Arts & Culture , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Δώσε "ζωή" στα πασσαλάκια της Λεμεσού

Ο Δήμος Λεμεσού προχωρεί στη φιλοτέχνηση των μικρών πασσάλων, που τοποθετήθηκαν στα πεζοδρόμια για την απρόσκοπτη διακίνηση των πεζών

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2014

Ο Δήμος Λεμεσού καλεί τους εικαστικούς δημιουργούς της Λεμεσού, που ενδιαφέρονται να επιμεληθούν καλλιτεχνικά τα πασσαλάκια σε πεζοδρόμια του ιστορικού κέντρου της πόλης μέσα από την τέχνη της ζωγραφικής ή του graffiti, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουλίου 2014, στέλνοντας οπτική ή σύντομη λεκτική περιγραφή της πρότασης τους, καθώς και καταγραφή των υλικών τους, που να συνοδεύεται από έναν προϋπολογισμό του κόστους των υλικών ανά δέκα πασσαλάκια.

Η δημιουργία των καλλιτεχνών θα είναι αφιλοκερδής. Πρόθεση του Δήμου Λεμεσού είναι να προμηθεύσει τα υλικά στα πλαίσια των οικονομικών του δυνατοτήτων, λαμβάνοντας υπόψη και το συνολικό κόστος του έργου.

Ο καθορισμός και η κατανομή των σημείων θα γίνει από τον Δήμο Λεμεσού σε συνάρτηση με το ενδιαφέρον που θα επιδειχθεί.

Σημειώνεται ότι οι εσοχές στα πασσαλάκια θα φέρουν φωσφορίζουσα λωρίδα, η οποία δεν θα πρέπει να επιζωγραφισθεί. Πρέπει επίσης να διασφαλιστεί η προστασία των πέριξ χώρων (πεζοδρόμια, δρόμος, παγκάκια, κτίρια και άλλα στοιχεία εξωτερικής επίπλωσης) από μπογιές και άλλα υλικά κατά τη διάρκεια της καλλιτεχνικής επεξεργασίας.  Αυτό αποτελεί ευθύνη του κάθε εικαστικού που θα συμμετέχει στο εγχείρημα.

Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος να σταλούν στις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Δήμου Λεμεσού στην πιο κάτω ηλεκτρονική ή ταχυδρομική διεύθυνση – culturaldep@limassolmunicipaol.com.cy

Δήμος Λεμεσού, Τ.Θ. 50089, 3600  Λεμεσός

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close