Δημοσιεύτηκε στις 05 Σεπτεμβρίου 2024
Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.
Η πρόγνωση του καιρού:
Εποχική χαμηλή πίεση και ασταθής αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά αργότερα μέτριοι και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
The Voice of Greece: Μάθαμε τον παρουσιαστή και τους κριτές του μουσικού show
Επιστρέφει στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ - Η επίσημη ανακοίνωση
Γέμισε χρώματα η Λεμεσός: Το νέο mural στο πάρκο, είναι εντυπωσιακό
Ένα ξεχωριστό mural σε πάρκο του Αγίου Σπυρίδωνα!
Το Pendeli Resort Platres γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του
Το Pendeli Resort Platres γιόρτασε έναν χρόνο επιτυχημένης πορείας με μια ξεχωριστή βραδιά φιλοξενίας
Η ΣΑΝΤΥ επίσημος χορηγός για πρώτη φορά του Φεστιβάλ Φέγγαρος
Στηρίζει για πρώτη φορά έναν από τους σημαντικότερους και πιο αγαπημένους μουσικούς θεσμούς της Κύπρου
Μπήκαμε πρώτοι στο νέο Palm Beach Resort της Λάρνακας – Δείτε πώς θα είναι το εντυπωσιακό έργο των €140 εκατ.
Ξεναγηθήκαμε αποκλειστικά στους χώρους του Palm Beach Resort που ανοίγει το 2027 και σας παρουσιάζουμε πρώτοι τα εστιατόρια, τα δωμάτια, το spa και όλες τις λεπτομέρειες του νέου παραθαλάσσιου προορισμού
Τίθεται σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση-Ανεβαίνει στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία
Το Τμήμα Μετεωρολογίας εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες για σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουλίου.
Πανσέληνος Ιουλίου 2026: Πότε θα δούμε το φεγγάρι του κόκκινου ελαφιού
Πότε θα δούμε το ουράνιο φαινόμενο, την πανσέληνο του Ιουλίου - Η επόμενη πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2026
Ανακάλυψε σπουδές διεθνούς επιπέδου και μοναδική φοιτητική ζωή στο Open Day του UCLan Cyprus
Μια ξεχωριστή Ημέρα Γνωριμίας (Open Day) στις βραβευμένες εγκαταστάσεις του στη Λάρνακα
Το νέο graffiti του νησιού θα το δεις στον Πρωταρά
Νέο έργο graffiti με θέμα τον θαλάσσιο βυθό κοσμεί τον Πρωταρά
H Ryanair ανακοίνωσε εκπτώσεις για ταξίδια σε 6 υπέροχους προορισμούς (για 3 μέρες)
Με τιμές που αρχίζουν από €16.99
Πέθανε σε ηλικία 51 ετών ο Λορέντζο Καριέρε, γιος της Ματούλας που έγινε γνωστός από το «Bar»
Ήταν μέλος του συγκροτήματος «Φίλοι για Πάντα» και σύζυγος της Έλενας Κατραβά
Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος - Τίθεται σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού