Δημοσιεύτηκε στις 27 Απριλίου 2025
Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα τοπικά συννεφιασμένος, ενώ κατά το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε ορεινές περιοχές.
Τη Δευτέρα, αλλά και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα, αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε περιοχές στα ορεινά.
Την Τετάρτη, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ κατά τόπους αναμένεται να σημειωθούν κυρίως ελαφρές βροχές. Στην ατμόσφαιρα θα αρχίσει να αιωρείται σκόνη.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Απόψε, θα παρατηρούνται κατά τόπους αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, τοπικά δεν αποκλείεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα τοπικά συννεφιασμένος, ενώ κατά το μεσημέρι και μετά, αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν μεταβλητοί και σύντομα θαλάσσιοι, 3 Μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, δεν αποκλείεται κατά τόπους να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
Τη Δευτέρα, αλλά και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα, αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε περιοχές στα ορεινά.
Την Τετάρτη, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ κατά τόπους αναμένεται να σημειωθούν κυρίως ελαφρές βροχές. Στην ατμόσφαιρα θα αρχίσει να αιωρείται σκόνη.
Η θερμοκρασία μέχρι την Τρίτη, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να συνεχίσει να κυμαίνεται κοντά στα επίπεδα της εποχής. Την Τετάρτη αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας.
Σχετικά
Η Cyprus Airways προσθέτει καθημερινές πτήσεις σε έναν πολύ δημοφιλή προορισμό
Το νέο δρομολόγιο ενισχύει το συνεχώς αναπτυσσόμενο διεθνές δίκτυο της, ενισχύοντας την στρατηγική της εταιρείας για επέκταση της συνδεσιμότητας με απευθείας πτήσεις προς και από το αεροδρόμιο της Λάρνακας.
H Ryanair εγκαταλείπει 13 ευρωπαϊκά αεροδρόμια και περικόπτει πτήσεις
Επενδύει 200 εκατ. δολάρια στο Ρίμινι
15 βραβεία για την Action Global Communications στα Carob Awards 2026 – Ξεχώρισε στις κατηγορίες PR & Digital
3 Χρυσά, 6 Αργυρά και 6 Χάλκινα βραβεία για τις δημιουργικές και αποτελεσματικές καμπάνιες της Action
Ryanair: Έρχεται η μεγαλύτερη αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων στην ιστορία της
"Θα δούμε τη μεγαλύτερη αύξηση των αεροπορικών ναύλων στην ιστορία της Ευρώπης τους επόμενους 12 μήνες"
Ryanair: Η αλλαγή που έρχεται στο check-in από τις 10 Νοεμβρίου
Μία αλλαγή που μπορεί να αφήσει επιβάτες εκτός πτήσης
Πρώτες εικόνες από το Leonardo Boutique Hotel Venetian Nicosia που ανοίγει τις πόρτες του
Το νέο boutique ξενοδοχείο φέρνει τη σύγχρονη αισθητική και τη ξεχωριστή φιλοξενία της Leonardo Hotels στην καρδιά της κυπριακής πρωτεύουσας.
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω
Ποια Κυριακή γυρνάμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω
Νίκολας Κέιτζ και Αντόνιο Μπαντέρας έρχονται στην πέμπτη σεζόν του «True Detective»
Η αστυνομική ανθολογία του HBO ετοιμάζει το επόμενο κεφάλαιό της με δύο μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου, σε μια επιλογή που υπόσχεται να δώσει νέα δυναμική στη σειρά.
«ΤΟΤΕ και ΤΩΡΑ»: Δύο τρακαρίσματα και ένας Στάνκογλου φέρνουν τα πάνω κάτω
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας και η Έλενα Χαραλαμπούδη συναντούν τον Γιάννη Στάνκογλου, σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στις 22:30, στο ΣΙΓΜΑ.
Kids Fun Day: Μια μέρα γεμάτη παιχνίδι και προσφορά στην Ξυλοφάγου
Δημιουργικές δραστηριότητες, face painting και εκπλήξεις για τα παιδιά σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου.
H Ryanair ανακοίνωσε ταξίδια σε 7 προορισμούς, με τιμές από €16.99!
Φθηνά ταξίδια από την Πάφο