Bars & Clubs , News & Events

Street food, μουσικές και ποτά στο τελευταίο πάρτι στην ταράτσα

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επικό πάρτι ονόματι "Bye bye καρχαρίνιν"

Δημοσιεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου 2021

Είναι γεγονός πως κάθε χρόνο γράφονται δεκάδες άρθρα για τις ταράτσες της Κύπρου και την εμπειρία του να απολαμβάνεις ένα καλοφτιαγμένο κοκτέιλ σε αυτές. Είναι τόσα πολλά τα άρθρα που στο τέλος καταλήγεις να αναρωτιέσαι τι το τόσο ξεχωριστό έχει άλλη μια ταράτσα στο κέντρο μάλιστα της πρωτεύουσας.

Κι όμως, εδώ και 2 καλοκαίρια το highandwet στην ταράτσα του 1010Hall στη Λευκωσία έχει καταφέρει να συγκεντρώνει όλη την πόλη εκεί! 

Μόνο τα καλοκαίρια! Εξ ου λοιπόν και τώρα που οι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν (προ πολλού θα λέγαμε εμείς), τα σχολεία άνοιξαν, τα πανεπιστήμια ενδέχεται να έχουν τελειώσει μέχρι τώρα, τα παιδιά του highandwet πρόκειται να αποχαιρετήσουν την αγαπημένη τους Ταράτσα και μας προσκαλούν για ένα τελευταίο πάρτι λίγο πριν βρουν πάρουν το δρόμο για τη βάση τους στο Μπαρ Σουβενίρ.

Και παρόλο που δεν μας υπόσχονται τίποτα φανταχτερό ή περίπλοκο αυτή τη φορά, εντούτοις μας έχουν πολλές δελεαστικές προτάσεις: 

Τι πρέπει να γνωρίζετε!
1. Είναι ένα stock out party. Ολα πρέπει να φύγουν. Μισούμε να κουβαλάμε πράγματα.
2. 40% σε όλα τα ποτά. Και εννοούμε όλα τα ποτά, οινοπνευματώδη ή μη, premium, ultra premium, σφηνάκια, μεγάλα ποτά, κρασιά και μπύρες.
3. Έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα. Δεν έχουν απομείνει πολλές από αυτές τις σέξι φανέλες, οπότε αν ψάχνετε να πάρετε μία στα χέρια σας, η Κυριακή μπορεί να αποδειχθεί η μέρα σας! 
4. Ξεκινάμε στις 16:00 και τελειώνουμε στις 23:59. Ελάτε νωρίς, πιείτε νωρίς, κοιμηθείτε νωρίς, ξυπνήστε νωρίς, πηγαίνετε στη δουλειά νωρίς με μια δροσερή φανέλα High & Wet και μια ιστορία για να μοιραστείτε

Όπως πάντα, ο κύριος Potbelly είναι υπεύθυνος να κρατήσει την κοιλιά σας γεμάτη και οι μελωδίες του ADVK θα μας συνοδεύσουν στην τελευταία μας βραδιά.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close