Δημοσιεύτηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2024
Ο Δήμος Πάφου και το Μουσικό Σχολείο Πάφου, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη συναυλία με την Αλέξια που οργανώνεται στο πλαίσιο της ετήσιας Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του Δήμου Πάφου.
Μία γιορτή της Μουσικής και του Πνεύματος των Χριστουγέννων, παρουσιάζοντας μαζί ορισμένα από τα πιο αγαπημένα Κλασσικά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, από τη «Χρυσή Εποχή» του κινηματογράφου των ταινιών του Χόλυγουντ και άλλα.
Η Αλέξια, μαζί με 120 παιδιά, νεαρές/ούς μουσικούς του Γυμνασίου και του Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Πάφου ερμηνεύουν κλασικές διασκευές με αριστοτεχνικά φτιαγμένες ενορχηστρώσεις που μεταφέρουν με ευρηματικό τρόπο την ζεύξη της Κλασσικής Μουσικής με την Τζαζ, την Gospel / Spirituals, την Swing και τον Αυτοσχεδιασμό, που χαρακτηρίζουν τον αυθεντικό ήχο της Αλέξιας δημιουργώντας μια ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα.
Η συναυλία περιλαμβάνει επίσης καλλιτεχνικό πρόγραμμα, από τις Χορωδίες, τα Ορχηστρικά Σύνολα και το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Πάφου.
Αυτή η συναυλία είναι μία γιορτή για όλη την οικογένεια, όπου μέσα από το εορταστικό κλίμα της χαράς και της Μουσικής, μας βάζει στο πνεύμα της πιο όμορφης περιόδου του χρόνου, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα την Μουσική Παιδεία και τον Πολιτισμό.
Συντελεστές της εκδήλωσης
Αλέξια Βασιλείου | Φωνή & Μουσική διεύθυνση
Γιώργος Μορφίτης | Πιάνο, Ενορχηστρώσεις & Μουσική Προετοιμασία
Μουσικό Σχολείο Πάφου | Ορχήστρα
Βαλεντίνα Καραντώνη | Διεύθυνση Παραγωγής
Καλλιτεχνική Διεύθυνση για την Αλέξια Βασιλείου
Κρατήσεις εισιτηρίων αποκλειστικά στην ιστοσελίδα ΕΔΩ
Σημείωση: Η πλατφόρμα εισιτηρίων ενδέχεται να εφαρμόζει χρέωση για την κράτηση θέσεων.
-
Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου
23 Δεκεμβρίου 2024
Σχετικά
Στέλιος Διονυσίου, Κωνσταντίνα και ο Δημήτρης Σουρουλλάς σε μια δωρεάν συναυλία στην πλατεία
Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με τίτλο «Κύπρος – Μια Πατρίδα – Ένας Λαός»
Η Ρία Ελληνίδου έρχεται Κύπρο, για μία από τις πιο δυνατές βραδιές της σεζόν
Γίνε μέρος του πιο πολυσυζητημενου και πολυαναμενόμενου live του φετινού φθινοπώρου.
O Γρηγόρης Σαμόλης έρχεται για ένα γνήσιο κρητικό γλέντι στο Μαρώνι
Η Κύπρος ετοιμάζεται για μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη κρητική μουσική, χορό, πάθος και αυθεντικό γλέντι!
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το 39ο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ
Θα επιστρέψει και πάλι το καλοκαίρι.
Ανακοινώθηκαν οι καλλιτέχνες που θα μας διασκεδάσουν στον Χορό του Καϊσιού
Έρχονται με ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και αγαπημένες επιτυχίες!
Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη: Βίντεο από την αγρυπνία στη Νίκαια
Πλήθος θαυμαστών και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν στην αγρυπνία, το βράδυ της Κυριακής
Μετά τη συναυλία-υπερθέαμα στη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Ρέμος έρχεται στην Κύπρο
Μετά από μια ιστορική βραδιά στη Θεσσαλονίκη με περισσότερους από 200.000 θεατές, ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή της Κύπρου.
Η Σελίν Ντιόν επέστρεψε στη σκηνή έπειτα από έξι χρόνια απουσίας
Η συγκίνηση της τραγουδίστριας ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής της επάνω στη σκηνή - «Είμαι όλα όσα είμαι επειδή με αγαπήσατε»
Ο APON ακύρωσε συναυλία του λόγω του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη: Σε τέτοιες στιγμές η μουσική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα
Ο τραγουδιστής θα εμφανιζόταν στην Πάτρα, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, τη μέρα που θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη
Η Ρίτα Αντωνοπούλου στη Λευκωσία για διήμερο Masterclass Τραγουδιού & Ερμηνείας
«Άκου τη φωνή σου... όπως δεν την έχεις ξανακούσει!»
Αναβάλλεται η συναυλία της Πάολας στην Κύπρο
Λόγω του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, η συναυλία της Πάολας μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία