Δημοσιεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2025
Μια συμπαραγωγή του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος
Για τις ανάγκες συμπλήρωσης της διανομής της καλοκαιρινής παραγωγής του έργου «ζ - η - θ / Ο ξένος», σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού, η οποία παρουσιάζεται σε συμπαραγωγή με το ΚΘΒΕ,
ο ΘΟΚ καλεί άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών, σκηνικής ηλικίας από 18 ετών έως 40 ετών, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην ακρόαση. Η προβλεπόμενη περίοδος εργοδότησης είναι από τον Απρίλιο 2025 έως τον Σεπτέμβριο 2025.
Οι ενδιαφερόμενοι/-ες καλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα και μία πρόσφατη φωτογραφία τους στο e-mail: dramaturg@thoc.org.cy μέχρι την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2025, ώρα 2 μ.μ., με την ένδειξη στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «Ακρόαση-Καλοκαιρινή παραγωγή». Στο e-mail θα πρέπει να αναφέρονται τυχόν ειδικές δεξιότητες όπως γνώση μουσικού οργάνου, γνώσεις χορού ή ό,τι άλλο κρίνεται ως δεξιότητα.
Εκπρόθεσμες αποστολές βιογραφικών δεν θα γίνουν δεκτές. Η επιλογή των ηθοποιών που θα συμμετάσχουν στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη της παράστασης, με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα.
Στους συμμετέχοντες/-ουσες στην ακρόαση θα ζητηθεί να προετοιμάσουν υλικό που θα σταλεί στα προσωπικά τους e-mail.
Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κτίριο ΘΟΚ τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2025 και την Τρίτη 11 Μαρτίου 2025. H ενημέρωση των ενδιαφερομένων για την ακριβή ημέρα και ώρα της ακρόασής τους θα γίνει αποκλειστικά μέσω e-mail.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο dramaturg@thoc.org.cy.
Σχετικά
Ο Νοέμβριος επί σκηνής: 20 παραστάσεις σε όλη την Κύπρο
Πρεμιέρες, επαναλήψεις και παραγωγές από την Ελλάδα γεμίζουν τις σκηνές της Κύπρου με κωμωδίες, δυνατά δράματα και ιστορίες που αξίζει να ανακαλύψουμε
Η Οικογένεια Άνταμς – The Musical έρχεται σε Λεμεσό και Λευκωσία για να μας χαρίσει μια μοναδική θεατρική εμπειρία!
Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων
Η Κοκκινοσκουφίτσα του ΘΟΚ τον Νοέμβριο ταξιδεύει σε Πάφο, Λεμεσό και Λάρνακα
Η Κοκκινοσκουφίτσα ανεβαίνει σε μια σύγχρονη διασκευή της Άνδρης Θεοδότου και σκηνοθεσία Φώτη Νικολάου
«Τάκκουνοι εν δράσει»: Η Λυσιστράτη μιλά κυπριακά στη Λεμεσό
Η κωμωδία των Θεατρικών Παραγωγών Φοίνικας έρχεται στο Θέατρο Συνεργείο στις 31 Οκτωβρίου, σε διασκευή και σκηνοθεσία Νικολέττας Μήτσιου.
«Ημερολόγιο Φρανκενστάιν»: Πέντε γυναίκες μέσα στο ίδιο μυαλό, για 3 μόνο παραστάσεις
Το έργο της Λένας Κιτσοπούλου ανεβαίνει στην Πάνω Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου, σε διασκευή και σκηνοθεσία Ελένης Αναστασίου.
All of It: Μια ολόκληρη ζωή μέσα από την καθηλωτική ερμηνεία της Αντωνίας Χαραλάμπους
Ο απαιτητικός μονόλογος του Άλιστερ ΜακΝτάουαλ, σε σκηνοθεσία Μαρίας Ιόλης Καρολίδου, γίνεται μια παράσταση που ταράζει με την απλότητα της ιστορίας της και τη δύναμη της πρωταγωνίστριάς της Αντωνίας Χαραλάμπους
Η «Οικογένεια Άνταμς» έρχεται στην Κύπρο με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Σολωμού
Το μιούζικαλ σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου ανεβαίνει σε Λεμεσό και Λευκωσία τον Φεβρουάριο του 2027, με πολυμελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα.
«Το Όνειρο ενός Γελοίου» του Ντοστογιέφσκι στη Λευκωσία για δύο παραστάσεις
Ο Βασίλης Λάβρικωφ ερμηνεύει τον μονόλογο σε σκηνοθεσία Τάκη Χριστοφάκη, στις 30 και 31 Οκτωβρίου στο Θεατράκι ΡΙΚ — μια διαδρομή από την απόγνωση στην ελπίδα και τη δύναμη της αγάπης.
«Για πάντα δικός μου», μια διασκευή του έργου «Μητέρα» του Φλοριάν Ζελέρ.
Στο Flea Theatre τον Νοέμβριο
Μαραθώνιος Θεατρικών Αναγνώσεων…της Αλεξίας
12 νέα θεατρικά έργα παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό
«Το Παπούτσι το Μονό» για τη στήριξη του TELETHON Κύπρου
Μια τρυφερή και διαδραστική παιδική θεατρική παράσταση, γεμάτη φαντασία, μουσική και χιούμορ, παρουσιάζεται στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών εκδηλώσεων του TELETHON 2026.
«Με Δύναμη από την Κηφισιά»: Δύο βραδιές θεάτρου με ελεύθερη είσοδο στη Λεμεσό
Το Θέατρο Versus παρουσιάζει το έργο των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά σε μορφή θεατρικού αναλογίου, σε σκηνοθεσία Λουκά Ζήκου.