Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαΐου 2025
Οι πρόβες στην Eurovision 2025 καταγράφονται και δημοσιεύονται μέσω αποσπασμάτων στον επίσημο λογαριασμό του Instagram.
Η αποστολή που έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα views μέχρι και σήμερα, Παρασκευή 9 Μαΐου, όχι μόνο δεν είναι από τα φαβορί των στοιχηματικών εταιρειών, αλλά κατατάσσεται σε μια από τις χαμηλότερες θέσεις του πίνακα με τα στοιχήματα.
Η Justyna Steczkowska που εκπροσωπεί την Πολωνία με το τραγούδι «Gaja», όχι απέσπασε τα περισσότερα likes, αλλά προπορεύεται με απόσταση από τις υπόλοιπες αποστολές.
Το βίντεο από την πρόβα της Πολωνίας συγκέντρωσε 125 χιλιάδες likes στο Instagram του διαγωνισμού. Υψηλά στα likes είναι και η Αλβανία με τους Shkodra Elektronike και το «Zjerm» με περισσότερα από 52 χιλιάδες likes.
Η Klavdia βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, αποσπώντας μέχρι αυτή την ώρα, σχεδόν 43 χιλιάδες likes από τους διαδικτυακούς ακολούθους και όχι μόνο της Eurovision 2025.
Eurovision 2025: Η δεύτερη πρόβα της Klavdia
Το βίντεο από τη δεύτερη πρόβα της Klavdia στη σκηνή της Eurovision 2025, ήρθε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Πέμπτης 8 Μαΐου.
Η Klavdia ολοκλήρωσε πριν λίγη ώρα με μεγάλη επιτυχία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τη δεύτερη πρόβα της στην αρένα St. Jakobshalle της Βασιλείας, για τον 69ο διαγωνισμό της Eurovision 2025.
Η πρόβα κατά τις ίδιες πληροφορίες και όπως διακρίνεται και στο βίντεο, στέφθηκε με «απόλυτη επιτυχία» και ολοκληρώθηκε αποδίδοντας άρτια τη σκηνική παρουσίαση που σχεδίασε ο Φωκάς Ευαγγελινός, αναδεικνύοντας τα μηνύματα του τραγουδιού «Αστερομάτα». Η Klavdia όπως αποκαλύφθηκε και στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, καθήλωσε με την ερμηνεία της κατά τη διάρκεια της πρόβας και πλέον συνεχίζει ακάθεκτη τις πρόβες, με το βλέμμα στραμμένο στον Ημιτελικό.
Η Klavdia θα εμφανιστεί στην 7η θέση του Β’ Ημιτελικού της Eurovision 2025, την Πέμπτη 15 Μαΐου.
Σχετικά
Ο Στέλιος Διονυσίου τραγουδά στο 5ο Φεστιβάλ του Συνδέσμου Φιλίας και Πολιτισμού, στο χωριό
Ο Στέλιος Διονυσίου έρχεται στα Αγρίδια για το 5ο Φεστιβάλ του Συνδέσμου Φιλίας και Πολιτισμού «ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΖΑΡΗ»
Το Χουζούρι (τον Αύγουστο) παίρνει τα βουνά... και ανηφορίζει για Λουβαρά!
Το line up του διημέρου
Μια τζαζ διαδρομή προς την «Ιθάκη» στην Αξιοθέα
Ο Δημήτρης Αγγελάκης παρουσιάζει το «Long Way Home», ένα μουσικό ταξίδι εμπνευσμένο από τον Καβάφη και τις προσωπικές διαδρομές της ζωής
Το μεγαλύτερο ρετρό πάρτι του καλοκαιριού θα στηθεί στον Κάτω Δρυ
Και ετοιμάζεται για πάρτι με Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και ONE
Το 6ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών θα γεμίσει τη Λεμεσό με μελωδίες!
Μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε υψηλού επιπέδου μουσικές εκδηλώσεις σε ανοικτούς δημόσιους χώρους.
Η ορεινή Κύπρος ετοιμάζεται για μία μεγάλη συναυλία με τον Γιώργο Παπαδόπουλο
Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε από κοντά έναν από τους πιο αγαπημένους Κύπριους καλλιτέχνες
Η Σελίν Ντιόν δίνει μία γεύση από το νέο της τραγούδι
Το νέο κομμάτι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Ιουλίου
«Rocking Autism» στη Λευκωσία με ζωντανή μουσική από αγαπημένα συγκροτήματα
Κλασικές επιτυχίες Rock 'n' Roll των δεκαετιών του ’50 και του ’60 σε ένα φιλανθρωπικό street party!
O αγαπημένος Πασχάλης επιστρέφει ξανά Κύπρο με την μπάντα του για ένα μοναδικό Disco N Live Party
Η καλύτερη υπαίθρια Summer Disco θα στηθεί (τον Ιούλιο) στο θεατράκι των Λυμπιών
Δύο μεγάλες συναυλίες στο χωριό, σε ένα βράδυ
Με τους Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστα Θωμαΐδη και Γιάννη Διονυσίου
Η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στην Κύπρο για μία ακόμα συναυλία
Το «Μέτρημα» γίνεται δρόμος. Και αυτό το καλοκαίρι, όλοι οδηγούν εκεί