδευσης
Το Fast & Furious γίνεται σειρά στην τηλεόραση, η ανακοίνωση του Βιν Ντίζελ
Συνειδητοποιήσαμε ότι οι θαυμαστές ήθελαν περισσότερα, είπε ο ηθοποιός
Ευρωπαϊκή χώρα προσφέρει δωρεάν ταξίδια σε νέους, με έναν όρο
Μια ευρωπαϊκή χώρα προσφέρει μια εντελώς δωρεάν ευκαιρία για πραγματικό ταξίδι, για όλους όσοι θέλουν πραγματική αποσύνδεση
4 λόγοι να μην ξεκολλήσεις από το Netflix αυτόν τον Μάιο!
Οι πιο πολυαναμενόμενες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάιο του 2026
Η Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 12 προορισμούς, με τιμές που αρχίζουν από €24.99
Πάφος-Μιλάνο, Ρώμη, Βιέννη και όχι μόνο με super low fares
Τι αλλάζει στις εκδηλώσεις της Πλατείας Ζουχουρί – Η ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας
Πολιτική Παραχώρησης Δημόσιων Πλατειών για διεξαγωγή ιδιωτικών εκδηλώσεων
Ημιτελικός Eurovision 2026: Τι ώρα είναι σήμερα (11/5), πότε εμφανίζεται η Ελλάδα με τον Ακύλα
Η ελληνική συμμετοχή εντυπωσίασε στην τελική πρόβα με σκηνική αισθητική εμπνευσμένη από video game και έντονα οπτικά εφέ - H σειρά εμφάνισης των χωρών
Σκόνη στην ατμόσφαιρα και ενισχυμένοι άνεμοι – Πότε αλλάζει ο καιρός
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Το «Adolescence» κατέκτησε αριθμό-ρεκόρ τηλεοπτικών BAFTA
Η σειρά των Στίβεν Γκρέιαμ και Τζακ Θορν κέρδισε τέσσερα βραβεία στην βραδιά των τηλεοπτικών BAFTA, ένα παραπάνω από όσα ποτέ είχαν κερδηθεί μέχρι σήμερα
Οι Oasis επιστρέφουν και στη μεγάλη οθόνη: Το reunion tour γίνεται κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ
Με backstage στιγμές, αποκλειστικές εικόνες από την περιοδεία και τις πρώτες κοινές συνεντεύξεις των αδελφών Γκάλαχερ μετά από 25 χρόνια, το ντοκιμαντέρ των Oasis έρχεται σε IMAX και Disney+