Δημοσιεύτηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2024
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει χαλάζι ενώ στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση.
Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί παγετός.
Αυτούσια η πρόγνωση:
Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει χαλάζι ενώ στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα επικρατεί παγετός.
Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στους -1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα επικρατεί παγετός.
Την Τρίτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι. Από το απόγευμα και μετά τα φαινόμενα υποχωρούν.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη θα σημειώσει σταδιακά άνοδο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το ύψος του χιονιού στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 14 εκατοστά.
Σχετικά
Οι 15 καλύτεροι προορισμοί για να ταξιδέψεις φέτος το καλοκαίρι
Η περίοδος των διακοπών πλησιάζει και αναρωτιόμαστε για πού θα το βάλουμε φέτος
Τι είναι το μπλε φεγγάρι και πότε θα δούμε το επόμενο;
Και η πανσέληνος που θα δούμε στις 31 Μαΐου 2026 θα είναι ένα τέτοιο, μηνιαίο μπλε φεγγάρι.
Στη Βαρσοβία κάνουν Παγκόσμιο Φεστιβάλ Μπαλονιών
Το φεστιβάλ έγινε από τις 15 έως τις 17 Μαΐου και οι μεγάλες θεματικές εγκαταστάσεις δημιουργήθηκαν με περισσότερα από 100.000 βιοδιασπώμενα μπαλόνια
Συννεφιασμένο σκηνικό με βροχές, καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και… χαλάζι
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Μέλλον Ένα: Η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που δίνει την ευκαιρία στα άτομα με αναπηρία να μιλήσουν για όσα τα αφορούν
Στο πρώτο επεισόδιο το Σάββατο 23 Μαΐου καλεσμένος είναι ο Νίκος Παπαγγελής, Παραολυμπιονίκης στην ποδηλασία δρόμου.
3 ευρωπαϊκές πόλεις για ένα εναλλακτικό καλοκαιρινό city break
Αστικοί προορισμοί με θεαματικά αξιοθέατα και μοναδική ατμόσφαιρα, που αποτελούν ταυτόχρονα πύλη για εξορμήσεις σε μαγευτικά τοπία
Θα σκαρφαλώσει στους 30 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία – Έρχεται πτώση και βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Διακοπές 2026: 10 κρυφοί καλοκαιρινοί προορισμοί με χαμηλό κόστος, οι 3 στην Ελλάδα
Δέκα εναλλακτικούς καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ευρώπη, ανάμεσά τους τρεις στην Ελλάδα, επιλέγει το Skyscanner
Η L.K. Biosearch Products Ltd μέλος του Ομίλου Εταιρειών Βάσσος Ηλιάδης Λτδ
Ένας από τους πλέον αξιόπιστους και πρωτοπόρους συνεργάτες των φαρμακείων στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής στην Κυπριακή αγορά
Το πιο λαμπερό τριήμερο του Κατακλυσμού ζωντανεύει στο Cap St George Hotel & Resort
Ένα τριήμερο γεμάτο όμορφες αναμνήσεις, οικογενειακές στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες δίπλα στη θάλασσα
Το ελληνικό νησί που βρίσκεται στην κορυφή των κινηματογραφικών προορισμών
Τι αναφέρει σε άρθρο του το Virgin Media
Tο έργο Berengaria της bbf μπαίνει στην τελική ευθεία
Εξασφαλίστηκαν όλες οι πολεοδομικές άδειες