Δημοσιεύτηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2024
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο οι τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά διαστήματα, δεν αποκλείεται να δώσουν αρχικά μεμονωμένη ελαφρά βροχή στα δυτικά και αργότερα μεμονωμένη βροχή σε ανατολικές και νοτιοανατολικές περιοχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, παρόλο που αρχικά τοπικά θα είναι εξασθενημένοι σε ασθενείς μέχρι μέτριους, 3 με 4 μποφόρ, ενώ το απόγευμα παροδικά στα νότια παράλια θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Δείτε αναλυτικά:
Ασθενής ψηλή πίεση θα επηρεάζει παροδικά την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο οι τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά διαστήματα, δεν αποκλείεται να δώσουν αρχικά μεμονωμένη ελαφρά βροχή στα δυτικά και αργότερα μεμονωμένη βροχή σε ανατολικές και νοτιοανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, παρόλο που αρχικά τοπικά θα είναι εξασθενημένοι σε ασθενείς μέχρι μέτριους, 3 με 4 μποφόρ, ενώ το απόγευμα παροδικά στα νότια παράλια θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις σε δυτικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένιση σε ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα προοδευτικά θα καταστεί μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρηθούν αυξημένες νεφώσεις, που την Πέμπτη το απόγευμα πιθανόν να δώσουν μεμονωμένες βροχές σε νοτιοανατολικές περιοχές. Την Παρασκευή, σταδιακά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά.
Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη θα σημειώσει μικρή άνοδο και μη αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Πού να ταξιδέψετε τον Αύγουστο – Οι 6 επιλογές του National Geographic
Έξι ταξιδιωτικές εμπειρίες για τον Αύγουστο για παραλίες, σέρφινγκ, σκι και μοναδικά υπαίθρια φεστιβάλ προτείνει το National Geographic
Μουσική, διαχρονικός σχεδιασμός και υψηλές επιδόσεις συναντήθηκαν στο Minthis Music Festival 2026
Ένα φεστιβάλ, πέντε ξεχωριστές βραδιές, δύο brands με κοινές αξίες, πολλές αξέχαστες εμπειρίες
Το ελληνικό νησί που εξυμνεί το Lonely Planet
«Φυσική ομορφιά και πολιτισμός, χωρίς υπερτουρισμό»
Σταματά το delivery λόγω καύσωνα – Ποιες ώρες και τι επιτρέπεται
Υποχρεωτική παύση του delivery με δίκυκλα, ποδήλατα και πατίνια ισχύει σήμερα από τις 12:00 έως τις 16:00 σε όλη την Κύπρο
Πέθανε η Μαίρη Λίντα σε ηλικία 91 ετών
Τα τελευταία χρόνια της ζωής της, η Μαίρη Λίντα έμενε στο Γηροκομείο Αθηνών και την είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε ο Σπύρος Σίγουρος με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram
Μάθαμε τι θα συμβεί στον υπέροχο Καλοπαναγιώτη τα φετινά Χριστούγεννα
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Καλαοπαναγιώτη επιστρέφει και φέτος
Στους 43 βαθμούς η θερμοκρασία - Τίθεται σε ισχύ η πορτοκαλί προειδοποίηση
Από τις 12.00 σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, θα τεθεί σε ισχύ πορτοκαλί προειδοποίηση για εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 17.00.
Σε κλοιό καύσωνα η Κύπρος – Πορτοκαλί προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική
Στους 43 βαθμούς αύριο η θερμοκρασία
Αυτά είναι τα 10 πιο φωτογραφημένα ελληνικά νησιά
Από το Ιόνιο ως το Αιγαίο, αυτά τα 10 νησιά κλέβουν την παράσταση με τα όμορφα τοπία τους και τις εικόνες που χαρίζουν στους επισκέπτες.
Αυτός είναι ο νέος, εντυπωσιακός προορισμός της Cyprus Airways
Η συμφωνία αυτή ενισχύει τη συνδεσιμότητα της Κύπρου με έναν από τους μεγαλύτερους αεροπορικούς κόμβους της Ευρώπης