Το Κοιλάνι ετοιμάζεται για τη (διαφορετική) γιορτή του παλουζέ

Ένα από τα πιο όμορφα Κρασοχώρια της Λεμεσού, το Κοιλάνι, αποφάσισε να γιορτάσει φέτος διαφορετικά τη γιορτή του παλουζέ!

Εξ ου λοιπόν και το πρώτο Σάββατο του Οκτώβρη (2 του μήνα), ο Όμιλος Κοιλανιωτών και το Κοινοτικό Συμβούλιο Κοιλανίου μας προσκαλούν για μια αξέχαστη μουσική βραδιά στην πλατεία του χωριού με δωρεάν παλουζέ.

Η όλη εκδήλωση αφιερώνεται στα Αφάμια τα οποία δυστυχώς λόγω των μέτρων κατά του περιβόητου κορωνοϊού δεν θα διοργανωθούν φέτος, ωστόσο πραγματοποιείται μία διαφορετική γιορτή, με θέατρο σκιών και μουσική βραδιά, αλλά και άφθονο, δωρεάν παλουζέ.

Εξάλλου, τα Αφάμια, μία γιορτή που σχετίζεται με τον τρύγο και την παραγωγή του κρασιού, δίνοντάς μας την ευκαιρία να επισκεφθούμε το χωριό, να δοκιμάσουμε το ντόπιο κρασί και τις νοστιμιές και να γνωρίσουμε την ιστορία και την παράδοση του τόπου. 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Κοιλάνι προσκαλεί ντόπιους και ξένους να έρθουν στο χωριό να γευτούν ζεστό παλουζέ, να χορέψουν και να τραγουδήσουν, να επισκεφτούν τα οινοποιεία του χωριού και να περάσουν μία όμορφη μέρα.

*Κεντρική εικόνα: Marios Pisis

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31