Δημοσιεύτηκε στις 15 Νοεμβρίου 2024
Η Future Academy of Arts, σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα διοργανώνουν την Χριστουγεννιάτικη παράσταση «Elf - Το Ξωτικό των Χριστουγέννων», στις 29 Δεκεμβρίου 2024, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.
Μια μοναδική διασκευή στα Ελληνικά του γνωστού μιούζικαλ, με ζωντανή μουσική, 120μελή χορωδία, χορευτές και ηθοποιούς της Σχολής. Το πολυβραβευμένο μιούζικαλ, που έχουν λατρέψει εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο, θα ζωντανέψει επί σκηνής για δύο μόνο παραστάσεις!
Λίγα λόγια για την ιστορία:
Φέτος ας ανακαλύψουμε όλοι μαζί το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων.
Ο Buddy το Ξωτικό δεν είναι σαν όλα τα άλλα ξωτικά. Είναι άνθρωπος που μεγάλωσε από ξωτικά στον Βόρειο Πόλο! Όταν ανακαλύπτει ότι δεν είναι στην πραγματικότητα ξωτικό (παρά την αγάπη του για τα γλυκά και τα Χριστούγεννα), ο Buddy ξεκινάει για μια περιπέτεια στη Νέα Υόρκη για να βρει τον αληθινό του πατέρα. Το πρόβλημα; Ο πατέρας του, ο Walter Hobbs, είναι ένας γκρινιάρης, εργασιομανής επιχειρηματίας που δεν έχει χρόνο για χριστουγεννιάτικη χαρά. Με άπειρη αισιοδοξία, ο Buddy προσπαθεί να κερδίσει τη νέα, δύσπιστη οικογένειά του, να διαδώσει το πνεύμα των Χριστουγέννων και να διδάξει σε όλους γύρω του ότι η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά—αλλά και γλυκά, χιονοπόλεμοι και πίστη στη μαγεία των Χριστουγέννων.
Παραστάσεις:
Κυριακή 29/12/2024 – 11π.μ
2Κυριακή 29/12/2024 – 4μ.μ
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Διάρκεια: 105 λεπτά
Ηλικίες: 3+
Γενική Είσοδος: €25
Οι παραστάσεις γίνονται σε συνεργασία με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του «Προγράμματος διερεύνησης και διάγνωσης Παιδικού Καρκίνου» του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος...για πολλά παιδικά χαμόγελα!
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 70088812 και στην ιστοσελίδα: www.futureacademyofarts.com
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
www.ticketmaster.cy/ Καταστήματα ACS Courier
Σχετικά
Ο Νοέμβριος επί σκηνής: 20 παραστάσεις σε όλη την Κύπρο
Πρεμιέρες, επαναλήψεις και παραγωγές από την Ελλάδα γεμίζουν τις σκηνές της Κύπρου με κωμωδίες, δυνατά δράματα και ιστορίες που αξίζει να ανακαλύψουμε
Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Πάφου ξεκινά έναν νέο κύκλο δημιουργίας!
Τα παιδιά προσκαλούνται να γίνουν μέλη ενός δημιουργικού μουσικού συνόλου
«Τα μυστικά του Πενταδακτύλου»: Μια εξερεύνηση για παιδιά στο CVAR
Πίνακες, χαρακτικά, ιστορίες και θρύλοι συστήνουν την οροσειρά στα παιδιά ηλικίας 6–12 ετών, μέσα από ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με ζωγραφική, στις 28 Νοεμβρίου.
Η Οικογένεια Άνταμς – The Musical έρχεται σε Λεμεσό και Λευκωσία για να μας χαρίσει μια μοναδική θεατρική εμπειρία!
Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων
Κυριακή με παραμύθια και ελεύθερη είσοδο στο Θέατρο Ένα
Ο ερευνητής και συγγραφέας Κυριάκος Χαραλαμπίδης διαβάζει ένα παραμύθι στους μικρούς φίλους του θεάτρου, στις 8 Νοεμβρίου.
Η Κοκκινοσκουφίτσα του ΘΟΚ τον Νοέμβριο ταξιδεύει σε Πάφο, Λεμεσό και Λάρνακα
Η Κοκκινοσκουφίτσα ανεβαίνει σε μια σύγχρονη διασκευή της Άνδρης Θεοδότου και σκηνοθεσία Φώτη Νικολάου
18 ιδέες για βόλτες και δραστηριότητες με τα παιδιά αυτό το σαββατοκύριακο
Halloween γιορτές, παιδικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια και μια συνάντηση με τα βιβλία γεμίζουν την οικογενειακή ατζέντα για τις 30 Οκτωβρίου–1 Νοεμβρίου.
«Τάκκουνοι εν δράσει»: Η Λυσιστράτη μιλά κυπριακά στη Λεμεσό
Η κωμωδία των Θεατρικών Παραγωγών Φοίνικας έρχεται στο Θέατρο Συνεργείο στις 31 Οκτωβρίου, σε διασκευή και σκηνοθεσία Νικολέττας Μήτσιου.
«Ημερολόγιο Φρανκενστάιν»: Πέντε γυναίκες μέσα στο ίδιο μυαλό, για 3 μόνο παραστάσεις
Το έργο της Λένας Κιτσοπούλου ανεβαίνει στην Πάνω Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου, σε διασκευή και σκηνοθεσία Ελένης Αναστασίου.
All of It: Μια ολόκληρη ζωή μέσα από την καθηλωτική ερμηνεία της Αντωνίας Χαραλάμπους
Ο απαιτητικός μονόλογος του Άλιστερ ΜακΝτάουαλ, σε σκηνοθεσία Μαρίας Ιόλης Καρολίδου, γίνεται μια παράσταση που ταράζει με την απλότητα της ιστορίας της και τη δύναμη της πρωταγωνίστριάς της Αντωνίας Χαραλάμπους
Η «Οικογένεια Άνταμς» έρχεται στην Κύπρο με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Σολωμού
Το μιούζικαλ σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου ανεβαίνει σε Λεμεσό και Λευκωσία τον Φεβρουάριο του 2027, με πολυμελή θίασο και ζωντανή ορχήστρα.
Μια ξεχωριστή εμπειρία PLAYMOBIL έρχεται τον Νοέμβριο στη Λεμεσό
Η Πειρατίνα Ρούμπι, η επίσημη ηρωίδα της PLAYMOBIL, έρχεται στο Paradox Museum Limassol