Δημοσιεύτηκε στις 16 Αυγούστου 2024
Τρεις εβδομάδες μετά την εμφάνιση της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι και εν αναμονή του «Joker: Folie à Deux», δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο κλιπ του «Die With a Smile», με την -αγνώριστη- Lady Gaga να τραγουδά ντουέτο με τον Bruno Mars.
Ενώ το look του βίντεο παραπέμπει σε παλιό κάντρι και είναι στημένο σαν τηλεοπτική εμφάνιση τραγουδιστών του Νάσβιλ στα 70s, με τους δύο σταρ να φορούν ασορτί γαλάζια κοστούμια και κόκκινα πουκάμισα και τη Lady Gaga να κάνει την έκπληξη με κόμμωση αλά Dolly Parton, το ίδιο το τραγούδι είναι μια soulful μπαλάντα, την οποία ανοίγει ο Bruno Mars.
«Ο Bruno κι εγώ τρέφουμε αμοιβαίο σεβασμό ο ένας για τον άλλον και κάναμε συζητήσεις για μια συνεργασία. Τελείωνα το δικό μου άλμπουμ στο Μαλιμπού και ένα βράδυ, μετά από μια κουραστική μέρα, μου ζήτησε να πάω στο στούντιό του για να ακούσω κάτι που δούλευε. Ήταν γύρω στα μεσάνυχτα όταν έφτασα εκεί και έμεινα άναυδη όταν άκουσα τι είχε αρχίσει να συνθέτει. Μείναμε ξάγρυπνοι όλη νύχτα και τελειώσαμε τη σύνθεση και την ηχογράφηση του τραγουδιού. Το ταλέντο του Bruno δεν μπορεί να περιγραφεί. Η μουσικότητα και το όραμά του είναι σε άλλο επίπεδο. Δεν συγκρίνεται κανείς μαζί του», αναφέρει σε δήλωση της η Lady Gaga με αφορμή την κυκλοφορία του σινγκλ «Die With a Smile».
Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο Mars, ο οποίος χαρακτηρίζει την ποπ σταρ «είδωλο» και δηλώνει «κατενθουσιασμένος»». «Η συνεργασία με τη Gaga ήταν τιμή για μένα», καταλήγει.
Σχετικά
Η Ελληνίδα τραγουδίστρια φιγουράρει στην Times Square της Νέας Υόρκης
Αφορμή το νέο της τραγούδι
Το φεστιβάλ Φέγγαρος πάτησε "pause": Θα ακουστεί φέτος το soundtrack του καλοκαιριού;
Οι διοργανωτές ανακοινώνουν παύση προετοιμασιών, περιμένοντας επίσημη ενημέρωση από το Υφυπουργείο Πολιτισμού για τα μέτρα στήριξης του 2026
"Καλησπέρα και καλή βραδιά": Το Αmmos μετατρέπεται σε μπουζούκια των 80s
Το δημοφιλές μαγαζί φοράει βάτες, ανεβάζει τα φώτα και γυρίζει τον χρόνο πίσω… στα πιο καψουροτράγουδα 80’s που αγαπήσαμε!
Οι αγαπημένοι Xατζηφραγκέτα έρχονται Λευκωσία
Το χιουμοριστικό ύφος τους μας βάζει στην παρέα για μια αξέχαστη βραδιά διασκέδασης
Οι Γιαγκίνηδες ανοίγουν «Τα Μαγικά Κουτάκια των Καλλιτεχνών» στο Παλλάς
H μια πρωτοποριακή μουσική παράσταση στο Θέατρο Παλλάς στη Λευκωσία, συνεχίζεται
Eurovision 2026: Άνοδος στα στοιχήματα για την Κύπρο - Μία «ανάσα» πριν την κορυφή ο Akylas
Το τραγούδι που θεωρείται φαβορί για τη νίκη του φετινού διαγωνισμού
Ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει στο DownTown Live
Η γνώριμη φωνή του έρχεται να ταξιδέψει το πλήθος για ακόμη μια φορά
Taylor Swift: Κορυφαία καλλιτέχνιδα για το 2025 - Για έκτη φορά στο Νο1
Στη φετινή δεκάδα της IFPI ακολουθούν οι Stray Kids στη δεύτερη θέση, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει ο Bad Bunny
«Στου Απρίλη το Φως»: Η «Διάσταση» τιμά τον Δημήτρη Λάγιο και το έργο του
Η βραδιά αποτελεί έναν καλλιτεχνικό φόρο τιμής σε έναν συνθέτη που συνεχίζει να εμπνέει και να συγκινεί, 35 χρόνια μετά το θάνατό του, με τη συμμετοχή του Παντελή Θαλασσινού και άλλων
Η Αντιγόνη μάγεψε στο Sing For Greece – Δες ολόκληρη την εμφάνιση που συζητήθηκε όσο καμία
Η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου απέδειξε γιατί θεωρείται ήδη ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της χρονιάς
Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου: Τρία αριστουργήματα, εμπνευσμένα από την ομορφιά της φύσης και ένα νορβηγικό λαϊκό θρύλο
Ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι για όλους