Δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2025
Σύμφωνα με την πρόγνωση του τμήματος μετεωρολογίας, απόψε τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 9 στα παράλια και γύρω στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και χιόνια σε ορεινές και σταδιακά και σε ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 15 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αναλυτικά η πρόγνωση καιρού:
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Από αύριο η ψυχρή αέρια μάζα με το όνομα «coral» θα επηρεάζει την περιοχή.
Απόψε τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 9 στα παράλια και γύρω στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και χιόνια σε ορεινές και σταδιακά και σε ημιορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 15 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές και χιόνια στα ορεινά ή και στα ημιορεινά.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και καταιγίδα και χιόνια σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήμερο για να κυμανθεί αρκετά πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 1 εκατοστό στην πλατεία Τροόδους και 7 εκατοστά στη Χιονίστρα.
Σχετικά
Αυτοί είναι οι καλύτεροι προορισμοί για οικογένειες στην Ευρώπη για το 2026 - Ανάμεσά τους και δύο κυπριακές πόλεις
Το ελληνικό νησί που βρίσκεται στη λίστα
Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες – Πότε τίθεται σε ισχύ
Τα φαινόμενα θα κάνουν αρχικά την εμφάνισή τους στα δυτικά και σταδιακά θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές του νησιού
Θέλεις να ταξιδέψεις δωρεάν; Η Κομισιόν δίνει 40.000 εισιτήρια (με πτήσεις για Κυπρίους)
Δωρεάν και οι πτήσεις για τους ταξιδιώτες από την Κύπρο! Πώς να τα εξασφαλίσεις
Τι θα δούμε στον Απρίλιο στο Netflix
Νέος μήνας, νέες προτάσεις (αλλά και παλιές, καλές επιλογές) προστίθενται στην πλατφόρμα streaming καλύπτοντας κάθε γούστο.
H Ryanair ανακοίνωσε ταξίδια σε 14 προορισμούς (για 2 μόνο μέρες), με τιμές που αρχίζουν από €15
Εκπτώσεις 20% σε υπέροχους προορισμούς
Ποια δύο ξενοδοχεία της Κύπρου συγκαταλέγονται στα κορυφαία του κόσμου;
Δύο εμβληματικά ξενοδοχεία, τα οποία κατατάσσονται ανάμεσα στα κορυφαία παγκοσμίως, μέσα από αξιολογήσεις χιλιάδων ταξιδιωτών
Η Wizz Air προτείνει ταξίδια σε 3 υπέροχους προορισμούς για το Πάσχα
Γιατί το 2026 είναι η χρονιά να ανταλλάξετε την παράδοση με μια ευρωπαϊκή πασχαλινή απόδραση
Το ελληνικό νησί στην κορυφή της λίστας του Guardian με τις καλύτερες ταξιδιωτικές ιδέες για το 2026
Η λίστα του Guardian περιλαμβάνει προορισμούς από όλο τον κόσμο, από την Ιταλία και τη Γαλλία μέχρι το Μαρόκο και τη Φινλανδία
Λάρνακα 2030: πάνω από 120 συνδημιουργοί έδωσαν ζωή στο πρώτο Co-Creators Assembly
H πρώτη μεγάλη συνάντηση συνδημιουργίας του Λάρνακα 2030 στη νέα φάση υλοποίησης του προγράμματος