Δημοσιεύτηκε στις 09 Δεκεμβρίου 2024
Ο Λούκας Γιώρκας, ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της καριέρας του, μ’ ένα γεμάτο πρόγραμμα εμφανίσεων και σημαντικές καλλιτεχνικές στιγμές το Δεκέμβριο.
Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, που αυτή την περίοδο εντυπωσιάζει με τις sold-out εμφανίσεις του στο "Ελλάδος Εικόνες" στην Αθήνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο, επιστρέφει στην Κύπρο για 4 ξεχωριστές βραδιές γεμάτες μουσική, συναίσθημα και ατμόσφαιρα: 18/12, 26/12 & 05/01 AntiPina Dinner & Live Party (Λευκωσία) και 30/12 Μουσείο Bar (Αμμόχωστος).
Με τη ζεστή φωνή και τη δυναμική του παρουσία, ο Λούκας υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές στιγμές διασκέδασης, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που συνδυάζει αγαπημένα λαϊκά τραγούδια και μεγάλες αγαπημένες επιτυχίες. Οι εμφανίσεις αυτές αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο Λούκας κάνει μία "στάση" στην πατρίδα του ανάμεσα στις πολυσυζητημένες και γεμάτες ενέργεια βραδιές του στην Αθήνα, στο Ελλάδος Εικόνες που συνεχίζει φέτος το χειμώνα μετά τις πετυχημένες καλοκαιρινές του εμφανίσεις.
Μαζί του στο AntiPina Dinner & Live Party η Έλενα Παπαπαναγιώτου, η ανερχόμενη τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός που συνεχίζει δυναμικά τα δισκογραφικά της βήματα με το τελευταίο της single.
Ο Δεκέμβριος θα είναι για τον αγαπημένο καλλιτέχνη ένας μήνας γεμάτος προκλήσεις, αγάπη για τη μουσική και επαφή με το κοινό που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα
Σχετικά
Ο Demos Beke live στο AMARA
Στο The Bar του AMARA, η μουσική γίνεται μέρος της εμπειρίας και τα καλοκαιρινά βράδια αποκτούν ακόμη ένα λόγο για να τα θυμόμαστε.
Το παλιό λαϊκό τραγούδι ζωντανεύει στην καρδιά της Πάφου
Μια δωρεάν μουσική βραδιά με αγαπημένες μελωδίες του ελληνικού πενταγράμμου στήνεται στην είσοδο της Δημοτικής Αγοράς
Τα μεγάλα live στα χωριά που δεν πρέπει να χάσεις αυτόν τον 15αύγουστο
Αυτό που θα συμβεί φέτος στην ορεινή Κύπρο, ομολογουμένως δεν το περιμένει κανείς
Eurovision 2027: Ανακοινώθηκε η πόλη της Βουλγαρίας που φιλοξενήσει τη διοργάνωση
Η επιλογή πραγματοποιήθηκε από ειδική επιτροπή που συγκροτήθηκε από τη BNT
Το Fengaros Festival ανακοίνωσε ήδη τις ημερομηνίες για το 2027
Το δημοφιλές φεστιβάλ ανανέωσε το ραντεβού του με το κοινό του
Η Πλατεία Ζουχουρί τον Σεπτέμβριο θα μετατραπεί σε μια μεγάλη υπαίθρια σκηνή jazz μουσικής
Το Larnaka Jazz Festival επιστρέφει για 4η συνεχή χρονιά, με δωρεάν είσοδο και μπίρα στους επισκέπτες
«Πού ’ναι τα χρόνια»: Ένα μουσικό ταξίδι στο έργο του Σταύρου Κουγιουμτζή
Η παράσταση με τους Δημήτρη Φανή και Μαρίνα Βερζανλή παρουσιάζεται με ελεύθερη είσοδο σε Δύμες, Κοράκου και Κάτω Δρυ
Ο Δημήτρης Μπάσης τραγουδά Καζαντζίδη και Μητροπάνο σε μια δωρεάν συναυλία
Η μουσική παράσταση «Τρεις Φωνές» έρχεται στον Άγιο Αθανάσιο, με τη συμμετοχή του Λευτέρη Πιτσιλλίδη και του οκταμελούς Μουσικού Σχήματος «Ορφέας»
Eurovision 2027: Η EBU αλλάζει τους κανονισμούς του Διαγωνισμού – Όλες οι νέες αλλαγές
Σύμφωνα με την EBU, οι αλλαγές έχουν ως στόχο να προσφέρουν μεγαλύτερη σαφήνεια σε όλους όσοι συμμετέχουν στον Διαγωνισμό
Δωρεάν συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα στη Λεμεσό
Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά γεμάτη αγαπημένες μελωδίες!
6 μουσικά απογεύματα στη Λεμεσό
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεμεσού ξανά στο «Οκτάγωνο»!
O Στέλιος Ρόκκος επιστρέφει Κύπρο για μία ξεχωριστή συναυλία (με καλό σκοπό)
Τραγουδάμε μαζί για τη Χρυσή Κορδέλα