Το πιο EPICό street food party θα γίνει τον Σεπτέμβριο στη Λευκωσία

Η Λευκωσία στις 16 Σεπτεμβρίου υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα πεντανόστιμο και επικό συνάμα street party, σε έναν από τους αγαπημένους της δρόμους. Η πρόσφατα ανακαινισμένη οδός Στασικράτους θα λειτουργήσει ως ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι με φαγητό ποτό και μουσική από τους κορυφαίους DJs του νησιού.

Ο λόγος για το Epic StreetFest Nicosia, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου από τις 19.00 μέχρι τα μεσάνυχτα. Συμμετέχουν: Carlsberg, Leon, The Old Souls, That’s Y Αll Day Bar, Dreads & Tatts, Burger by Moondog’s, The Potbelly, Serial Griller Bar & Grill, Moshi Moshi και Παγωτά Παπαφιλίπου.

Καταστήματα στην οδό Στασικράτους θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι το βράδυ ενώ χώροι εστίασης και μπαρ θα σερβίρουν τα προϊόντα τους όπου είναι δυνατόν και τηρουμένων των πρωτοκόλλων του Υπ. Υγείας, στα νέα πλακόστρωτα πεζοδρόμια.

Όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις των περιπτέρων φαγητού και ποτού θα δοθούν στο πολυδύναμο κέντρο του Δήμου Λευκωσίας στηρίζοντας άπορα παιδιά στα σχολεία του κέντρου της Λευκωσίας.

Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει walk-in εμβολιαστικό κέντρο, αλλά και κέντρο ενημέρωσης υπέρ του εμβολιασμού των νέων.

Την εκδήλωση στηρίζει η Ελληνική Τράπεζα. Συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Λευκωσίας.

Η είσοδος στο foodhall του streetfest θα είναι δυνατή ΜΟΝΟ σε εμβολιασθέντες ή/και άτομα που έχουν νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες, μετά από σχετική ταυτοποίηση.

κεντρική φωτο: by Willy Thuan

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30