Δημοσιεύτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2024
Μια καθηλωτική εμπειρία που συνδυάζει τέχνη, μουσική και υψηλή γαστρονομία, κάνει πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου 2024, στις NOTES LIVE, σε συνεργασία με την UV Entertainment.

Σε σκηνοθεσία του καταξιωμένου Έλληνα δημιουργού Γιώργου Βάλαρη, το “Noir” αποτελεί ένα ταξίδι μέσα από εμβληματικές μουσικές και μαγευτικές παραστάσεις. Το πρόγραμμα θα παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή, φέρνοντας μια νέα πνοή στη νυχτερινή ζωή της Κύπρου.

Με περισσότερους από 20 καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Κύπρο και άλλες χώρες, το “Noir” μεταφέρει το κοινό στους ήχους και τις αισθήσεις των δεκαετιών 1950 έως σημερα. Περιλαμβάνει πάνω από 30 εντυπωσιακά acts, με τραγουδιστές, χορευτές, εναέριους καλλιτέχνες και shows απο ακροβατες, προσφέροντας έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό λάμψης και ενθουσιασμού.

“Το Noir είναι κάτι περισσότερο από μια παράσταση – είναι μια εμπειρία που συνδέεται βαθιά με το κοινό της, ” δηλώνει ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης. Γνωστός για τη δουλειά του στο μουσικό θέατρο της Αθήνας, ο Βάλαρης φέρνει τώρα το όραμά του στην Κύπρο. Το “Noir” υπόσχεται μια διαδραστική βραδιά, όπου το κοινό γίνεται μέρος της μαγείας.

Σχετικά με την εμπειρία Noir
Το “Notes x Noir” είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας ανάμεσα στο NOTES LIVE, τον κορυφαίο χώρο νυχτερινής διασκέδασης της Κύπρου με πάνω από 30 χρόνια ιστορίας, και την UV Entertainment, ηγέτη στον τομέα παραγωγής εκδηλώσεων. Μαζί, δημιουργούν μια εμπειρία υψηλού επιπέδου, με κορυφαίους καλλιτέχνες και εξαιρετική εξυπηρέτηση, προσφέροντας στο κοινό μια αξέχαστη βραδιά.

Παρουσιαστές: Μάριος Δημητρίου-Μέμος Μπεγνής. Μαζί τους ο Νίκος Γκανος, η Δένια, η Ναυσικά και η σοπράνο/πιανίστρια Γιάννα Όστας. Χορογραφίες: Χάρης Σάββα.
>> Πρεμιέρα Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, Notes Live, Λεμεσός. Κάθε Παρασκευή στις Notes Live. Κρατήσεις και πληροφορίες: 97709709 (telegram, whatsapp). Email: noirshowcy@gmail.com
Σχετικά
Ο Demos Beke live στο AMARA
Στο The Bar του AMARA, η μουσική γίνεται μέρος της εμπειρίας και τα καλοκαιρινά βράδια αποκτούν ακόμη ένα λόγο για να τα θυμόμαστε.
Τα Λεύκαρα τραγουδούν Παντελίδη, Μητροπάνο, Καρρά και Σφακιανάκη για καλό σκοπό
Ένα φιλανθρωπικό μουσικό αφιέρωμα σε τέσσερις φωνές που άφησαν εποχή, με τον DJ Peris στα decks και είσοδο με εισφορά €5
Το παλιό λαϊκό τραγούδι ζωντανεύει στην καρδιά της Πάφου
Μια δωρεάν μουσική βραδιά με αγαπημένες μελωδίες του ελληνικού πενταγράμμου στήνεται στην είσοδο της Δημοτικής Αγοράς
Τα μεγάλα live στα χωριά που δεν πρέπει να χάσεις αυτόν τον 15αύγουστο
Αυτό που θα συμβεί φέτος στην ορεινή Κύπρο, ομολογουμένως δεν το περιμένει κανείς
Eurovision 2027: Ανακοινώθηκε η πόλη της Βουλγαρίας που φιλοξενήσει τη διοργάνωση
Η επιλογή πραγματοποιήθηκε από ειδική επιτροπή που συγκροτήθηκε από τη BNT
Το Fengaros Festival ανακοίνωσε ήδη τις ημερομηνίες για το 2027
Το δημοφιλές φεστιβάλ ανανέωσε το ραντεβού του με το κοινό του
Η Πλατεία Ζουχουρί τον Σεπτέμβριο θα μετατραπεί σε μια μεγάλη υπαίθρια σκηνή jazz μουσικής
Το Larnaka Jazz Festival επιστρέφει για 4η συνεχή χρονιά, με δωρεάν είσοδο και μπίρα στους επισκέπτες
«Πού ’ναι τα χρόνια»: Ένα μουσικό ταξίδι στο έργο του Σταύρου Κουγιουμτζή
Η παράσταση με τους Δημήτρη Φανή και Μαρίνα Βερζανλή παρουσιάζεται με ελεύθερη είσοδο σε Δύμες, Κοράκου και Κάτω Δρυ
Ο Δημήτρης Μπάσης τραγουδά Καζαντζίδη και Μητροπάνο σε μια δωρεάν συναυλία
Η μουσική παράσταση «Τρεις Φωνές» έρχεται στον Άγιο Αθανάσιο, με τη συμμετοχή του Λευτέρη Πιτσιλλίδη και του οκταμελούς Μουσικού Σχήματος «Ορφέας»
Eurovision 2027: Η EBU αλλάζει τους κανονισμούς του Διαγωνισμού – Όλες οι νέες αλλαγές
Σύμφωνα με την EBU, οι αλλαγές έχουν ως στόχο να προσφέρουν μεγαλύτερη σαφήνεια σε όλους όσοι συμμετέχουν στον Διαγωνισμό
Δωρεάν συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα στη Λεμεσό
Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά γεμάτη αγαπημένες μελωδίες!
6 μουσικά απογεύματα στη Λεμεσό
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεμεσού ξανά στο «Οκτάγωνο»!