Δημοσιεύτηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2024
Ο σούπερ σταρ της παγκόσμιας κωμωδίας Ράσελ Πίτερς, που φημίζεται για την ευφυΐα, τις πολιτιστικές παρατηρήσεις και το ποικίλο κωμικό στυλ του, έρχεται στη Λευκωσία και υπόσχεται μια εξωφρενική standup εμφάνιση στις 29 Μαΐου 2025. Αυτή η παράσταση εκτελείται 100% στην αγγλική γλώσσα.
Ο Ράσελ Πίτερς συμπεριλήφθηκε πρόσφατα ως ένα από τα 50 καλύτερα κόμικς όλων των εποχών του Rolling Stone. Άρχισε να κάνει stand-up σε ηλικία δεκαεννέα ετών σε ανοιχτά μικρόφωνα στο Τορόντο, και πέρασε τα επόμενα δεκαπέντε χρόνια εξελίσσοντας την τέχνη του σε κλαμπ σε όλο τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το 2004, ο Peters κέρδισε κριτική και παγκόσμια αναγνώριση για το CTV του "Comedy Now!" ιδιαίτερος και σύντομα έγινε ο πρώτος κωμικός που ξεπούλησε το Air Canada Center του Τορόντο το 2007. Ο Peters συνέχισε να θέτει ρεκόρ προσέλευσης σε χώρους από το Madison Square Garden μέχρι την Όπερα του Σίδνεϊ έως το O2 Arena του Λονδίνου – όπου έσπασε το ρεκόρ προσέλευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο για την υψηλότερη αριθμός εισιτηρίων που πωλήθηκαν για μια μεμονωμένη κωμική παράσταση.
Οι επόμενες περιοδείες του αποτυπώθηκαν στις επιτυχημένες αφιερώσεις του που μεταδόθηκαν στο Showtime και στο Comedy Central: Outsourced το 2006; Κόκκινο, Λευκό και Καφέ το 2008. και, The Green Card Tour το 2010. Το 2013, ο Peters έγινε ο πρώτος κωμικός που δημιούργησε μια Πρωτότυπη Κωμωδία του Netflix. Το Deported World Tour του είδαν πάνω από 400.000 θαυμαστές σε 40 πόλεις σε 20 χώρες και κορυφώθηκε με το stand-up special, Russell Peters Deported, στο Amazon Prime τον Ιανουάριο του 2020. Ο Peters βρίσκεται επί του παρόντος στο δρόμο με την παγκόσμια περιοδεία του Act Your Age.
Ο Peters έχει βραβευτεί με τα βραβεία Gemini, Peabody, Emmy και Canadian Screen για το ταλέντο του στη φιλοξενία, την παραγωγή και την υποκριτική. Η τελευταία του τηλεοπτική σειρά, The Indian Detective, σημείωσε καναδικό ρεκόρ τηλεθέασης για το Bell Media/CTV το 2017 και κυκλοφόρησε παγκοσμίως στο Netflix.
Ο Peters κατοικεί στο Λας Βέγκας και στο Λος Άντζελες. Όταν δεν βρίσκεται σε περιοδεία, περνά κάθε μέρα με την κόρη του, Κριστιάννα και τον γιο του, Ράσελ Σαντιάγο. Έχει μια μπλε ζώνη με τρεις ρίγες στο Jiu Jitsu και είναι ένθερμος DJ και hip-hop junkie που προσπαθεί να ανέβει στα πικάπ για τουλάχιστον λίγα λεπτά κάθε μέρα.
>> Πέμπτη 29 Μαΐου, Eleftheria Sports Arena-Makariou Athletic Center Avenue, Λευκωσία, 20:00. Εισιτήρια ΕΔΩ

Σχετικά

Έρχεται το 2ο φιλανθρωπικό πανηγύρι με πάρα πολλές δραστηριότητες στο πάρκο Ακρόπολης
Ένα διήμερο γεμάτο εκπλήξεις

Καλοκαιρινή μέρα χαράς για τα παιδιά στο Κελλάκι
Με δραστηριότητες, διαγωνισμούς, χορούς και μουσική

Ύδωρ και οίνος: Καλλιτεχνικό residency στον Καλοπαναγιώτη με 24 διεθνείς δημιουργούς
Καλλιτέχνες από τέσσερις χώρες φιλοξενούνται στην κοινότητα του Καλοπαναγιώτη από τις 24 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου, στο πλαίσιο του Eco-Arts Residency

Το νέο βιβλίο της Ελεονώρας Μελέτη παρουσιάζεται στη Λευκωσία
Η Ελεονώρα Μελέτη παρουσιάζει το νέο της βιβλίο «Το όνειρό μου ήταν πάντα ένα μοβ ποδήλατο» στην Κύπρο

Το Togetherness-Cyberness Market επιστρέφει γιορτάζοντας τα πρώτα του γενέθλια
Εκεί που το market έγινε κοινότητα

Το Σάββατο δίνουμε ραντεβού στο Κάβο Γκρέκο
Εορτασμός για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Natura 2000, με διάφορες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους

Κατακλυσμός στο Πισσούρι, με τη Βασιλική Χατζηαδάμου
Γιορτάζουμε με μουσική και χορό δίπλα στην παραλία


Κατακλυσμός 2025: Όλα όσα θα συμβούν στη Λεμεσό
Ο Δήμος Λεμεσού ανακοίνωσε ολόκληρο το πρόγραμμά του

Η Πάφος ετοιμάζεται για τον Κατακλυσμό
“Γιορτή Κατακλυσμού” στην Πλατεία του Κάστρου, στο Λιμανάκι και στην περιοχή των Δημοτικών Μπάνιων

18 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτήν την εβδομάδα
Όλα όσα θα μας κάνουν να περάσουμε πιο όμορφα τις επόμενες μέρες στο νησί

«Αναλαμπές Παράδοσης»: Η Αγία Νάπα θα γεμίσει ζωή, τραγούδι, χαρά και νοσταλγία
Ξεκινούν την Παρασκευή 30 Μαΐου 2025 οι «Αναλαμπές» Παράδοσης.