Δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου 2024
Ένα πολύ αγαπημένο φεστιβάλ που τιμά τα γλυκά του κουταλιού της Κύπρου ενανέρχεται δριμύτρο φέτος ξανά στην κοινότητα της Κακοπετριάς.
Το Φεστιβάλ Γλυκού του Κουταλιού ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια και αγκαλιάστηκε από χιλιάδες κόσμου που δίνει εκεί το παρόν του κάθε χρόνο. Το φεστιβάλ κέρδισε την προσοχή μας με την ποικιλία πεντανόστιμών και διαφορετικών ειδών γλυκών του κουταλιού που συναντούμε εκεί.
Φέτος, το Κοινοτικό Συμβούλιο Κακοπετριάς ανακοίνωσε την επιστροφή του φεστιβάλ για έκτη χρονιά. Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου με ένα πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους που θα ανακοινωθεί σύντομα!
Σχετικά
Flash Festival: Τρεις μέρες με χορό, μουσική, θέατρο και σινεμά στο Ριάλτο
Από ένα μουσικό ταξίδι στα δάση του Τροόδους μέχρι το «The Effect» της Lucy Prebble, η δεύτερη διοργάνωση φέρνει καλλιτέχνες και θεατές στην ίδια σκηνή, από τις 27 έως τις 29 Νοεμβρίου.
Το Μένικο υποδέχεται ένα διήμερο παιδικό φεστιβάλ γεμάτο παιχνίδι και περιπέτεια
Φουσκωτά, αναρρίχηση, παιδικές βάρκες και μυστικές αποστολές στο EX DREAM, στις 14 και 15 Νοεμβρίου, με δωρεάν είσοδο για τους γονείς.
Έρχεται ένα διήμερο Street Food Festival, με Ηλία Βρεττό και Ανδρομάχη
Ένα διήμερο γεμάτο street food, μουσική, παιχνίδια και διασκέδαση.
Επιστρέφει δυναμικά η 5η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Λεμεσού - Όλα όσα θα γίνουν εκεί
Η μεγαλύτερη διοργάνωση για το βιβλίο στη Λεμεσό επιστρέφει δυναμικά και φέτος, προσκαλώντας το κοινό σε ένα τριήμερο γεμάτο βιβλία, συγγραφείς, συζητήσεις, παρουσιάσεις, δράσεις, ιδέες και πολιτιστικές συναντήσεις.
Η Τσάδα ετοιμάζει την πρώτη της Μανιταρογιορτή με χριστουγεννιάτικη διάθεση
Εξόρμηση για συλλογή μανιταριών, διάλεξη, μουσική, χορός και δραστηριότητες για παιδιά στην πλατεία του χωριού
5 συναυλίες για την ειρήνη στο 13ο Φεστιβάλ Νέας Μουσικής
Αυτοσχεδιασμοί, διεθνείς συνεργασίες και παγκόσμιες πρεμιέρες στο φεστιβάλ του Κέντρου Κυπρίων Συνθετών, από τις 9 έως τις 14 Νοεμβρίου
7 γιορτές και παραδοσιακά φεστιβάλ για ένα σαββατοκύριακο γεμάτο γεύσεις και μουσική
Μπουρέκια της σάτζιης, κρητικό αντικριστό, τοπικές μπίρες, παλουζές και κρασί δίνουν αφορμές για έξοδο στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου.
Το Cyprus Swim Series επιστρέφει στο Πισσούρι: τρεις ημέρες, έξι αγώνες, κολυμβητές από όλη την Ευρώπη
Το φεστιβάλ διεξάγεται στην παραλία μπροστά από το Columbia Beach Resort
Το Εναλλακτικό Φεστιβάλ Βιβλίου επιστρέφει στη Λευκωσία για ένα διήμερο ιδεών και συζητήσεων
Ανεξάρτητες εκδόσεις, zines και παρουσιάσεις συναντιούνται στις 14–15 Νοεμβρίου στο YALLA Collective Space & Café.
14 υπέροχα φεστιβάλ και ξεχωριστές γιορτές για τις εξορμήσεις μας τον Νοέμβριο
Παραδοσιακές γεύσεις, κρασί, μουσική, ιστορίες και οι πρώτες χριστουγεννιάτικες βόλτες γεμίζουν την ατζέντα του μήνα.
«Φως και Σκιά»: Το 13ο Φεστιβάλ Αφήγησης και Παραμυθιού τιμά την Ιταλία
Από τις 26 έως τις 29 Νοεμβρίου, το Τεχνοδρόμιο ξετυλίγει ξανά το νήμα των ιστοριών και προσκαλεί αφηγητές να συμμετάσχουν στον μαραθώνιο αφηγήσεων.