Style Stories , Shopping

Το πιο ροκ κομμωτήριο… είναι στη Λευκωσία!

Μα τι διαφορετικό κάνει επιτέλους αυτό το Mohawk και πάνε όλες και όλοι εκεί;

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου 2014

Στο Mohawk, οι κομμωτές έχουν tattoos, φορούν σκισμένα τζιν, έχουν trendy κουρέματα, επιμελώς ατημέλητα γένια, ενώ εντύπωση θα σου κάνουν και οι ηλεκτρονικοί ήχοι που ακούγονται παντού. Δεν είναι μια κατάσταση που συναντάς καθημερινά σε ένα κομμωτήριο, ίσως αυτός όμως να ’ναι κι ένας από τους λόγους που μαζεύει τόσο κόσμο. 

 

Μπαίνοντας στο Mohawk για πρώτη φορά, ενδεχομένως να σαστίσεις για λίγο. Η εικόνα του Γιάννη Ηροδότου (ιδιοκτήτης) και των υπόλοιπων της παρέας, θα σε κάνει να τους ξεχωρίσεις αμέσως. Δεν είναι ότι έχουν το ίδιο μαλλί ή ντύνονται το ίδιο, τους ξεχωρίζεις όμως αμέσως.

 

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Το συγκεκριμένα κομμωτήριο λειτουργεί εδώ και 6 χρόνια. Το όνομά του προέκυψε φυσικά από τη μοϊκάνα, ένα κούρεμα που αρέσει πολύ στον ιδιοκτήτη του! “Μου άρεσε πάρα πολύ. Απ’ εκεί προέκυψε το όνομα. Ήθελα η ονομασία του κομμωτηρίου να έχει σχέση με τη μοϊκάνα και μόλις ήρθε στο αυτί μου η λέξη Mohawk (την οποία δεν γνώριζα), είπα αυτό είναι”, εξομολογείται στη City Free Press.

 

Κι αν αναρωτιέσαι τι χτενίσματα κάνουν, ο ιδιοκτήτης θα σου λύσει την απορία: “Σε ότι αφορά στα χτενίσματα, είμαστε πολύ κλασικοί αλλά και πολύ εκκεντρικοί, ανάλογα από τον κάθε άνθρωπο. Εννοείται πως χτενίζω και νύφες, αγαπώ τα βραδινά χτενίσματα. Και όχι δεν έχω standard τιμή για τη νύφη, εξαρτάται από το τι θα κάνω”.

 

“Έχω πελάτες μέχρι 83 χρόνων. Μπαίνοντας κάποιοι και βλέποντάς μας με τα tattoos, τα σκισμένα παντελόνια και τη μουσική, στην αρχή κοιτάνε περίεργα για λίγο. Στην πορεία όμως που θα δουν το αποτέλεσμα της δουλειάς μας και ενδεχομένως θα είναι ευχαριστημένοι, αυτό περνά σε δεύτερη μοίρα, οπότε δεν τους ενοχλεί”.

 

Mohawk Hair Studio (22355889) Λεωφόρος Λυκαβητού 81 Α&Β, Λευκωσία.
Φωτογραφίες: Μιχάλης Κυπριανού

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close