Δημοσιεύτηκε στις 27 Απριλίου 2025
Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα τοπικά συννεφιασμένος, ενώ κατά το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε ορεινές περιοχές.
Τη Δευτέρα, αλλά και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα, αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε περιοχές στα ορεινά.
Την Τετάρτη, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ κατά τόπους αναμένεται να σημειωθούν κυρίως ελαφρές βροχές. Στην ατμόσφαιρα θα αρχίσει να αιωρείται σκόνη.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Απόψε, θα παρατηρούνται κατά τόπους αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, τοπικά δεν αποκλείεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα τοπικά συννεφιασμένος, ενώ κατά το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί και σύντομα θαλάσσιοι, 3 Μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, δεν αποκλείεται κατά τόπους να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
Τη Δευτέρα, αλλά και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα, αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε περιοχές στα ορεινά.
Την Τετάρτη, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ κατά τόπους αναμένεται να σημειωθούν κυρίως ελαφρές βροχές. Στην ατμόσφαιρα θα αρχίσει να αιωρείται σκόνη.
Η θερμοκρασία μέχρι την Τρίτη, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να συνεχίσει να κυμαίνεται κοντά στα επίπεδα της εποχής. Την Τετάρτη αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας.
Σχετικά


Πίσω από τα παρασκήνια: Τι συμβαίνει όταν η πτήση σας καθυστερεί;
Καθώς διανύουμε ήδη τη καλοκαιρινή περίοδο, ελέω διακοπών σημειώνονται οι περισσότερες πτήσεις της χρονιάς

Σεισμός 4.5 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κύπρο
Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο ανοιχτά της Λάρνακας.

Η Γαλάτεια Παμπορίδη μαγειρεύει στην κουζίνα του ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Σωτήρος Λάρνακας μαζί με την Πετρολίνα
Το Πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω», παρέχει καθημερινά ολόφρεσκο υγιεινό φαγητό σε όλα τα παιδιά

Τα επτά θαύματα του κόσμου, σε κατάταξη ανάλογα τη δημοφιλία τους
Μια νέα έρευνα αποκάλυψε ποιο «θαύμα» είναι το πιο δημοφιλές από όλα.

Καιρός: Αυτές οι περιοχές θα επηρεαστούν από βροχές σήμερα
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Οι 37 πεντάστερες ξενοδοχειακές μονάδες της Κύπρου, ανά περιοχή
Εικόνες από τα πολυτελή καταλύματα κάθε επαρχίας

Υψηλές θερμοκρασίες και τοπικές βροχές στα ορεινά προβλέπονται για σήμερα
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Έως τους 39 βαθμούς η θερμοκρασία – Δείτε τον καιρό των επόμενων ημερών
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας


Η Κύπρος στην κορυφή της Ευρώπης για τα πιο καθαρά νερά κολύμβησης
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος (AEE)

Πραγματοποίηση Διεθνούς Συνάντησης του Ευρωπαϊκού έργου “DigAccess Agrotourism”- COSME στην Κύπρο
Η 2η Διακρατική Συνάντηση των Εταίρων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος COSME