Δημοσιεύτηκε στις 03 Φεβρουαρίου 2025
Ένα waterpark resort αποτελεί τη νέα προσθήκη στον τομέα της φιλοξενίας στον Πρωταρά.
Το Maris Grand Waterpark Resort, το οποίο βρίσκεται κοντά στην παραλία Βρύση, είναι το νέο ξενοδοχείο, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει εντός Μαΐου στον χώρο του πρώην ξενοδοχείου Artemis.
Η ξενοδοχειακή μονάδα ανήκει στη Marismare Hotels, η οποία διατηρεί, ξενοδοχεία, hotel apartments και holiday villages σε Αγία Νάπα, Πρωταρά και Πάφο.
Οι εγκαταστάσεις του ανακαινίζονται με σκοπό να αποκτήσουν μοντέρνο ντιζάιν και πολλές σύγχρονες ανέσεις.

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται ένα ξεχωριστό υδροπάρκο με πέντε τσουλήθρες, συμπεριλαμβανομένων δύο aqua tubes, κύβου ελεύθερης πτώσης, body slide και multi slide.
Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης εξωτερικές πισίνες, kids club με πληθώρα δραστηριοτήτων για παιδιά και χώρο σπα.
Ο συνολικός αριθμός των δωματίων ανέρχεται στα 188, εκ των οποίων 144 δίκλινα και 44 οικογενειακά δωμάτια.

Στους χώρους εστίασης συμπεριλαμβάνονται το κεντρικό εστιατόριο, το ιταλικό à la carte εστιατόριο, το lobby bar, το snack bar στην πισίνα και το splash bar στον χώρο του waterpark.
Μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισής του, το νέο θέρετρο θα διαθέτει μοντέρνο design και διακόσμηση, καθώς και άνετα δωμάτια.
Το Maris Grand Waterpark Resort, θα αποτελέσει ιδανικό προορισμό για οικογενειακή διασκέδαση και χαλάρωση, μεταξύ Πρωταρά και περιοχής Περνέρα.
Με πληροφορίες από InBusiness
Σχετικά
Η Lidl Κύπρου λανσάρει το νέο πρόγραμμα "Lidl Points": Περισσότερη εξοικονόμηση και μέγιστη ευελιξία
Οι χρήστες μπορούν να συλλέγουν πολύτιμους πόντους με κάθε αγορά και να τους εξαργυρώνουν ξεχωριστά για ελκυστικές ανταμοιβές
Porsche Cyprus και Minthis: Ένα ξεχωριστό διήμερο ηλεκτροκίνησης, γκολφ και σύγχρονης πολυτέλειας
Με φόντο το φυσικό τοπίο και την πανοραμική θέα του Minthis, ο ενθουσιασμός της οδήγησης Porsche συνδυάστηκε με την ιδιαίτερη φιλοξενία του θέρετρου
Αίθριος ο καιρός με σκόνη στην ατμόσφαιρα – Στους 29 βαθμούς η θερμοκρασία
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η Cyprus Airways προσθέτει καθημερινές πτήσεις σε έναν πολύ δημοφιλή προορισμό
Το νέο δρομολόγιο ενισχύει το συνεχώς αναπτυσσόμενο διεθνές δίκτυο της, ενισχύοντας την στρατηγική της εταιρείας για επέκταση της συνδεσιμότητας με απευθείας πτήσεις προς και από το αεροδρόμιο της Λάρνακας.
H Ryanair εγκαταλείπει 13 ευρωπαϊκά αεροδρόμια και περικόπτει πτήσεις
Επενδύει 200 εκατ. δολάρια στο Ρίμινι
15 βραβεία για την Action Global Communications στα Carob Awards 2026 – Ξεχώρισε στις κατηγορίες PR & Digital
3 Χρυσά, 6 Αργυρά και 6 Χάλκινα βραβεία για τις δημιουργικές και αποτελεσματικές καμπάνιες της Action
Ryanair: Έρχεται η μεγαλύτερη αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων στην ιστορία της
"Θα δούμε τη μεγαλύτερη αύξηση των αεροπορικών ναύλων στην ιστορία της Ευρώπης τους επόμενους 12 μήνες"
Πρώτες εικόνες από το Leonardo Boutique Hotel Venetian Nicosia που ανοίγει τις πόρτες του
Το νέο boutique ξενοδοχείο φέρνει τη σύγχρονη αισθητική και τη ξεχωριστή φιλοξενία της Leonardo Hotels στην καρδιά της κυπριακής πρωτεύουσας.
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω
Ποια Κυριακή γυρνάμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω
Νίκολας Κέιτζ και Αντόνιο Μπαντέρας έρχονται στην πέμπτη σεζόν του «True Detective»
Η αστυνομική ανθολογία του HBO ετοιμάζει το επόμενο κεφάλαιό της με δύο μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου, σε μια επιλογή που υπόσχεται να δώσει νέα δυναμική στη σειρά.
«ΤΟΤΕ και ΤΩΡΑ»: Δύο τρακαρίσματα και ένας Στάνκογλου φέρνουν τα πάνω κάτω
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας και η Έλενα Χαραλαμπούδη συναντούν τον Γιάννη Στάνκογλου, σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στις 22:30, στο ΣΙΓΜΑ.