Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου 2024
Η Falak Shawwa παρουσιάζει ατομική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «TRAVEL TALES» στο Κέντρο Φωτογραφίας 6x6, στη Λεμεσό. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 1η Νοεμβρίου 2024 στις 6:30μ.μ. ενώ η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου.
Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 - 13:00 & 16:00 - 19:00
Σάββατα: 10:00 - 15:00
Κυριακές: 16:00 - 19:00

Σχετικά με την έκθεση:
Αναφέρει η φωτογράφος: «Καλωσήρθατε στον κόσμο μιας προσωπικής εξερεύνησης μέσα από την έκθεσή μου «Travel Tales» που καταγράφει τις περιπέτειές μου σε πάνω από 11 χώρες. Oι εικόνες σας προσκαλούν να περιπλανηθείτε σε λεωφόρους και δρομάκια, και να βιώσετε κι εσείς τις ιστορίες και τις σκηνές που συνάντησα στον δρόμο μου.

Καθώς μπαίνετε, παρακαλώ πάρτε την κάρτα επιβίβασής σας που θα σας οδηγήσει σε μια προκαθορισμένη φωτογραφία. Κάθε εικόνα, σημειωμένη με τον αριθμό της θέσης σας, αποτελεί τη διόδό σας σε ένα νέο κεφάλαιο ανακαλύψεων.
Σας προσκαλώ να απορροφήσετε τη δουλειά μου με τον δικό σας ρυθμό. Αφήστε κάθε φωτογραφία να ξυπνήσει σκέψεις, συναισθήματα, έμπνευση. Μέσα από αυτές τις ιστορίες που απεικονίζονται, εύχομαι πως θα βρείτε στιγμές ανακούφισης, χαράς και εκτίμησης για την ομορφιά που μας περιβάλλει.

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας ως φωτογράφος, είχα το προνόμιο να συνεργαστώ με αναγνωρισμένους οργανισμούς όπως Reuters, Agence France-Presse (AFP), και τη UNICEF, και κάθε εμπειρία εμβάθυνε τη ματιά μου για τον κόσμο. Όντας πιστοποιημένη από το National Geographic, το PhotoManhattan στη Νέα Υόρκη, και το Gulf Photo Plus στο Ντουμπάι, προσπαθώ να καταγράφω στιγμές που αναδεικνύουν τον πλούτο των διαφόρων πολιτισμών και τη βαθιά σχέση ανάμεσα στους ανθρώπους και τους τόπους.

Έχω πάρει μέρος σε διεθνείς εκθέσεις, στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Τορόντο, την Κύπρο, τη Βηρυτό, το Ντουμπάι και αλλού. Μέσα από αυτή την έκθεση ευελπιστώ να μοιραστώ όχι μόνο εικόνες μα και τη δύναμη της φωτογραφίας να ανυψώσει την προοπτική μας επάνω στη ζωή.
Η έκθεση αυτή πραγματοποιείται στη μνήμη της μητέρας μου Νόρα, της οποία η παντοτινή καθοδήγηση μου έδινε κίνητρο, και η απεριόριστη αγάπη της θα γεμίζει για πάντα την καρδιά μου.»
To Kέντρο Φωτογραφίας 6x6 βρίσκεται στην οδό Βασιλείου Μακεδόνος 30, στη Λεμεσό και υπηρετεί την τέχνη της φωτογραφίας μέσα από τακτικές εκθέσεις, εργαστήρια, και ποιοτικές εκτυπώσεις.
Eπικοινωνία: www.centreforphotography6x6.com, info@cyprus6x6.com, T: +357 25354810, Facebook | Instagram: 6x6 Centre for Photography
Σχετικά
Οι Πέμπτες του Γενάρη στην Αγία Νάπα είναι γεμάτες μουσική και χορό
Αρχίζει την Πέμπτη (08/01) ο 2ος κύκλος του Χειμερινού Πολιτιστικού Προγράμματος Εκδηλώσεων του Δήμου Αγίας Νάπας «Πολιτιστικός Χειμώνας 2025-2026» για τον μήνα Ιανουάριο 2026
Μόλις μάθαμε πότε θα γίνει η καρναβαλίστικη παρέλαση της Λάρνακας
Μάθε όλες τις λεπτομέρειες αν θέλεις να λάβεις μέρος
Μάθαμε τις ημερομηνίες για τα επόμενα markets στο Kolla
Τα 9 Cyberness Market που προγραμματίζονται για το 2026
Οι πολιτιστικές δράσεις της Κυπριακής Προεδρίας τον Ιανουάριο
Πολιτιστικές δράσεις σε 31 χώρες, με εμβληματικές παρεμβάσεις σε 11 χώρες και παράλληλο πρόγραμμα εκδηλώσεων μέσω των Πρεσβειών της Κυπριακής Δημοκρατίας σε επιπλέον 20 χώρες
Πάμε να παίξουμε "Η νύχτα πέφτει στη ΦΑΡΜΑ...."
Ένα παιχνίδι με έμπνευση από τη Βερόνικα Σάββα, χοροκινητική ψυχοθεραπεύτρια στη Λάρνακα
Τα Θεοφάνεια στην πανέμορφη Λάγια θα στηθεί κάτι πολύ όμορφο
Πάμε στο χωριό γιατί θα περάσουμε.... φανταστικά!
Week Agenda: 8 λόγοι για να βγεις αυτές τις μέρες στην Κύπρο
Συναυλίες, θέατρο, οικογενειακές δράσεις και γιορτινές εμπειρίες που δίνουν ξεχωριστό ρυθμό στην εβδομάδα των Φώτων
Θεοφάνεια στην Κύπρο: Οι 21 τελετές αγιασμού των υδάτων
Πού θα γίνουν οι τελετές αγιασμού των υδάτων στο νησί μας
Η Αγία Νάπα για γιορτάσει τα Θεοφάνεια στο λιμανάκι
Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα θα εορταστούν και φέτος τα Αγία Θεοφάνεια στην Αγία Νάπα
Έτσι θα γιορτάσουν τα Θεοφάνεια σε Γεροσκήπου και Τίμη
Πού θα πραγματοποιηθεί η τελετή Κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού
Παραδοσιακό γλέντι στην καρδιά της παλιάς πόλης
Σε ένα αγαπημένο σημείο, με καλή μουσική