Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2025
Και φέτος το πιο τρελό, κεφάτο και ξεσηκωτικό αποκριάτικο πάρτι σας περιμένει στη Μαρίνα Αγίας Νάπας!
Το Σάββατο 1η Μαρτίου 2025, από τις 12:00 έως τις 17:30, το Event Plaza της Μαρίνας μεταμορφώνεται στο επίκεντρο της αποκριάτικης τρέλας, προσφέροντας μια εμπειρία γεμάτη ζωντάνια, χρώματα, ξέφρενους ρυθμούς και αξέχαστες στιγμές. Το κέφι ξεκινά με Live Link από τις 12:00 έως τις 14:00, με αγαπημένους παρουσιαστές που θα μεταδώσουν ζωντανά τον αποκριάτικο παλμό.

Αμέσως μετά, από τις 14:00 έως τις 17:30, κορυφώνεται το πάρτι με εκδηλώσεις και χάπενινγκ που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους:
- Στις 14:20 – 14:35, το Brazilian Dance Show θα σας ξεσηκώσει γεμίζοντας τον χώρο με τους ζωντανούς και ανεβαστικούς ρυθμούς της Βραζιλίας!
- Στις 14:40 – 14:45, το Handstand Acrobatics Show θα σας κόψει την ανάσα με τις επιδείξεις ακροβατικών, όπου η ισορροπία και η επιδεξιότητα συναντιούνται σε ένα θεαματικό performance.
- Στις 14:50 – 15:05, η παράσταση Zumba Kids Dance θα φέρει την παιδική ενέργεια στο απώγειο, με ξεσηκωτικούς ρυθμούς και απρόσκοπτο κέφι.
- Στις 15:10 – 15:25, η Batukinio Drum Band θα αναλάβει να δώσει το ρυθμό, με δυνατούς ήχους που θυμίζουν τα παραδοσιακά καρναβαλικά beats, ενώ ταυτόχρονα ενώνουν τον κόσμο της μουσικής με την αποκριάτικη παράδοση.
- Στις 15:30 – 15:45, ο δεύτερος γύρος του Brazilian Dance Show θα επαναφέρει τη ζωντάνια, επαναλαμβάνοντας τους γνώριμους ρυθμούς που ήδη έχουν ξεησκώσει το πλήθος.
- Στις 15:50 – 15:55 είναι η στιγμή του Monocycle Acrobatics Show, μια μοναδική παράσταση που θα εντυπωσιάσει με τη σωματική δεξιότητα και την πρωτοτυπία της, καθώς οι παρουσιαστές ισορροπούν σε μονόκυκλο – ένα θέαμα που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο.
- Στις 16:00 – 16:15, τα παιδιά αναλαμβάνουν και πάλι με το δεύτερο γύρο του Zumba Kids Dance, για να συνεχίσουν να μοιράζονται το πάθος και τη χαρά του χορού.
- Στις 16:20 – 16:25, το Juggling Acrobatics Show θα δείξει μια ακόμη πτυχή της αποκριάτικης δημιουργικότητας, με εκπληκτικές επιδείξεις που συνδυάζουν την ακροβατική τέχνη με το εντυπωσιακό θέαμα.
- Στις 16:30 – 16:40, η τελευταία δυναμική εμφάνιση του Brazilian Dance Show που θα ενώσει δυνάμεις με την Batukinio Drum Band, δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό σύνολο που θα κλείσει το καρναβαλικό ξεφάντωμα με το πιο εντυπωσιακό τρόπο.
- Τέλος, από τις 16:50 έως τις 17:30, ο DJ θα αναλάβει την τελευταία νότα της ημέρας, διατηρώντας τους ρυθμούς ασταμάτητους και καλώντας το κοινό σε ένα τελευταίο αποκριάτικο ξεφάντωμα.
Είτε είστε έμπειρος καρναβαλιστής είτε συμμετέχετε για πρώτη φορά, φορέστε τις μάσκες σας, εφοδιαστείτε με άφθονη καλή διάθεση, και αφήστε το κύμα της διασκέδασης να σας παρασύρει στο απόλυτο αποκριάτικο πάρτι της χρονιάς, στη Μαρίνα Αγίας Νάπας!

Σχετικά

Η (Oktoberfest Edition) γιορτή που θα μαζέψει όλη την πόλη εκεί
Cyberness: Oktoberfest Edition στο Kolla στη Λεμεσό

Ήρθε η ώρα για το ετήσιο Παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στη Λάρνακα!
Πάνω από 200 πάγκοι, γεύσεις, μουσική και μαγεία σε ένα φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δάσος

Το Original Oktoberfest έρχεται στη Λευκωσία, με παραδοσιακές γερμανικές μπύρες, ζουμερά hot dogs κ.ά.
Μπίρες, μουσική, φαγητό και ένα ειδικά διαμορφωμένο Kids Zone

Το 2ο Pingy Pongo Event με τουρνουά, μουσική, φαγητό και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους
Με ελεύθερη είσοδο

«Mission Possible: The Sequel»: Ζήσε την επιστήμη από κοντά στο European Researchers’ Night 2025
Ραντεβού στην Κρατική Έκθεση

«I Am Back»: Ο Δημήτρη Γιωρκάτζης επιστρέφει για μία βραδιά γέλιου
Με τον Φίλιο Τσιγαρίδη στο Σατιρικό Θέατρο

Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2025 έρχεται στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Μοναδική ευκαιρία προβολής για εκθέτες

“Ride and Watch”: Ποδηλασία και θερινό σινεμά στην καρδιά της Λευκωσίας
Στον Άγιο Δομέτιο θα ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία για όλη την οικογένεια

Ακόμη δύο έξτρα stand up comedy παραστάσεις για τον Ζαχαρία Ζαννέτου
Με 2 sold out και εμφανίσεις σε όλη την Κύπρο

Δωρεάν παλουζές, ζωντανή μουσική και άλλες εκπλήξεις στο Πέρα Πεδί
Μία ημέρα αφιερωμένη στην παράδοση και τις γεύσεις της Κύπρου, για όλη την οικογένεια

Ο Κάμπος και η Τσακίστρα συναντιούνται για σουβλάκι και παλουζέ στην πρωτεύουσα
Παραδοσιακή σύναξη του Πολιτιστικού Σωματείου Κάμπου – Τσακκιστράς

10ο Handmade in Cyprus Market: Διήμερο με 40 τοπικούς καλλιτέχνες χειροποίητων προϊόντων
Γλυκά, αρτοσκευάσματα, εργαστήρια τέχνης-χειροτεχνίας, φαγητό και ποτά