Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρτίου 2025
To επόμενο διάστημα, οι λάτρεις της ξένης μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μερικά από τα πιο δημοφιλή ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής.
Πιο κάτω συγκεντρώσαμε 4 γκρουπ και καλλιτέχνες που ετοιμάζουν βαλίτσες για Κύπρο.

KADEBOSTANY
Το διάσημο γκρουπ φαινόμενο, το electro-pop KADEBOSTANY πρόκειται να φέρει το νέο του πρωτοποριακό ζωντανό σόου στην Organic Stage της ETKO στις 26 Απριλίου. Με φρέσκια σύνθεση, και ηλεκτρισμένη σκηνική παρουσία, αυτή υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη βραδιά μουσικής και καινοτομίας.
Περισσότερα ΕΔΩ
>> Σάββατο 26 Απριλίου, ΕΤΚΟ, Λεμεσός, 18:00.

Miss Monique
Αυτόν τον Μάιο, η Κύπρος καλωσορίζει μία από τις πιο επιδραστικές φιγούρες της progressive και melodic house – τη Miss Monique! Μία παγκόσμια αίσθηση με εκατομμύριους followers και streams που σπάνε ρεκόρ, η Miss Monique επαναπροσδιορίζει τη σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής με τον ήχο που μπλέκει διαφορετικά είδη και τις εκρηκτικές της εμφανίσεις. Από την Ίμπιζα εώς την Coachella, τα σετ της μαγνητίζουν το κοινό παγκοσμίως, και τώρα φέρνει τη μαγεία της στο Hangar, ETKO.
Περισσότερα ΕΔΩ
>> Παρασκευή 23 Μαΐου, ETKO, Λεμεσός, 18:00.

ARTBAT & ARGY
Στις 21 Ιουνίου, η Κεντρική Σκηνή του ETKO στη Λεμεσό, Κύπρο, θα μεταμορφωθεί στον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής. Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική νύχτα καθώς οι ARTBAT και ARGY θα αναλάβουν τα decks, προσφέροντας αξέχαστες εμφανίσεις που θα σας κρατήσουν στον χορό από την αρχή μέχρι το τέλος.
Περισσότερα ΕΔΩ
>> Σάββατο 21 Ιουνίου, ETKO, Λεμεσός, 18:00.

Hurts
Το διάσημο αγγλικό synth-pop ντουέτο, οι Hurts, πρόκειται να συναρπάσει το κοινό με μια ζωντανή εμφάνιση στην ETKO στη Λεμεσό στις 19 Ιουλίου 2025. Με τις συναισθηματικές μελωδίες τους και τη μαγνητική σκηνική παρουσία τους, οι Hurts έχουν κατακτήσει τη διεθνή αναγνώριση από την ίδρυσή τους στο Μάντσεστερ το 2009.
Περισσότερα ΕΔΩ
>> Σάββατο 19 Ιουλίου, ETKO, Λεμεσός, 18:00.
Σχετικά
«Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ»: Μία μοναδική συναυλία με ζωντανή μουσική, 100μελή χορωδία και ηθοποιούς
μοναδική διασκευή και αφήγηση στα Ελληνικά του γνωστού παραμυθιού, για καλό σκοπό
Eurovision 2026 Ελλάδα: Στις 4 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των 28 φιναλίστ
Η ανακοίνωση των τραγουδιών θα γίνει από την εκπομπή «Sing for Greece – Ελληνικός Τελικός 2026 – Οι φιναλίστ»
Η πιο cool ελληνική μπάντα κατεβαίνει Λευκωσία τις γιορτές
Ο Ηλίας Μπόγδανος μαζί με το συγκρότημά του, τους INCO, έρχονται Κύπρο
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έρχεται τις γιορτές στη Λευκωσία
Μία ανεβαστική εμφάνιση, με πολλές επιτυχίες
Γιάννης Διονυσίου και Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί επί σκηνής
Γιορτάζουν την κυκλοφορία του δίσκου με τίτλο «Λακούβα» με μία εμφάνιση στη Λευκωσία
Χριστουγεννιάτικη μαγεία με Κωστή Μαραβέγια στη Λευκωσία
Ζούμε τον πιο γιορτινό ρυθμό των Χριστουγέννων με live μουσική, χορό και μαγεία για μικρούς και μεγάλους
Ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης και η Βιολέτα Ίκαρη έρχονται «Βόλτα» στην Κύπρο
Μια μοναδική μουσική εμπειρία, γεμάτη δυνατές στιγμές και συγκίνηση.
Dani Gambino: Βάζει φωτιά στις γιορτές! Η πιο εκρηκτική συναυλία στην Κύπρο την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου!
Οι Γιαγκίνηδες θα στήσουν μία μεγάλη (λαϊκορεμπέτικη) γιορτή στην Αγία Βαρβάρα
Το πιο φρέσκο ρεμπετολαϊκό σχήμα, έρχεται Κύπρο
Eurovision 2026: Αυτές είναι οι 35 χώρες που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό
Η επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης - Πρόκειται για τον χαμηλότερο αριθμό συμμετοχών στην ιστορία του διαγωνισμού
Λούκας Γιώρκας, στο Maestro Live Stage!
Ένα αλλιώτικο μουσικό ταξίδι, που δεν πρέπει να χάσεις!
Τα πρώτα στοιχήματα για τον νικητή της Eurovision 2026
Φαβορί το Ισραήλ, σε ποια θέση είναι η Ελλάδα και η Κύπρος;