Δημοσιεύτηκε στις 19 Αυγούστου 2024
Άννα Χρυσάνθου και Παναγιώτης Λοΐζου μαζί για μια μοναδική εμφάνιση στο Αμφιθέατρο Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου στην Ευρύχου.
Η Άννα Χρυσάνθου και ο Παναγιώτης Λοΐζου ενώνουν τις μουσικές τους για μια μοναδική εμφάνιση στην Ευρύχου. Τραγούδια από την ελληνική έντεχνη ροκ σκηνή, αλλά και αναφορές στις ρίζες μας στα παραδοσιακά τραγούδια της Κύπρου είναι μόνο μερικά από αυτά που θα ακούσετε.
Μαζί πάντα το πολυεργαλείο Παναγιώτης Τσαππής.
Η Άννα Χρυσάνθου είναι Κύπρια τραγουδοποιός, η οποία παίζει σε μουσικές σκηνές στην Αθήνα και στην Κύπρο. Κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2024 τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο "Αν-να" στον οποίο συνεργάζεται με μια πληθώρα εξαιρετικών μουσικών, ανάμεσα τους και το Γιώτη Κιουρτσόγλου. Η μουσική της κινείται σε έντεχνο και ροκ ύφος με σαφείς αναφορές στις ρίζες της, αλλά και πειραματισμούς σε διασκευές σε πιο ποπ/ροκ ύφος.
Ο Παναγιώτης Λοΐζου είναι Κύπριος τραγουδιστής, οποίος γράφει μουσική και έχει εμφανιστεί σε μεγάλα φεστιβάλ ανά την Κύπρο, ενώ το χειμώνα ολοκλήρωσε μια σειρά επιττυχημένων εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές και μπαρς στην Κύπρο. Ο ίδιος κινείται σε παραδοσιακούς, ροκ έντεχνους ρυθμούς με την παρουσία του στη σκηνή να είναι εκρηκτική. Ο Παναγιώτης ετοιμάζει τον πρώτο του προσωπικό δίσκο.
>> Παρασκευή 23 Αυγούστου, Αμφιθέατρο Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου, Ευρύχου, 20:30. Είσοδος Ελεύθερη.
Σχετικά
Oι Fuse και η Φρειδερίκη Τομπάζου στο DownTown Live
Ετοιμαστείτε για μια μοναδική μουσική βραδιά!
Ο Γιώργος Τσαλίκης έρχεται για ένα live στον Πρωταρά
Mε ένα πρόγραμμα με έντονο party χαρακτήρα, μεγάλες επιτυχίες και αστείρευτη διάθεση για διασκέδαση
Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος επιστρέφουν Κύπρο για ένα live
Η Μάγδα και ο Χρήστος συνεχίζουν τη μουσική τους ιστορία
Η Nama Dama και τρεις δημιουργοί ενώνουν τραγούδι και κουκλοθέατρο στην Αξιοθέα
Τέσσερις Κύπριες δημιουργοί συναντιούνται στη σκηνή την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, σε μια πολυμεσική μουσική παράσταση εμπνευσμένη από τη γραφή της Virginia Wool
Οι Dal:um φέρνουν τους σύγχρονους ήχους της κορεατικής παράδοσης στην Αξιοθέα
Το κορεατικό ντουέτο εμφανίζεται στη Λευκωσία την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, συνδυάζοντας δύο παραδοσιακά έγχορδα με τον μινιμαλισμό και τη μουσική εξερεύνηση.
Κυπριακές μελωδίες αλλιώς: Το TratSik String Quartet στην Αξιοθέα
Τέσσερις μουσικοί και έργα επτά Κυπρίων συνθετών φέρνουν την παράδοση στη σύγχρονη μουσική δωματίου, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.
Αυτός είναι ο τραγουδιστής που έρχεται για τη νέα σεζόν στο ZAZZA Music Theater στη Λευκωσία
Κάνει πρεμιέρα στις 16 Οκτωβρίου
Goldsingers & Nammos Resident DJ ανοίγουν τη νέα σεζόν στο The Landmark Nicosia
Στις 11 Οκτωβρίου, οι δημοφιλείς Goldsingers συναντούν τον Nammos Resident DJ στο Sumosan και το Vetrina, στο Sunken Garden του The Landmark Nicosia, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας σεζόν γεμάτης μουσική, γαστρονομία και ξεχωριστές live performances
Δύο πολύ ξεχωριστές συναυλίες με 200 κιθάρες και τον Γιώργο Περρή, στην Κύπρο
Παγκόσμιες Αντηχήσεις “Μουσικές Του Κόσμου”
Ο APON έρχεται Κύπρο για μια μεγάλη, δωρεάν συναυλία
O super επιτυχημένος και viral τραγουδοποιός που «σαρώνει» με κάθε του κυκλοφορία, μεταφέρει τη μαγεία του στο νησί μας