Δημοσιεύτηκε στις 02 Απριλίου 2025
Tο πρόγραμμα του 10ου Φεστιβάλ Ψαριού, που διοργανώνει ο Δήμος Πόλης Χρυσοχούς το Σάββατο 26 Απριλίου 2025, στο γραφικό Λιμανάκι στο Λατσί, μόλις ανακοινώθηκε!
Το φεστιβάλ περιλαμβάνει ένα πλούσιο σύνολο δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους. Απολαύστε ζωντανή μουσική, κυπριακούς και λαϊκούς χορούς, εντυπωσιακά Flyboard Shows, και ξεχωριστές εκδηλώσεις για παιδιά, όπως βόλτες με τρενάκι, φουσκωτά, μασκότ και δημιουργικά εργαστήρια.
Μην χάσετε τη ζωντανή επίδειξη συνταγής με φρέσκο ψάρι από τη γνωστή τηλεμαγείρισσα Χρύσω Λέφου και το μουσικό πρόγραμμα με την Κέλλυ Κελεκίδου και τον Γιώργο Βανή που θα ξεσηκώσει το κοινό.
Σας περιμένουμε σε μια ημέρα γεμάτη γεύσεις, μουσική και χαρά, σε ένα μοναδικό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε φρέσκο ψάρι, μαγειρεμένο επί τόπου!
Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Θάλασσας, Αλιείας και Υδατοκαλλιέργειας 2021-2027» με τη συγχρηματοδότηση της ΕΕ» μέσω της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πάφου.


Σχετικά
Ανακοινώθηκε το παραδοσιακό φεστιβάλ που θα μας πάει και φέτος στο Τρόοδος
Στις 6 Σεπτεμβρίου επιστρέφει ο θεσμός που αναδεικνύει την τοπική δημιουργία, τις γεύσεις και τις παραδόσεις μας
Θα πάμε και φέτος στο γραφικό Βουνί για τη Γιορτή του Παλουζέ
Η δημοφιλής Γιορτή του Παλουζέ, μια εκδήλωση αφιερωμένη στην κυπριακή παράδοση και τη γαστρονομική κληρονομιά του τόπου, επιστρέφει τον Σεπτέμβριο
Ο Χορός του Αμυγδάλου επιστρέφει στο Λιμνάτη
Ετήσιος Χορός Αμυγδαλιάς στο Λιμνάτι με τον Εύρο Αντωνίου και τη Νατάλι Ηροδότου
Το 7ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς τιμά τον σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη
Μια ολοήμερη γιορτή παραδοσιακών γεύσεων, μουσικής και χορού στήνεται στην κεντρική πλατεία του χωριού, με δωρεάν είσοδο
Το Kathikas Festival επιστρέφει με περισσότερα από 50 περίπτερα και διασκέδαση για όλη την οικογένεια
Μια μεγάλη γιορτή με street food, ζωντανή μουσική, παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες στήνεται στην πλατεία της Κάθηκα
2ο Φεστιβάλ Μουσικής Δήμου Παραλιμνίου–Δερύνειας: Έξι συναυλίες από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβριο
Από τον Αλκίνοο Ιωαννίδη μέχρι ένα μεγάλο αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού, με τις περισσότερες εκδηλώσεις να έχουν ελεύθερη είσοδο.
Το 7ο Φεστιβάλ Γλυκού του Κουταλιού επιστρέφει φέτος στην Κακοπετριά
Μάθαμε πότε θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή των παραδοσιακών γεύσεων
Το Παγκύπριο Φεστιβάλ Κολοκασιού Σωτηρας επιστρέφει με τον Νίκο Μακρόπουλο
Η μεγάλη γιορτή της Σωτήρας ανανεώνεται και μας προσκαλεί σε δωρεάν γευσιγνωσίες, δημιουργικές συνταγές, παιδικές δραστηριότητες και ένα δυνατό λαϊκό πρόγραμμα.
Η Ορμήδεια γιορτάζει το Φεστιβάλ Ροδιού, μία διοργάνωση γεμάτη γεύσεις και μουσική
Ο Φίλιππος Κτενάς, η Ρένα Ανδρέου και οι Πασπαρτού πρωταγωνιστούν στο 21ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ροδιού, που επιστρέφει με ελεύθερη είσοδο.
Απολαμβάνουμε δωρεάν σταφύλι στο Φεστιβάλ Σταφυλιού στον Κάθηκα με τον Στέλιο Διονυσίου
Μια καλοκαιρινή γιορτή αφιερωμένη στο σταφύλι, την παράδοση και τη διασκέδαση, στον όμορφο Κάθηκα!
Το Φεστιβάλ Φορέων Πολιτιστικής Κληρονομιάς επιστρέφει για 14η χρονιά στο Αρεδιού
Η μεγάλη γιορτή παράδοσης θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου στο Αρεδιού – Άρχισαν οι αιτήσεις συμμετοχής για επαγγελματίες.
Animafest Cyprus 2026: Αυτές είναι οι ταινίες που ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν
Η 25η διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Animation Κύπρου ολοκληρώθηκε στο Κοιλάνι, αναδεικνύοντας τις κορυφαίες δημιουργίες του διεθνούς, του εθνικού και του νεανικού διαγωνιστικού προγράμματος.