Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου 2025
Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2025, συντονιζόμαστε στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» για να παρακολουθήσουμε σε πρώτη μετάδοση το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Αστερομάτα», με το οποίο η Klavdia θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2025, στη Βασιλεία της Ελβετίας.
Οι παρουσιαστές της εκπομπής, Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά, υποδέχονται στο στούντιο της εκπομπής την Klavdia, η οποία μας μιλάει για τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ και τις πυρετώδεις προετοιμασίες για την εμφάνιση στη σκηνή της Βασιλείας. Μαζί τους θα βρίσκεται και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κέλλυ Βρανάκη για να μεταφέρει το κλίμα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων, καθώς και τον παλμό του 69ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.
Αμέσως μετά τη μετάδοση από την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», το επίσημο βιντεοκλίπ της ελληνικής συμμετοχής θα είναι διαθέσιμο στο ERTFLIX και στο YouTube κανάλι της ΕΡΤ.
Τη μουσική του τραγουδιού «Αστερομάτα» συνέθεσαν οι Arcade και η Klavdia, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι Arcade. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο George Mpenioudakis.
Συντονιστείτε την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2025, στις 09:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Eurovision σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, για να δείτε πρώτοι το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Αστερομάτα».
Η Ελλάδα έχει κληρωθεί στο πρώτο μισό του δεύτερο ημιτελικού, την Πέμπτη 15 Μαΐου, διεκδικώντας ένα από τα δέκα εισιτήρια για τον τελικό του Σαββάτου, 17 Μαΐου.
Πηγή: ΕΡΤ
Σχετικά

Σύγχρονη κυπριακή μουσική δωματίου με το κουαρτέτο εγχόρδων TratSik String Quartet
Έργα από πέντε νέους ταλαντούχους Κύπριους συνθέτες

Eurovision 2026: Αυτή είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει τον 70ό επετειακό διαγωνισμό στην Αυστρία
Οι ημερομηνίες και το στάδιο διεξαγωγής του διαγωνισμού

Ο καλλιτέχνης που θα "ανοίξει" την συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη στην Κύπρο
Άλλη μία μοναδική συναυλία του Σεπτέμβρη

Η Πάολα έρχεται για μία και μόνο εμφάνιση στο νησί μας
Ο Αύγουστος τελειώνει με την πιο εκρηκτική λαϊκή φωνή της Ελλάδας

Χρήστος Μενιδιάτης, Κέλλυ Κελεκίδου και Droulias Brothers για μία βραδιά στην Κύπρο
Εξασφάλισε τα εισιτήριά σου

PISSI & JUNIOR MI: Η Αγία Νάπα υποδέχεται την εκρηκτική ενέργεια του ανεπανάληπτου διδύμου
Ένα εκρηκτικό dance event με Afro, Deep & Melodic House

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Γιάννης Διονυσίου σε μία μεγάλη συναυλία στο χωριό!
Μεγάλη συναυλία στην Περιστερώνα εις μνήμην Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ

Οι Prospectus ανακοίνωσαν τα νέα δύο μέλη της μπάντας τους
Ο ντάμερ και ο τραγουδιστής που θα ενταχθούν στην ομάδα, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μεσημέρη

Φεστιβάλ Μουσικής με κορυφαίους καλλιτέχνες
Σε διάφορες τοποθεσίες, σε Φρέναρος, Παραλίμνι, Αχερίτου και Δερύνεια


Τα 20 πιο μεγάλα live στα χωριά: Οι συναυλίες του φετινού Αυγούστου στην ορεινή Κύπρο
Όλες οι συναυλίες στα χωριά μας που δεν πρέπει να χάσεις τον φετινό Αύγουστο

Η Ευρυδίκη τραγουδά τον Δεκαπενταύγουστο στην Κύπρο
Ένα μουσικό live με τις επιτυχίες της αγαπημένης ερμηνεύτριας