Δημοσιεύτηκε στις 09 Αυγούστου 2024
Το SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μπίρας της Κύπρου που συγκεντρώνει χιλιάδες φαν και επισκέπτες κάθε χρόνο, επιστρέφει και το 2024.
Το SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival που φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου - 5 Σεπτεμβρίου 2024 θα φιλοξενήσει τον Στέλιο Ρόκκο την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ.
Το Σάββατο 31 Αυγούστου θα απολαύσουμε τρεις καλλιτέχνες της τραπ σκηνής, τους Rack, Sidarta και Λίλα. Μόλις ανακοινώθηκε πως την Κυριακή θα έρθει στο νησί μας η Κατερίνα Λιόλιου, μαζί με τον Γιάννη Αρβανιτίδη . Στις 2 Σεπτεμβρίου θα απολαύσουμε την νεαρή καλλιτέχνη, Αναστασία για μια μοναδική βραδιά. Το αγαπημένο δίδυμο, Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης έρχεται στο Septemberfest την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου. Η Ιουλία Καλλιμάνη με την μοναδική της χροιά και το "7/7" θα έρθει στις 4 Σεπτεμβρίου να μας ξεσηκώσει. Το Septemberfest Nicosia Beer Fun Festival κλείνει τον φετινό του κύκλο την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου με τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Γιώργο Κακοσαίο και την Κατερίνα με μουσική, χορό και άφθονη μπίρα.
Στο δημοφιλές φεστιβάλ, το οποίο θα διαρκέσει μία ολόκληρη εβδομάδα, θα απολαύσεις απεριόριστη μπίρα από όλο τον κόσμο, εδέσματα και φυσικά πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε, μέσω του ticketbox, πατήστε ΕΔΩ
>> Παρασκευή 30 Αυγούστου - Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, Πάρκο Ακαδημίας, Αγλαντζία.
Σχετικά
Το φεστιβάλ «Κοπιάστε» επιστρέφει για 11η χρονιά στον Φαρμακά
Το 11ο φεστιβάλ επιστρέφει την Κυριακή 25 Οκτωβρίου για μια φθινοπωρινή μέρα αφιερωμένη στην κυπριακή παράδοση και τη φιλοξενία
Όλα όσα θα γίνουν στο 4ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ελιάς και Παράδοσης στον Αναλυόντα - Αναλυτικά το πρόγραμμα
Μία διοργάνωση με παραδοσιακές τέχνες, ζωντανές παρασκευές, μαγειρική, μουσική και δράσεις για παιδιά.
Aνακοινώθηκε το πρόγραμμα για το πιο γλυκό φεστιβάλ στο χωριό
Aυτά είναι όλα θα συμβούν στις Πλάτρες, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Σοκολάτας
Αυθεντικό Oktoberfest στο Aphrodite Hills Resort
Παράδοση, μουσική και διασκέδαση σε ένα μοναδικό τριήμερο
Dance Waves: Η υψηλή τέχνη του σύγχρονου χορού συναντά το videodance
Το International Dance Waves Festival και το Moving Images International Videodance Festival συναντώνται
Το ξεχωριστό «βέρικο» σταφύλι αποκτά τη δική του γιορτή στον Άγιο Δημήτριο
Το ορεινό χωριό της Λεμεσού τιμά την τοπική ποικιλία και την αμπελουργική του παράδοση με ένα μεγάλο φθινοπωρινό αντάμωμα.
Η πιο γλυκιά γιορτή της Πάφου είναι αφιερωμένη στην κυπριακή μπανάνα
Η Κισσόνεργα αναδεικνύει το προϊόν που αποτελεί κομμάτι της ιστορίας και της ταυτότητάς της, μέσα από ένα εξάωρο φεστιβάλ στην πλατεία του χωριού.
Το μεγαλύτερο φεστιβάλ Urban Dance της Κύπρου μετατρέπει τη Λεμεσό σε παγκόσμιο κέντρο Hip Hop κουλτούρας
Το VIMTO Break The Maze Επιστρέφει για 8η χρονιά στη Λεμεσό
Το Φεστιβάλ Γλυκό του Κουταλιού στην Κακοπετριά με happenings για όλη την οικογένεια
Η πλατεία και το σχολείο της Κακοπετριάς θα γεμίσουν με δράσεις για μικρούς και μεγάλους
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για το 13ο Φεστιβάλ Κόκκινου Πηλού Κόρνου
Η Κυριακή γίνεται μια μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους -με παιχνίδι, δημιουργία, θέατρο και παράδοση
8 πανέμορφα χωριά της Κύπρου μάς κερνούν ζεστό παλουζέ αυτό το σαββατοκύριακο
Αυτό το Σαββατοκύριακο παίρνουμε τον δρόμο για την ύπαιθρο και απολαμβάνουμε αυθεντικές γεύσεις, μουσική, χορό και κυπριακή φιλοξενία
20 φεστιβάλ για να γυρίσεις την Κύπρο αυτό το Σαββατοκύριακο
Παλουζές, κουμανδαρία, παστέλι, ρόδι, παραδοσιακές γεύσεις, μουσική και πολιτισμός μάς βγάζουν στα χωριά και στις πόλεις.