Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2025
Απόψε η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 5 στα παράλια και γύρω στους μείον 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, στα ημιορεινά αλλά και σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού, αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
Αύριο, η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους μείον 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τα ημιορεινά, θα επικρατεί παγετός.
Αναλυτικά η πρόγνωση:
Η ψυχρή αέρια μάζα με την ονομασία Coral επηρεάζει την περιοχή.
Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και χιόνια στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί και στα δυτικά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα στα νότια και τα δυτικά θα είναι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα βόρεια και τα ανατολικά θα είναι μέχρι ταραγμένη. Στα ορεινά, τοπικά θα επικρατεί παγετός.
Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα παράλια, ενώ στα ορεινά και τα ημιορεινά, αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη στα δυτικά και τα νότια και μέχρι ταραγμένη στα βόρεια και τα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 5 στα παράλια και γύρω στους μείον 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, στα ημιορεινά αλλά και σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού, αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.
Αύριο, ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα ψυχρός κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και χιονόπτωση σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, ενώ ελαφρύ χιόνι δεν αποκλείεται να πέσει και σε κάποιες πεδινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί και στα δυτικά, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους μείον 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τα ημιορεινά, θα επικρατεί παγετός.
Την Κυριακή αλλά και τη Δευτέρα, ο καιρός θα παραμείνει ιδιαίτερα ψυχρός και κυρίως συννεφιασμένος, ενώ ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές και χιονόπτωση σε ορεινές αλλά και ημιορεινές περιοχές, ενώ ελαφρύ χιόνι δεν αποκλείεται να πέσει και σε κάποιες πεδινές περιοχές.
Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία μέχρι τη Δευτέρα θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, τα οποία είναι αρκετά πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές της εποχής. Την Τρίτη η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.
Σχετικά

Απεβίωσε ο τέως δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του τέως δημάρχου του Παραλιμνίου, Θεόδωρος Πυρίλλης

Ετοιμάσου και φέτος για βουτιές στην «πισίνα του Λέλλου»
Σύγχρονο και πλήρως ανακαινισμένο πια, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό

Αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη παραλία στον κόσμο
Πρόσφατη ανάλυση χιλιάδων φωτογραφιών Instagram από τη CV Villas, αναδεικνύει την πιο ευτυχισμένη παραλία στον κόσμο

Αυτό είναι το ελληνικό νησί που αποθεώνουν οι Times
Το διεθνές μέσο περιγράφει το νησί ως έναν τόπο που αιχμαλωτίζει τους επισκέπτες

Αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε του «Squid Game» - Το νέο τρέιλερ
«Ακόμη πιστεύω ότι ήρθες εδώ για να μας σώσεις» - Η τρίτη και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιουνίου.

Το Lemon Park αλλάζει, επεκτείνεται και αναβαθμίζεται
"Το νέο Lemon Park θα αποτελέσει ένα σύγχρονο, πολυλειτουργικό προορισμό ψυχαγωγίας για όλη την Κύπρο"

Η νέα ταινία του Netflix που κυριαρχεί με 25,3 εκατομμύρια προβολές σε μόλις 3 ημέρες
Η ταινία που εκτοξεύθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων των τηλεθεατών του Netflix

Ταξιδέψαμε μαζί με την Lidl Κύπρου για να δοκιμάσουμε και να μάθουμε τα προϊόντα της ΓΑΛΠΟ
Μια εμπειρία που συνδυάζει τη γνώση, τη φύση και τη γεύση

Conde Nast Traveller: Αυτός είναι ο νούμερο ένα προορισμός για κοριτσοπαρέες το 2025
Αν είσαι κορίτσι και ψάχνεις κάπου να πας με τα gals, τότε αυτός ο προορισμός έχει τη στάμπα του must

5 γαλήνια και όμορφα ευρωπαϊκά νησιά που έχουν αποφύγει τον υπερτουρισμό
Στοιχεία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποκάλυψαν τα ευρωπαϊκά νησιά που κατάφεραν να αναπτύξουν τον τουρισμό τους με βιώσιμο τρόπο

Η ευρωπαϊκή χώρα που αναδείχθηκε η ασφαλέστερη χώρα στον κόσμο για ταξίδια το 2025
Το ευρωπαϊκό νησιωτικό έθνος ανακηρύχθηκε η ασφαλέστερη χώρα στον κόσμο για ταξίδια το 2025
