Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2025
Η εταιρεία παραγωγής πίσω από την επιτυχημένη κουήρ σειρά, η See-Saw films, επιβεβαίωσε τα νέα χθες (22 Απριλίου) στην τρίτη επέτειο της πρώτης σεζόν που κυκλοφόρησε στο Netflix.
«Σήμερα συμπληρώνονται 3 χρόνια από την πρώτη φορά που χαιρετήσαμε τον Nick και τον Charlie στις οθόνες μας και τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η ιστορία αγάπης τους θα ολοκληρωθεί με μια ταινία μεγάλου μήκους, η οποία θα ξεκινήσει να γυρίζεται αυτό το καλοκαίρι», ανακοίνωσε η εταιρεία σε μια ανάρτηση στη σελίδα της στο Instagram.
Το Netflix του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαίωσε περαιτέρω την είδηση στα δικά του κανάλια κοινωνικής δικτύωσης: «Το Heartstopper θα επιστρέψει, μεγαλύτερο από ποτέ. Μια ταινία Heartstopper, το τελευταίο μας κεφάλαιο που βασίζεται στον επερχόμενο έκτο τόμο της Alice Oseman, έρχεται».
Η τρίτη σεζόν του «Heartstopper» προβλήθηκε τον Αύγουστο του 2024, με τους θαυμαστές του γλυκού κουήρ δράματος να περιμένουν με αγωνία να μάθουν αν έχει δοθεί το πράσινο φως για την τέταρτη και τελευταία σεζόν.
Ωστόσο, τα σχέδια για έναν τέταρτο κύκλο δεν κατάφεραν να υλοποιηθούν, με το καστ της σειράς -συμπεριλαμβανομένου του Kit Connor, που υποδύεται τον Nick- να παραδέχεται ότι δεν ήταν σίγουρο για το τι πρόκειται να γίνει.
Όσα άτομα αγαπούν τη σειρά όμως μπορούν τώρα να είναι σίγουρα ότι η εφηβική αυτή ιστορία αγάπης μεταξύ του Nick (Connor) και του Charlie (Joe Locke) θα έχει ένα ικανοποιητικό τέλος.
Αν και η παραγωγή της ταινίας «Heartstopper» θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι, η Alice Oseman – η συγγραφέας πίσω από τα πρωτότυπα graphic novels και εκτελεστική παραγωγός της επιτυχίας του Netflix – βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της δημιουργίας του έκτου τόμου των κόμικς.
Σε μια ανάρτηση στο Instagram, η Oseman δήλωσε ότι έχει γράψει το σενάριο για την ταινία και «εργάζεται σκληρά» για να το ζωντανέψει.
«Φτιάχνουμε μια ταινία μεγάλου μήκους για να ολοκληρώσουμε την κινηματογραφική μεταφορά του Heartstopper, βασισμένοι στον 6ο τόμο του Heartstopper και στη νουβέλα “Nick and Charlie“», δήλωσε η Oseman.
«Καταφέρνουμε να πούμε το τέλος της ιστορίας!!! Είμαι βαθιά ανακουφισμένη και τόσο ενθουσιασμένη για αυτό το νέο δημιουργικό εγχείρημα. Έχω γράψει το σενάριο και δουλεύουμε ήδη σκληρά. Ξέρω ότι θα έχετε πολλές ερωτήσεις και θα είμαι σε θέση να μιλήσω γι’ αυτό περισσότερο πολύ σύντομα, αλλά προς το παρόν ας ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ! Το Heartstopper θα έχει το τέλος του!!!!!!».
Προς το παρόν δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για τον έκτο τόμο του «Heartstopper» και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πώς θα τελειώσει η ιστορία για το νεαρό ζευγάρι.
Οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν εκφράσει την επιθυμία τους οι χαρακτήρες να λάβουν ένα ευτυχισμένο τέλος, αν και η τρίτη σεζόν απεικόνισε και μερικές όχι τόσο χαρούμενες πλευρές της σχέσης τους.
Το «Heartstopper» προβάλλεται τώρα στο Netflix.
Σχετικά
Voici La Mode: Νέα εποχή δυναμικής ανάπτυξης με CEO τον Μιχάλη Αντωνιάδη
Η κίνηση αυτή αποτυπώνει με τον πιο ουσιαστικό τρόπο τη φιλοσοφία του Ομίλου: μια ισχυρή οικογενειακή επιχείρηση τρίτης γενιάς που εξελίσσεται διαρκώς
Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Σιακόλας, ιδρυτής του Ομίλου CTC
Σε ηλικία 98 ετών έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος μεγαλοεπιχειρηματίας, Νίκος Σιακόλας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα στην υγεία του
Πέθανε η ηθοποιός Τζένη Ζαχαροπούλου
Έχει παίξει σε σειρές που ήταν σταθμοί στην ελληνική τηλεόραση όπως «Γιούγκερμαν», «Πανθέοι», «Η γειτονιά μας», «Οι φρουροί της Αχαϊας»
Τα Lidl Better Living Days ξεκίνησαν με επιτυχία από τον Άγιο Δομέτιο
Η πρώτη στάση του καλοκαιρινού roadtrip ευεξίας της Lidl Κύπρου πρόσεφερε στο κοινό δωρεάν δράσεις για διατροφή, άσκηση, μαγειρική και ευεξία, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια στην Πάφο.
Ταξίδια για λίγους: Οι πιο ακριβοί προορισμοί του πλανήτη το 2026
Από την Ανταρκτική μέχρι τις Μαλδίβες, αυτοί οι δημοφιλείς προορισμοί διακοπών θα σας θα σας κοστίσουν μια περιουσία
Συνεχίζονται οι προσφορές της Louis Hotels για αυτό το καλοκαίρι
Από την 1η Ιουλίου μέχρι και την 31η Αυγούστου, στα ξενοδοχεία της Louis Hotels οι προσφορές συνεχίζονται
Το ελληνικό νησί που βρίσκεται στους κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς για αρχές καλοκαιριού
Τι αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής ταξιδιωτικής πλατφόρμας, HolidayCheck
Πέθανε ο ηθοποιός Μιχάλης Μόσιος, ο «Ταμτάκος» του ελληνικού κινηματογράφου
Πέθανε σε ηλικία 79 ετών ο ηθοποιός Μιχάλης Μόσιος, ο οποίος έμεινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τον ρόλο του «Ταμτάκου», αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στο ελληνικό θέατρο και τον κινηματογράφο.
Ξηλώνουν το Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου
Τα κατασκευαστικά έργα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούλιο του 2027 και να ολοκληρωθούν μέχρι τον Φεβρουάριο του 2029