Δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου 2024
Η Λευκωσία 2030, υποψήφια για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης νέων δημιουργών #Under30 παρουσιάζει τη Nama Dama με προσκεκλημένη της, τη νεαρή καλλιτέχνιδα Alexa Michael. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου 2024 (20:30), στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας 2024.
Η εκστατική φωνή της Nama Dama θα πλημμυρίσει το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας με τραγούδια του νέου της άλμπουμ «Pagan Soul», που κυκλοφορεί αυτό τον χειμώνα. Πρόκειται για ένα σόλο act, που αποτελείται από παγανιστικά μοτίβα, εμπνευσμένα από την παράδοση, με soul-pop φωνητικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, με πυρήνα το live looping.

Η Nama Dama ισορροπεί ανάμεσα στις ρίζες του ανθρώπου και της σημερινής παγκόσμιας τάξης, εστιάζοντας στον συνεχιζόμενο πόλεμο στη δεύτερη πατρίδα της, την Ουκρανία. Ταυτόχρονα, προωθεί την ιδέα του παγανισμού και τη σχέση μας με τη φύση. Οι συνθέσεις της αποτελούν μια πολύχρωμη τελετουργία που υπάρχει στο εδώ και τώρα. Στη σκηνή τραγουδά, παίζει πλήκτρα, φλογέρα και κρουστά.
Για το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας, η Nama Dama θα μοιραστεί τη σκηνή με τη νεαρή ανερχόμενη καλλιτέχνιδα Alexa Michael. Η μουσική της Alexa αιχμαλωτίζει τους ακροατές με τις προσωπικές της αφηγήσεις που ερμηνεύονται με αυθεντικότητα και ευαισθησία. Τα τραγούδια της εξερευνούν την πολυπλοκότητα της αγάπης και της ζωής με μια ενδυναμωτική πινελιά - ενθαρρύνοντας την έκφραση, τη δύναμη, την ανθεκτικότητα και την ανεξαρτησία. Ως καλλιτέχνιδα της νέας γενιάς, η Alexa στοχεύει να φέρει μια νέα προοπτική στη μουσική βιομηχανία και να συμβάλει σε ένα δυναμικό μουσικό τοπίο που αντανακλά τις διαφορετικές εμπειρίες και φωνές των νέων ανθρώπων σήμερα.
Η συναυλία εντάσσεται στο Πρόγραμμα UNDER30, που απευθύνεται αποκλειστικά σε Κύπριους δημιουργούς κάτω των 30 ετών. Πλάι σε καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας το Φεστιβάλ καθιερωμένα παρουσιάζει και Κύπριους δημιουργούς, καταξιωμένους αλλά και νέους, επιθυμώντας τη συστηματική στήριξη νέων δημιουργών στα πρώτα τους βήματα.
>> Κυριακή 10 Νοεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20.30.
Διάρκεια: 90΄
Εισιτήρια:
Sold Out Tickets: bit.ly/NIF24_tickets, στα καταστήματα Stephanis και το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-13:00).
Τιμές εισιτηρίων:
ΖΩΝΗ Α: €13.00 / €10.00
ΖΩΝΗ Β: €13.00 / €10.00
ZΩΝΗ Γ: €8.00 / €8.00
ΖΩΝΗ Δ: €8.00 / €8.00
Πληροφορίες: 22797979 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-13:00) &
-
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
10 Νοεμβρίου 2024
Σχετικά
Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει στη Λάρνακα με νέα συναυλία μετά το sold out!
Η πρώτη εμφάνιση έγινε ανάρπαστη και ο αγαπημένος τραγουδιστής προσθέτει δεύτερη ημερομηνία στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο για ακόμη μια βραδιά γεμάτη επιτυχίες και συναίσθημα
Καιτη Γαρμπή & Διονύσης Σχοινάς έρχονται Κύπρο με το «Μ’ Εσένα Μόνο tour»
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες
Μάικλ Τζάκσον: Το Billie Jean στην κορυφή του Billboard Global 200, τέσσερις δεκαετίες μετά την κυκλοφορία του
Η εκτόξευση του εμβληματικού τραγουδιού οφείλεται στη βιογραφική ταινία Michael
«Η Φωνή των Αγώνων» ζωντανεύει στη Λάρνακα μέσα από τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη
Μια συγκινητική μουσική βραδιά αφιερωμένη στον σπουδαίο Έλληνα δημιουργό έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας με ελεύθερη είσοδο
Ο Σάκης Ρουβάς έρχεται για μία εκρηκτική βραδιά στη Λεμεσό
Ο απόλυτος Έλληνας performer ανεβαίνει στη σκηνή του Theama για ένα live γεμάτο ενέργεια, μεγάλες επιτυχίες και δυνατές στιγμές
Τέλος για το συγκρότημα πίσω από το «Barbie Girl» μετά από σχεδόν 30 χρόνια
Το συγκρότημα σημείωσε ότι, μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας, έφτασε η στιγμή να προστατεύσουν «όσα δημιούργησαν μαζί»
Η Ρωσία λέει οριστικά «όχι» στη Eurovision
Ρώσοι αξιωματούχοι αποκλείουν επιστροφή της χώρας στον διαγωνισμό και χαρακτηρίζουν τη Eurovision «σατανική»
Μια βραδιά αφιερωμένη στον Θάνο Μικρούτσικο στήνεται στη Χλώρακα
Η ΕΔΟΝ Πάφου και οι Λαϊκές Οργανώσεις Χλώρακας και Κισσόνεργας διοργανώνουν ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό
Sold out ο Γιάννης Κότσιρας στο Σκαλί Αγλαντζιάς - Aνακοινώθηκε δεύτερη συναυλία στη Λακατάμια
Ξεκίνησε ήδη η προπώληση εισιτηρίων
Ο Κώστας Μακεδόνας επιστρέφει στον Πλάτανο για μία καλοκαιρινή συναυλία
Νύχτα στάσου... στον Κάτω Δρυ
Ανακοινώθηκε άλλη μία (μεγάλη) συναυλία στο χωριό!
Το Youth Summer Music Event vol.4 επιστρέφει με μία εκρηκτική Ελληνίδα τραγουδίστρια
Η Κατερίνα Λιόλιου σε μία μεγάλη (δωρεάν) συναυλία στον Κατακλυσμό Λάρνακας
Ο Κατακλυσμός Λάρνακας ανακοινώνει την πρώτη από τις συναυλίες του!